Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona:DDDDDDDD

Dziś ubrałam się w krótką spodniczkę a faceci zwariowali...

Polecane posty

Gość ty kindybałek
bo to troglodyta i koorewski pomiot :O

Kindybałek = Piczekson = Facet 28 = po_prostu_adrian = zdetronizowany facet

Gość widizaly galy co braly
kurfa, nei wiedzialem ze dla niektorych idiotek traktowanie jak suczki do zruchania to takie wielkie halo i sie az tym chwala.. :D

Gość ty kindybałek
jak byś mnie zobaczył, to byś padł. Byłam dwukrotną miss masarni.

Mitoman, myślisz, ze jak zmienisz styl pisania to cie nie poznam ? Mnie sie nie pozbedziesz 🌻

A ja dzisiaj wyszłam z gołym c1psk1em :) :) :) Jesu to dziewczyny dopiero!!! 5 chłopa się na mnie rzuciło! ale fajnie :) nic nie mówili tylko sapali! polecam :) :D

Gość ty kindybałek
kindybałek, nie podszywaj się pode mnie, parchaty fiucie :O

Sztama Mitoman, myślisz, ze jak zmienisz styl pisania to cie nie poznam ? Mnie sie nie pozbedziesz Tępa dziwko o ograniczonym umyśle. Kindybałek nie kojarzył Ci się z Bimbałkiem, bo jesteś nba to za głupia. Rzygać mi się chce od takich tępych gówien, więc kończę z tobą tą żałosną gadkę. :O🖐️

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
ale mi odkrycie.. jak ja sie ubiore w krotka kiecke, spodenki czy leginsy i do tego szpileczki to czesto mam takie odczucia jak i ty.. poza tym ostatnio bylam ubrana w dosc gruba kurtke, spodnie, zwykle adidasy ale bylam umalowana i mialam rozpuszczone wlosy i tez czesto widzialam ze ludzie mnie obserwowali i gapili sie na mnie. a jak nie mam tapety, tluste i ulizane wlosiny to czuje sie jak pasztet bo wtedy jestem pasztetem :D i nie wiem co lepsze.. fajny image co przyciaga spojrzenia ludzi i sprawia ze sie krepuje i mam ochote zapasc pod ziemie czy image paszteta co odstrasza i odraza hehe :D

jeansy i adidasy? moj ulubiony zestaw haha mnie zawsze uczono ,ze adidasy sa do biegania :D najbardziej podobo mi sie zestaw...adidasy + jeansy + ekoskora :D

Gość barrakudaa.
jeta chyba pora zmienic nicka..:D

Gość barrakudaa.
mi nic.. ale nie boisz sie, ze partnerka moze tez wchodzic na forum?

a myslisz ,ze jestem jedynym pilotem bedacym teraz w afganie? :)

Gość barrakudaa.
masz ponoc coreczke 32 lata rok temu poznales dziewczyne i miales wpadke masz konto na portalu randkowym no i wieczorami rozmawiasz na skype znales Arka niektorych te informacje moga naprowadzic No chyba, ze byles na tyle rozsadny, ze troche pozmieniales dane

dziekuje za troske ,ale jestem wiecej niz pewien ,ze moja kobieta nie przesiaduje na takich portalach... nie ma na to czasu. zreszta... takich jak ja znalazlbym co najmniej 2 w miejscu, w ktorym jestem :D szczegoly dotyczace rozmow na skajpie nic nie wnosza...bo ona o tym nie moze wiedziec... a Arka znalo zapewne 45 % lotnikow wojskowych w tym kraju... jest takie magiczne miejsce zwane WOSZKiem, gdzie raz w roku piloci spedzaja ze soba 3 tyg :) wiec ciezko sie nie znac :)

Gość praca przez internet
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://www.20dollars2surf.com/?ref=250275

Gość matóóóórka
kindybalek rzadzi!!!! a sztama to szmata (dawny revlonek) a wlasnie sztamo czemu na foci swinia morska lize ci cipe???