Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelka19

problem z chłopakiem ..;(

Polecane posty

hej mam taki problem poznałam chłopaka w necie wydawał sie super pisaliśmy wiele gadaliśmy wkońcu mielismy sie spotkac juz ze 3 razy ale raz z mojej winy nie wypaliło a te 2 razy z jego bo był chory i coś tam ale do sedna potem kontakt sie urwał i niedawno znowu zadzwonił że tęskni i żebysmy sie spotkali i nie rpzyszedł ani nawet nie zadzwonił co mam o nim mysleć?

Gość KON-LBN
Olej go :)

olałąm tylko zastanawiam sie czemu on mi to robi sam nalega na spotkania a potem nie przychodzi jaka tu logika może mi ktoś to wytłumaczyć?

Gość jupiters
Ja to myślę że albo się potwornie wstydzi albo ma jakąś inną a ty bylabys tak przelotnie i on sam nie wie na co się zdecydować

Gość KON-LBN
Na pewno by się spotkał jeśli by miał pewność że oddasz mu się analnie

Gość edda89
Może po prostu zadzwoń do niego i dowiedz się czemu nie przyszedł.

jupiters on należy do śmiałych facetów wogóle cięzko mi go odszyfrowac bo trochu sie zaangażowałąm a on mi takie numery wywija ..

Gość edda89
To w takim razie daj na luz i poczeka tak z kilka dni, jak się nie odezwie to po prostu go olej. ;) Jak mu zależy to się odezwie.

po tym fakcie juz minęło dokładnie 4 dni i sie nie odezwał ani na gg nic kompletnie a siedzi ...

Gość edda89
To wychodzi na to, że sobie odpuścił, albo jest typem, że 'bawi się' dziewczynami. Daj sobie spokój, nie ma co czasu marnować, skoro z jego strony ani widu ani słychu :)

edda89 tez mi sie tak wydaje że to skończony kretyn ..dzięki jakby napisał gdzies za jakiś miesiąc bo on ma takie tendewncje że odzywa sie jak mam go w dupie to jak mu dosadnie dojebac żeby mu poszło w pięty że dziewczynami nie mozna pomiatać ?;)

Gość edda89
No ja bym mu wtedy napisała swoje, jak należy traktować dziewczyny :) niech się facet nauczy :D

Gość edda89
Gorzej jak zacznie być znów uparty i znów będzie chciał się spotykac itp :P Ja to bym wtedy się z nim umówiła i też nie przyszła po prostu a co tam:P Znajdziesz innego ;)

Gość edda89
Gorzej jak zacznie być znów uparty i znów będzie chciał się spotykac itp :P Ja to bym wtedy się z nim umówiła i też nie przyszła po prostu a co tam:P Znajdziesz innego ;)

edda89 hehe :D wiem ale wkurza mnie że takie debile chodzą po świecie i bajerują laski żeby on jeszcze był jakiś mega przystojny ma sie za niewiadomo kogo a tak naprawde to wiejski debil bez jaj:D

Gość edda89
Chyba przydałoby mu się kilka słów prawdy na jego temat :P może wtedy zdystansował by się do siebie :D ale niestety dużo takich kolesi na świecie ... A tak w ogóle skąd jesteś? :)

Gość dhsadwioudjk
że ciotka klotka z niego i szkoda cennego czasu na zastanawianie się nad jego frajerowatym charakterem.

edda89 z Krakowa;) do osoby niżej to sie zgodze charakter to on ma okropny jak gadaliśmy ciągle sie o coś fochał coś mu nie pasowało okropny typ człowieka z charakteru ale gadke miał fajną terz widze że pewno niezły bajerant z niego chciałabym mu utrzec nosa żeby mu poszło w pięty ..:D