Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnanpro

Przyczyną prawictwa nie jest wygląd, ale charaker

Polecane posty

"mylisz się. laski są generalnie niezbyt rozumne więc inteligancja facetowi tylko przeszkadza. bo laska większosci tego co on mówi po prostu nie rozumie. co innego oczywiście udawać inteligenta i wygłaszać banały jako "natchnione mądrości". na to, jak przypuszczam, sporo poleci." Ja myślę, że niektóre prawiczki doszukują się przyczyn swojego nieszczęścia w tym, że nie są cwaniakami i nie grają na PC, natomiast nie dopuszczają do świadomości możliwości, że maja za małą inteligencję, ciętą ripostę czy humor. W ogóle co to za schematy z laskami, kretyńskie...

Gość szkarady czy co
jak brzydcy jestescie?

Gość |offerma
"w jaki sposób o niej świadczy ?" domyśl się jak jesteś inteligentny. :D

Gość |offerma
"natomiast nie dopuszczają do świadomości możliwości, że maja za małą inteligencję, ciętą ripostę czy humor" ano nie dopuszczają.

Gość |offerma
podobno jestem podobny do marlona brando.

"ano nie dopuszczają." więc w ramach odruchu obronnego tłumaczą to sobie pustactwem i głupotą lasek.

"natomiast nie dopuszczają do świadomości możliwości, że maja za małą inteligencję, ciętą ripostę czy humor." Nie to co te fajne chłopy z tematu o dziewczynach skazanych. Na inteligencję to wy na pewno nie lecicie. Na cwaniactwo i bajer. Wygląd można pominąć o ile się nie straszy ludzi.

Gość |offerma
"więc w ramach odruchu obronnego tłumaczą to sobie pustactwem i głupotą lasek." nie. raczej po prostu widzą tych wszystkich matołów wokół siebie i im ręce opadają. :D

"Nie to co te fajne chłopy z tematu o dziewczynach skazanych. Na inteligencję to wy na pewno nie lecicie. Na cwaniactwo i bajer. Wygląd można pominąć o ile się nie straszy ludzi." Jezu jak ja nie znoszę tych uogólnień. To jest wymysł prawiczków, żeby uniknąć jeszcze większych kompleksów. Cwaniactwo i bajer, przecież to obrzydliwe a nie pociągające.

Gość |offerma
jesteśmy elitą męskiej części społeczeństwa i nie możemy zrozumieć czemu dziewczyny nas odrzucają.

"widzą tych wszystkich matołów wokół siebie i im ręce opadają." Czasem jak patrzę na innych z dziewczynami to żałuję, że nie poddano mnie lobotomii. Byłbym jak oni z charakteru. :D

"nie. raczej po prostu widzą tych wszystkich matołów wokół siebie i im ręce opadają" Widzą tylko tych, których chcą widzieć, a resztę do nich zaokrąglają.

Gość od czegos zaczac
darker miales dzis topik zachwyty panienek trzeba bylo podrywac chetne a potem w real isc .

"Jezu jak ja nie znoszę tych uogólnień." A sama uogólniasz, że nam inteligencji brakuje. Mam lepiej w głowie poukładane niż ty i twoje koleżanki razem wzięte. "Cwaniactwo i bajer, przecież to obrzydliwe a nie pociągające." Nie. To wywołuje u was kisiel w majtkach. To właśnie wg. was jest męskie. Możesz się zapierać ile chcesz ale sama zobaczysz na widok jakich facetów będziesz miała mokro. a potem założysz temat pod pomarańczowym nickiem co zrobić aby zmienić faceta :D Znikam stąd. Idę czytać "Jak powstała Bomba Atomowa" autorstwa Richarda Rhodesa. Standardowa lekturę pozbawionego inteligencji prawiczka.

Gość |offerma
"Jezu jak ja nie znoszę tych uogólnień." zdolność do formuowania ogólnych wniosków jest jednym z objawów inteligencji. nie ma nic głupszego niż tępak z kretyńskim argumentem że "nie wszyscy tacy są". oczywiście że nie wszyscy. nie wszyscy ludzie mają dwie nogi. no ale jednak większość na tyle dominująca że producenci obuwia nie robią wersji dla "jednonogich".

Gość ttshhshs
Jeśli sugerujesz ,że spędzanie wolnego czasu przy grze komputerowej wymagającej logicznego myślenia i znajomości języka angielskiego umniejsza czyjejś inteligencji,a przesiadywanie świątek piątek na kafeterii nie,to gratuluje.... :) LOL

Gość |offerma
"Znikam stąd. Idę czytać "Jak powstała Bomba Atomowa" autorstwa Richarda Rhodesa. Standardowa lekturę pozbawionego inteligencji prawiczka. " a ja obecnie czytam "idiotę" :D

Gość wrzuccie fotele
dajcie zdjecie ofermy

Gość offerma..,.,.
swoje wiem. możesz mi skoczyć

"A sama uogólniasz, że nam inteligencji brakuje. Mam lepiej w głowie poukładane niż ty i twoje koleżanki razem wzięte." Nie uogólniam, napisałam "niektóre prawiczki", czytaj uważnie. "Nie. To wywołuje u was kisiel w majtkach. To właśnie wg. was jest męskie. Możesz się zapierać ile chcesz ale sama zobaczysz na widok jakich facetów będziesz miała mokro. a potem założysz temat pod pomarańczowym nickiem co zrobić aby zmienić faceta " Nie znasz mnie. Właśnie przestałam lecieć na faceta, który się zamienił w cwaniaka i podrywacza, kiedyś był w porządku. Mnie to nie kręci.

Gość oddam pół majątku
za fotę offermy

Gość |offerma
"Jeśli sugerujesz ,że spędzanie wolnego czasu przy grze komputerowej wymagającej logicznego myślenia i znajomości języka angielskiego umniejsza" ależ skąd, przecież to ogólnie znany fakt że te wszystkie konsole i w ogóle cały rynek gier skierowany jest do intelektualistów i wybitnych umysłów. :D

Gość |offerma
a duży ten majątek? bo jak spory to możemy sprawę załatwić u notariusza jak ci tak na moim zdjęciu zalezy.

"zdolność do formuowania ogólnych wniosków jest jednym z objawów inteligencji. nie ma nic głupszego niż tępak z kretyńskim argumentem że "nie wszyscy tacy są". oczywiście że nie wszyscy. nie wszyscy ludzie mają dwie nogi. no ale jednak większość na tyle dominująca że producenci obuwia nie robią wersji dla "jednonogich"." W tym wypadku nie jest to wyciąganie wspólnej cechy danego zagadnienia. Wasze uogólnienie jest krzywdzące. "a ja obecnie czytam "idiotę"" Czytałam 3 razy, i wszystkie książki Dostojewskiego, jak to przystało na laski-idiotki.

Gość pol forum ma
to sobie za darmo zalatw