Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetka1985

Chłopak stracił na atrakcyjności

Polecane posty

Gość Anetka1985

Witam, postanowiłam tu napisać bo już sama nie wiem jak sobie z tym poradzić, od 2 tygodni mieszkam z chłopakiem zanim zamieszkaliśmy razem było wszystko fajnie ok, ale teraz coś jest nie tak ostatnio przez przypadek słyszałam jak chłopak w toalecie się wypróżniał najpierw ogromny pierd a potem plusk, jakoś od tego momentu stracił dla mnie na atrakcyjności wiem że to absurdalne ale nic na to nie poradzę sama się sobie dziwie ale podczas naszych zbliżeń to już nie jest to samo bo ciągle pamiętam "to " wiem że każdy pierdzi, wypróżnia się ale dopóki sama tego nie usłyszałam no nie wiem przeżyłam jakiś szok, to głupie wiem, może któraś z was też coś takiego miała?

Gość bernard p
może zaproponuj żeby po następnym razie wyowił i przyniosł to do łóżka? pobawicie się oswoicie z kupką, scat jest przyjemny:)

Gość Anetka1985
Troche przeginka co prawda miałam kiedyś fantazje żeby pieścił moje hemoroidy językiem a potem je rozgryzał i wylizywał (jak czekoladki z likierem np baryłki) mniam!!:)

Gość Anetka1985
Widzę że poziom na tym forum za wysoki nie jest, liczyłam na poważne odpowiedzi jak macie tak pisać to nie piszcie w ogóle.

Gość ddddddddddddddd
mi raz tak spadl 'ped' na faceta kiedy zobaczylam jego sprzet. uciekaj, nie ma juz czego ratowac

Gość Anetka1985
Nie, to nie była prowokacja gdyby była już bym tu nie pisała.

Gość Anetka1985
Żartowałam! To było prowo!

Gość Anetka1985
Jakiś podszywacz, to nie była prowokacja!

Gość Anetka1985
Sama mam zatwardzenie, dlatego mu zazdroszczę!

Gość Anetka1985
Widzę że nic tu po mnie, nie wiem po co to forum jest jak ono służy tylko jakimś głupim podszywom i docinkom.

Gość gabriel26
zycie jest zyciem i we dwoje trzeba zaakceptowac codziennosc

Gość gabriel26
jezeli odbierasz naturę z dystansem to zastanów sie czy jestes emocjonalnie dojrzala do zycia razem

Gość ddddddddddddddd
jak nie chce sie miec podszywow to sie zaczernia nicka i jest spokoj

Gość papciuszo
my sie tam z moją z moich prykań smiejemy, zbliża nas to. niedojrzałaś dziewczyno, kup sobie lalke.

Gość Anetka1985
Może macie rację, chyba za bardzo wszystko i wszystkich idealizowałam a przecież nikt nie jest doskonały może rzeczywiście jeszcze nie dojrzałam to poważnego związku.

Gość AAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Właśnie sobie uświadomiłam, że mój chłopak też robi kupę!!!!!! Już nigdy nie spojrzę na niego tak samo. Fuj!!!

Gość ***CzarnaMamba****
Anetka a ile masz lat? moj facet przy mnie nawet baka pusci i tylo mu albo w leb dam albo sie smieje. czasem jak spimy, ze ja przytulam sie do jego plecow to podczas snu mu sie przytrafi taki baczek. odwracam sie i tyle. ale napewno nie stracil w moich oczach na atrakcyjnosci. kocham go do szalenstwa.