Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKKKKKKK

Kosciol katolicki jest przyczyną zła w Polsce

Polecane posty

Gość KKKKKKKKK

Tak uwazam ,to przez kosciol jest tyle klotni. Ksieza nie powinni W OGOLE zabierac glosu w telewizji ,chyba ze w programach religijnych

Gość heniek spod żabki
przyczyna zła są ludzie z pewnego państwa na bliskim wschodzie

Gość Heniek z pollitrowka ....
Przyczyna jest charakter i mentalnosc ludzi w tym kraju. I dlatego Kosciol Katolicki jest taki sam jak i ludzie a nawet i gorszy bo uwypukla i obnaza na wlasnym przykladzie nasze slabosci i wszelkiego rodzaju przywary.

Gość jonatan swift bydgoszczcz
kosciola to czyste zlo

Gość ks malcewski lajkonij
ksieża do zakonów, albo zamknietych placówek!! To dzikie i nieprzewidywalne osoby ,szerzące zło rozpustę, ludzie skrzywieni!Bez rodzin, więc egoiści zapyziali materialiści ameen

Ja jestem wierzacy ale jak slysze ksiezy i fanatycznych katoli to mnie skreca cos .... ogolnie to od takich tylko uciekac gdzie pieprz rosnie ..... Hmmm i to wydaje mi sie ze byloby zbyt blisko .... Ehhh ta Polska .... kraj pelen absurdow ....

Gość khagern
a kto wam powiedzial ze tu zyja jacys katolicy??? to ze ktos sie nazywa katolikiem nie oznacza ze nim jest - tak bym to ocenil

Hmmm to uwawasz ze ksiadz to nie katolik ? Swiety katolicki czlowiek, rece sklada, saczy jad, uczy nienawidziec .... Moze nie kazdy, ale jednak duza czesc tak czyni ....

fanatycy są tak samo niebezpieczni, jak ich skrajni przeciwnicy - lewacy lub atole ... robią tylko niepotrzebne zamieszanie i plują nienawiścią

Gość khagern
uwazam ze ksiadz to nie katolik bynajmniej nic na to nie wskazuje, mysle ze prawdziwych katolikow zliczylibysmy na palcach jednej reki powiedzmy sobie prawde w polsce wyznajemy religie obludy, prostactwa i zlodziejstwa itd tylko dlatego ze ludzi nie uczy sie prawdy a wciska bajki wystarczy spojrezc jakie sa owoce i jak wypowiadaja sie ci niby katolicy