Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona:DDDDDDDD

Dziś ubrałam się w krótką spodniczkę a faceci zwariowali...

Polecane posty

Gość przystojnyiinteligentny
oj pasztety zazdroscie mlodej pieknej dziewczynie co?:) brzydcy tez maja miejsce na tym swiecie:)

Poprosze o wiecej szczegółów z mojego życia osobistego dzieciaczki 🖐️

Dziewczynko.., w ktorej klasie gimnazjum jestes? :P Ameryki nie odkrylas... mozesz miec brzydka twarz, krzywy nos....ale jak pokazesz dekolt lub nogi to i tak beda gwizdac, gapic sie i slinic...

Gość knjnvknvkcnvjc
pasztety sie pocieszaja

" Dziś ubrałam się w krótką spodniczkę" Dziwne, ja sie w spódniczki nigdy nie ubieram, raczej je zakładam.

Gość ecree
obrzydliwe cieszy cię to?

Gość i naprawde cie dowartościowuje
to, że jakcyś obcy kolesie, którzy nic nie powinni dla ciebie znaczyć - ich opinia na twój temat tym bardziej - obcinali cie i mierzyli jak krowę rozpłodową, traktowali jak rzecz ? Pomyśl, kim jest jeden z drugim, za kogo się uważa, że daje sobie prawo oceniać cię i na dodatek głośno wyrażać swój pogląd na twój temat, mimo, że ich o opinię nie pytałaś. Poniżyli cie, a ty sie cieszysz jak dzikus z gwoździa. Albo jesteś w gimnazjum albo masz mega kompleksy albo nikt cie nie kocha. Serio, poracha.

Gość barrakudaa.
jeta 1 to ty jestes tym 32 letnim pilotem z 3 jezykami? :D:D

Gość ertyuio
" Dziś ubrałam się w krótką spodniczkę" jest jak najbardziej prawidłowe

Gość no taka prawda
baby nie mają teraz żadnej godności :O

a czemu pytasz...? dziewczyny zyja w przekonaniu, ze im glebszy dekolt i im wiecej tylka widac, tym sa wartosciowsze dla facetow... brak slow

Gość barrakudaa.
tak z ciekawosci pytam... to jestes tym pilotem i znasz sie na lotnictwie?

ja rozumiem, ok masz fajne nogi, ale cieszysz sie ze banda napalonych samcow sliniła sie na twoj widok nazywajac cie jednoczesnie suczka? fu! obrzydza mnie to strasznie :O

Gość no taka prawda
a czemu jakimś ulicznym niedorobom się wydaje, że baby zakładają mini dla ich oczu ? Dlaczego im się wydaje, że mają prawo "punktować" i oceniać obce kobiety ? Czyżby im się niesłusznie wydawało, że kobiety ubierają się po to żeby schlebiać ICH gustom, a nie własnym ? ;) Czy to nie jest aby arogancja, o braku kultury nie wspomiając ?

Gość właśnie dlatego ja
staram się ubierać skromnie i tak, żeby być absolutnie niezauważalna dla tych wszystkich bezczelnych kretynów. Bardzo mnie peszy i krępuje to niechciane zainteresowanie :O Czy tak trudno pojąć, że każdy chce mieć święty spokój i jak nie pyta o opinię, to nie jest jej zwyczajnie ciekawy ? Kobiet to też dotyczy :O Jakbyś sie czuł jeden z drugim kiedy idziesz sobie ulicą w krótkich spodenkach i co rusz obce, oblesne baby rzucałyby w twoim kierunku teksty w stylu: ale fiutek, zerżnęłabym cię psie, ale masz to i śmo, takie i owakie. A ty chcesz sobie, po prostu koorwa przejść ulicą !!!!!!!!!!!!

Gość barrakudaa.
no taka prawda nie filozofuj za duzo po prostu jak widza kawalek nagiego ciala -zaczynaja dzialac bodzce wzrokowe na obszary mozgu zwiazane z przyjemnoscia , seksem itp. I dlatego reaguja

Gość właśnie dlatego ja
niech se reagują (w myślach) ale niech trzymają mordy na kłódkę :O

Gość barrakudaa.
"niech se reagują (w myślach) ale niech trzymają mordy na kłódkę " no ci bardziej szlachetni slinia sie potajemnie w ciszy, buraki zazwyczaj krzycza najglosniej

Gość barrakudaa.
Jeta jestes?

Racja, robole najgorsi. Ledwo sie na tych rusztowaniach trzymają na widok dziewczyn.

Gość właśnie dlatego ja
dlatego nie pojmuję, jak można się cieszyć, że znalazło się poklask u stada burunów. Faktycznie trzeba być mega zakompleksionym :O