Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkdfskfajkls

Wkurwił mnie !!

Polecane posty

Gość jkdfskfajkls
mowil ze jeszcze zadzwoni...no chyba,ze polozy sie i zasnie..a Ci tez...nie widza ze on zmeczony i z rana musi wstac zeby na badania jechac?!niech spieprzaja spac a nie mu dupe zawracaja:O

Gość Sputnik91
Ale marudzisz :D Chcesz zagadkę na zajęcie czasu i umysłu ? ;>

Gość jkdfskfajkls
dawaj:P

Gość jkdfskfajkls
Obca baba bedzie sie krecic po mojej kuchni !!!😭 nie przezyje tego !!obiadki gotować !!a paszła !!!

Gość Sputnik91
Prosze 3 gości składało się na pizze znaleźli frajera ktory za darmo poszedł i te pizze kupił złożyli się po 10 zł ( czyli 30 zł dali mu ) Pizza kosztowała 25 , ale 'frajer' nie był takim frajerem i pomyślał "wezme 2 zł a im oddam po złotówce... czyli tak jakby zapłacili po 9 zł" Więc teraz Oni zapłacili po 9 zł ( 9*3 = 27 ) + on wziął 2 zł ... 27+2 ? = 29 ... Gdzie jest złotówka ?

Gość jkdfskfajkls
Zlozyli sie po 10 , bylo ich 3 , czyli 30...pizza kosztowala 25, on wzial 2 zl, im dal po zl. a ze ich bylo 3 wiec 3 zl. 2+3 =5 , 25 +5 =30 :P wiec wszystko gra:P

Gość Sputnik91
to czemu nie wychodzi jak patrzymy na to ze strony 3*9 + 2 ?

Gość jkdfskfajkls
a po co to wyliczenie?! dla zmyłki?!:O bo nie wiem...

Gość jkdfskfajkls
mów o co chodzi?!:P

Gość twims
Gdyby naprawdę pizza kosztowała 27 zł, to zostaje 3 zł. 27-2=25 i wszystko pasuje. 3*9=27 -----> dla każdego po złotówce 27-25=2 -----> 2 zł które zabrał koleś

Gość jkdfskfajkls
dobra zadzwonił, zameldował,ze idzie spac i ok:P

Gość twims
O w tym tkwi ta zmyłka : 27+2 ? = 29 bo tak naprawdę to jest 27+3=30, a te 2zł siedzi w tych 27 :p

Gość jkdfskfajkls
tyle to ja sama wykombinowałam:P

Gość twims
No, ale nie mogłam się powstrzymać żeby się nie włączyć ;)

Gość jkdfskfajkls
nie no ok;) a autor zagadki gdzies zniknal:O

powiem ci tak, przeżyłam już związek "na odległość" one z reguły nie mają szans, ze względu na odległość i to, że czasem nie masz kontroli nad tym gdzie on jest i co robi, bo niby on to tobie mówi, ale czy tak do końca wierzysz że to prawda? Normalnie mogłabyś być z nim nawet kiedy on siedzi z kumplami, ale w takiej sytuacji nie możesz... Druga rzecz powiem ci, że ja też byłam z takim typem dla którego wszystko było ważniejsze niż ja, a kiedy upominałam się o czas tylko dla mnie i niego, niestety uważał, że tym samym go ograniczam i zabieram wolność, której on tak strasznie potrzebuje. Dla faceta który chce i któremu zależy potrafiłby stanąć na rzęsach żeby być tylko z tobą. Uwierz mi, choć doskonale wiem jak ci ciężko ON SIĘ TOBĄ BAWI i wie że ty zawsze będziesz na jego zawołanie. Kiedy mu się zachce, ale nigdy odwrotnie. Masz 2 wyjścia: 1. Albo z nim poważnie o tym porozmawiasz i zaznaczysz, że skoro nie widzicie się przez 2 tygodnie i on tego nie potrzebuje to coś jest nie tak. Domagaj się czasu tylko dla ciebie!!!!! nie dawaj marnować sobie czasu. 2. Uciekaj gdzie pieprz rośnie, bo mimo twojego startego języka On i tak się nie zmieni, bo On nie potrzebuje kobiety i miłości, tylko zabawki do zabicia wolnego czasu między przerwami. :)

Gość jkdfskfajkls
Przy najblizszym spotkaniu porozmawiam z nim powaznie i niech sie okresli facet,a od jutra nie bede ani pierwsza dzwonic ani pisac...jak sie steskni to sie odezwie...tymczasem uciekam juz spac bo cos mnie glowa rozbolala z tego wszystkiego.Dziekuje wszystkim za wpisy,jutro wpadne i napisze czy sie odezwal pierwszy:)Dobranoc🌼

Uważnie wszystko przeczytałam o tej pizzy też:) Pamiętaj tylko nie narzucaj mu się.

Gość jak nie bedziesz sie peirwsza
odzywac to zoabczysz jak on szybko zacznie to robic :D

Gość jkdfskfajkls
Dzień dobry wszystkim;) Nie odezwal sie jeszcze , ale nigdy z rana sie nie odzywał i ja rowniez wiec ok...nie odezwe sie chocby nie wiem co ...zobaczymy co on na to;) potem dam Wam znać co i jak:P

Gość jkdfskfajkls
Hej;) Pisze bo potrzebuje wsparcia , nie zadzwonił od rana , ja tez milcze...powstrzymajcie mnie by sie nie odezwac , bo bardzo mnie korci:P

Gość jkdfskfajkls
Muszę byc silna !!! Nie mogę się złamać !!! pomocy !!!!

Wiesz co, powiem ci tak ... wydaje mi się że to powinno być naturalne że każde z was potrzebuje ze sobą kontaktu i nie powinno być tak, że to CIĄGLE (wbij sobie to do głowy) TYLKO TY piszesz, dzwonisz, starasz sie a on cię zwyczajnie w du*ie nosi. Bo wie, że nawet jeśli nie zadzwoni, albo nie odezwie się cały dzień, to ty to zrobisz. Tak go sobie nauczyłaś. I powiem Ci więcej on się nie zmieni, bo kiedy mu to wyrzucisz, pewnie powie ci że go ograniczasz. Więc zerwij z nim jak najszybciej i nie marnuj sobie życia dziewczyno!!! I nie dzwoń pierwsza i nie pisz!!! niech też się pomartwi, gdzie jesteś i dlaczego się nie odzywasz. A jak zapyta... to nie mów do niego, że nie odzywałaś się dlatego, że chciałaś żeby on pierwszy się odezwał, ale że nie miałaś czasu i ci się zapomniało. (Niech też go zaboli, że masz inne rzeczy na głowie a nie tylko myślenie o nim) bosh... jakie dziewczyny są głupie, gdybym sama tego nie przeżyła nie uwierzyłabym .

Mam nadzieje że wytrwałaś w swoim postanowieniu? Wiem ze to trudne ale trzymam kciuki:)