Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona:DDDDDDDD

Dziś ubrałam się w krótką spodniczkę a faceci zwariowali...

Polecane posty

Mierzyli mnie, uśmiechali, ogladali sie za mną. Slyszałam komentarze typu ale ładne nózki, ale lala, ale suczka... nie bylam ubrana wyzywajaco, miala ta krotka spodniczkę, trampki i dłuzsza bluzkę no i kurtkę. Czułam na sobie wzrok facetow caly czas i to nawet tych starszych a kobiety tez mnie ierzyly, co spojrzalam to pierwsze na co spojrzaly to moje nogi :D jak dobrze ze mam takie zgrabne i dlugie nozki :P to niezły wabik :D

Gość pisiory do psychiatry!
link!

O kurwa, niemozliwe 🖐️ Tez bym sie tym na forum przyleciała pochwalić. Idiotki 🖐️

Gość aż nie wierzę
a ja dziś wcale nie ubrałam spódniczki tylko w samych gaciach latałam - i też patrzyli! Dziwne.....

revlonek japa 🖐️

kultura zazdrosc :classic_cool: rozumiem, podobno niezbyt urodziwa jestes :D

Gość kizi kizi rizi
U mnie wystarczy, ze ubiore obcisle spodnie - a juz sie za mna ogladaja :classic_cool: PS Podobno mam sexi pupę :classic_cool:

Gość hghjgj
Mierzyli mnie, uśmiechali, ogladali sie za mną. Slyszałam komentarze typu ale ładne nózki, ale lala, ale suczka... zenada, to w jakim ty srodowisku sie obracasz ze tak za toba mowia? albo jakim ty typem kobiety jestes? jeszcze zaden na mnie nie powiedzial suczka a czesto nosze mini i czesto faceci sie obracaja ,mam bardzo dlugie nogi, 178 ,super zgrabne i takich chamskich komentarzy nie slyszalam

Gość fafarafaaaaaaaaaaaaa
ja też mam niezłe nóżki to jutro lecę w mini

Gość hghjgj
najczesciej ale laska ale suczka, lala? pewnie swoja uroda i stylem zachowania takie koemntarze wyzwalasz albo mieszkasz w robotniczej dzielnicy

i po chuj masz do mnie pretensje? moja wina ze ktos powiedzial suczka, lala? co ja kurwa odpowiadam za mysli i słowa innych facetów? :O:O ogar

Gość hghjgj
serio?:P

Oj dziewczęta, dziewczęta. jest wiosna, faceci całą zimę oglądali was w spodniach, to teraz sycą oczy. Ja też dziś pierwszy raz widziałem w spódniczce dziewczynę, którą zawsze widzę na przystanku od wielu miesięcy. I dziś mnie zauroczyła. Te nóżki :) Wyglądała tak delikatnie, wiosennie i kobieco. Od razu wydała się piękniejsza.

Kindybałek a jaka ta dziewczyna miala spodniczkę? :D a do pozostałych zazdrośnic: idzcie pobiegac, schudniecie to pogadamy 🖐️

" jak dobrze ze mam takie zgrabne i dlugie nozki " Jak sie nie ma mózgu, to chociaz nogi ratują 🖐️

Gość hghjgj
pewnie masz tania urode albo krecisz sie w ciemnych dzielnicach... jakby mii tak facet powiedzial: ale suczka to bym sie zalamala i poszla przebrac....i jeszcze sie tym chwalic na forum? ile ty lat masz dziecko:) jakby ci powiedzial: ale suczka, daj to ci wsadze, to tez bys sie podniecila? jak zyje zaden facet nie pozwolil sobie w moim kierunku na taki chamski komentarz a i przechodzilam tez kolo roznych typow....zazwyczaj slysze: ale laska, sliczne masz nogi, bardzo zgrabna jestes, wow...i to tez od tych spod ciemnej gwiazdy. Pewnie wygladasz tandetnie albo twarz masz malo inteligentna

Ok, kochane, nie kłóćcie się. Proponuję zrobić wiosenną galerię waszych nóżek. Bez oceny. Dajcie foty swoich nóżek do pasa - mogą być pod pomarańczowymi nickami, ale wasze, oryginalne :)

Gość poruszenie_W_bokserkach
lubię seksi pupy :P

Gość poruszenie_W_bokserkach
dawać giry! :P

zaskoczona:DDDDDDDD Kindybałek a jaka ta dziewczyna miala spodniczkę? a do pozostałych zazdrośnic: idzcie pobiegac, schudniecie to pogadamy Eeeee, nie pamiętam, nie na spódniczkę patrzyłem :P

hghjgj oj ale się przejełaś :D co mnie obchodzi co ty bys zrobila?:O rob co chcesz pierdoli mnie to :D i nie produkuj się bo nie chce mi się tego czytac 😴