Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecież się nie ulotnił

Gdzie jest GRILL?? Pod jakim nickiem się ukrywa??

Polecane posty

Gość kocham jenny 8787***ogra tez
20:31 Grill Po wczorajszej imprezie mialam takiego kaca, ze ledwo dzis wyszlam do ludzi Caly dzien leki, paranoje, ogolne wygrzanie Caly dzien czekalam na moment kiedy wroce do domu, wykapie sie, przebiore w moja nowa pizamke, wskocze w czysta posciel, uruchomie laptop, wejde na kafe , otworze piwko i spokojnie bede mogla przygotowywac sie do snu Jestem grzeczna i ulozona jak owczarek niemiecki 20:33 [zgłoś do usunięcia] a moim zdaniem jestes pusta . 20:35 [zgłoś do usunięcia] Grill wskoczylbym chetnie do cieibbie tam do tego lozka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Jestem grzeczna i ulozona jak owczarek niemiecki

Gość na bank ma innego nicka
Ale była też tu nietuzinkowa- vel Z Każdym Dniem..., która również zaliczyła wtopę tylko temat usunęli.

Gość witaj wiosno
aaaaaaaaaaaa :D jaką wtope zaliczyla z kadnym dniem??? powiedz powiedz :D :D

Gość na bank ma innego nicka
Na uczuciowym jakiś facet założył temat, że idzie lato i dziewczyny powinny zacząć biegać, bo są grube. A ona chciała się podszyć tylko zapomniała się wylogować i napisała coś takiego "sam wyglądam jak wieprz :(. Pisała jako nietuzinkowa-, ale jej drugi nick to Z Każdym Dniem...

Gość witaj wiosno
:D :D up