Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieLubieNiedziel

Kontracept

Polecane posty

Witam Panie. Dziś byłam u ginekologa i przepisał mi te właśnie tabletki antykoncepcyjne, moje pierwsze w życiu zresztą w związku z czym mam parę pytań : 1. Jak Wy znosiłyście te tabletki ? Wiem, że każda reaguje inaczej, ale poznać reakcję każdej z osobna nie zaszkodzi 2. Czy konieczne jest stosowanie dodatkowego zabezpieczenia ? Bo jakoś mnie niepokoi ta mniejsza dawka hormonów tam ( jak mniej to w moich oczach gorzej chroni ). Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Gość 90Snikersik90
Uzywalam przez rok KONTRACEPT .... jedyne co o poprzez nie ursosly mi piersi o jakies dwa rozmiary ;] ale tak to sa calkiem calkiem. nie trzeba dod. zabezpieczenia

biore kontracept, mniejsza dawka hormonów nie ma wpływu na ich skuteczność, wszystkie tabletki chronią tak samo - róże dawki hormonów są po to, że po prostu kobiety są różne, jak któraś ma np. problemy z krzepliwością krwi lub żylakami to dostanie "słabsze", a np. kobiety bardzo otyłe "mocniejsze" także sie nie przejmuj brałam je rok, potem akurat ostatnio miałam przerwe, nie brałam ich chyba pół roku i od tego cyklu znów biore i powiem Ci, że nie widze ŻADNEJ różnicy w samopoczuciu czy je biorę czy nie

Gość syska19
mam pytanie do was czy podczas brania tych tabletek miałyście cały czas temp 37,6??