Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

byłam dzisiaj u dentysty

Polecane posty

bo mi plomba wyleciała w 1 i się okazało ,że mam 10 zębów do leczenia ...masakra to przez to objadanie się słodyczami na noc:(.Mój mąż ma 31 lat i w ciągu swojego całego życia nigdy nie miał zepsutego/wyrywanego zęba ,skwitował tylko tak "24 lata i się sypiesz " hehehe ..jutro idę robić kolejny ząbek:(

Gość kasjerka z Almy
jenny kup sobie sztuczna szczeke przeciez cie stac a nie nam limity na kasie wykorzystujesz

Gość zmartwioan %mama
no właśnie chodzę prywatnie zapłaciłam 120zł ,państwowo bym czekała 2 miesiące i by mi zrobili jeszcze czarnymi plombami a tu mam przynajmniej białe

Gość kocham jenny 8787***ogra tez
to ze piszesz pod roznymi loginami to wiemy :o a jak tam Nikola????

dalej jest taka brzydka???????? 4 lata to najgorszy okres dziecko brzydnie jak psi chuj :o

no odpowiedz, dalej jest taka wstretna???? jak n a tym zdjeciu z tortem

Gość suzie max
na szczotkę i pastę nie stać?

Gość astma27
ja mozna napisac tak o dziecku???

Też się wybieram niedługo i się trochę boje... dziur niby nie widać żadnych ale jakieś takie wrażliwsze mi się zrobiły... A te 120zł to za ile zębów zapłaciłaś?

prawda boli

za kanałowe bierze 250zł ale kanałowe miałam tylko raz ...a więc myjcie zęby ja po kolacji myje a że po kolacji wcinam slodycze to mi sie juz 2 raz nie chce myc i tak to się kończy:/

No właśnie napisałaś o tych 10 i już myślałam że to za wszystkie i się zszokowałam bo ja bym tyle u mojej też za jednego zapłaciła ;)

Czasami się zastanawiam czy nie prościej byłoby wyrwać i pierdolnąć sztuczne ;) Na noc w szklankę koło łóżka i nie problem że się słodkie je ;) ... ale wyrywanie boooli :(

Znam twój ból, Jennifer! Ja tez mam takie zęby ;) Do dentysty latam co chwilę i już myślę, że wszystko poleczone, a po tygodniu patrzę - dziura! Mnóstwo kasy na to idzie - nawet przy NFZ muszę coś płacić, bo w końcu nie chcę mieć czarnych plomb.. ;) I racja - objadam się słodyczami i przez to te dziury! :D Nałóg to nałóg :P

jakie to jest niesprawiedliwe,ja naprawde dbam o zeby a trafilam na dentystow konowalow co zle leczyli i potem musialam powyrywac 5,6,7 gorna.W maju ide na wstawianie implanta 5 bo narazie mnie tylko na jeden stac

Gość matóóóórka
jen pomysl sobie ze ten dentysta/tka to ktos z kafe np. dyrektore albo inny gnój :classic_cool:

a wiecie ze po kanalowce powinni na zeba korone zakladac bo sie krusza te zeby ?Ja niewiedzialam i takim sposobem ani kasy ani zebow niemam

Gość smartfonnn
jennifer masz ładne cycki mniam mniam

dori hehh coś w tym jest bo mi ząb po prostu pękł po całości i poodpadały jego kawałki. Ja tam się nie znam na tym ale dentystka późniejsza powiedziała że to wina tej co leczyła mi wcześniej kanałowo... jeszcze coś tam miałam z kanałami bo chujowo ogólnie zrobiła :O