Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sztama

Mój topic.

Polecane posty

Gość IMO13757
Mysia - ale to podstawowa wiedza którą KAŻDY powinien przyswoić. Jak w przysłowiu o ludziach i wilkach...

IMO, tak. Mysia, wiekszosc tych czarnych cwaniaków na pomaranczowo opisuje swoje problemy i szuka rady

Gość IMO13757
Sztama - to na mnie wrażenia nie zrobisz, bo Cię nie znam. :classic_cool:

Gość IMO13757
Sztama - ja tak latwo nie mam zamiaru się zakochiwać. :classic_cool: A Twoja buzia jest mi obca...

pewnie masz rację. Bo kto by ''po czarnemu'' napisal prawdę i jak to u niego beznadziejnie skoro wszyscy dobrze wiedzą, że zaraz będzie sensacja i glówny top na kafe w dyskusji ogólnej. Oni by się pozabijali o foty pewnych czarniaków, o jakiekolwiek sprawdzone dane. Przykra prawda.

Ale IMO niektórzy są tak głupi, że sądzą, że jak się będzie dla kogoś dobrym to on się odwdzięczy tym samym. Każdy widzi świat na własne podobieństwo Mi w rzeczywistości ostatnio ktoś zadał obrzydliwy i podły cios poniżej pasa. A na forum wczoraj ktoś go poprawił. I na nic zdało się rozumienie tych osób.

Gość IMO13757
Przez Sztamę zaczynam dostawać ciarek... Kultura - jak na forum może Ci ktoś dokopać bez Twojej aktywnej współpracy?

Niektórzy kolekcjonują jakiekolwiek foty. Czasami były całe topiki z tym Bo jak jakaś pomarańcza płacze nad czymś to to nie jest pocieszeniem, jest anonimowa. Ale jak konkretnemu czarnemu coś się przydarzy to już przecież można się dowartościować i pokazać, że jest się od niego lepszym

" Oni by się pozabijali o foty pewnych czarniaków, o jakiekolwiek sprawdzone dane. Przykra prawda." A żebys wiedziała:) Żeby tylko mieć haczyk, żeby gnębić.

ja mam to gdzieś. Nie ukrywam przed nikim, że ostatnio nie jest ciekawie ale też nie żalę się na specjalnie zalożonych topikach (jako pomarańczka) dodam, że w realnym świecie też nie szukam pocieszyciela, raczej staram się wszstko sama zgarnąć do kupy, fakt nie zawsze mi idzie idealnie ;)

IMO, "Kultura - jak na forum może Ci ktoś dokopać bez Twojej aktywnej współpracy?" Możma, ty mi tak dokopałes. Kulturk, dokładnie..

To co mam zniknąć stąd? Tak? Bo się komuś nie podobam? Bo tak wygląda moja "aktywna współpraca", po prostu jestem, czasami chce komuś pomóc. To tylko internet, jakby mi w życiu ludzie cierpień nie przysporzyli to bym się nie przejmowała. W życiu też powinnam uciekać? Nie mówię o kopaniu się z koniem, ale przecież nie można być tchórzem i wiecznie zamykać się w sobie.

Gość IMO13757
E tam. Osobiście mam tylko cztery zdjęcia upierdliwych forumowiczów - tak między innymi Twoją fotkę Sztama. :classic_cool: Co to za frajda takie knowania, a no tak, to jest forum dla kobiet...

Gość IMO13757
Laski, po prostu nie ujawniajcie osobistych danych na publicznym forum... Tutaj jeden lachon mógłby mi trochę zaszkodzić pewnymi hmm..."danymi", ale ona się już nie pokazuje. :(

Raz jakaś dziewczyna opisywała swój problem, miałam baaardzo podobny, tak jakbym to ja pisała. Rozwiązałam go - wiec na podstawie moich doswiadczeń dałam jej radę, jak moze go rozwiązać. Aaale mnie zjechali, że głupia jestem, ze pusta, naiwna itp itd Odechciało mi sie pomagac:/

Nie zawsze da się samemu. Ja jestem całe życie sama, czasami mam ochotę wyć z bezsilności. Cały czas próbuje to wszystko zgarnąć do kupy, ale co jakoś mi się uda to ktoś to rozpierdala a nikt nie pomaga sklejać. Tak częściowo sama utrudniam pomoc mi, ale to nie moja wina, tak się wychowałam, wiedziałam, że nie mogę liczyć na pomoc.

Gość IMO13757
Sztama - wampirzyca vel Bladowłosamerz Jest jedyną osobą, której szczerze nie trawię na tym forum. Jeśli Ty nią jesteś - biada Ci, albowiem nie poznałaś jeszcze mojej złej, wyjątkowo upierdliwej strony...

Kulturka, współczuję, bo ja tez za lekko w zyciu nie mam Gdyby nie moja mama to bym sie chyba pochlastała

Kultura mam na drugie wiesz co? Też jestem sama. Zawsze bylam jakby rozpieszczana, wręcz obslugiwana, starszy brat zawsze mnie wyręczyl ;) a jednak nadszedl czas w którym nagle wszystko spadlo na mnie, tylko na mnie. Mam za zle rodzicom, że nie nauczyli mnie samodzielności, przyznaję. Jednak dalam radę, jakoś mi idzie :P a mój ojciec naprzyklad... nie da sobie nic powiedzieć. Chcesz mu pomóc to jeszcze zbeszta, bo jego duma nie pozwolilaby aby mlodsza osoba z mniejszym z pewnością doświadczeniem życiowym cokolwiek mu doradzala. On wie najlepiej... :o to go upoważnia do oklamywania... przyro mi. Nie rozmawiamy, ale co zrobić?... życie...

Gość IMO13757
Laski - strasznie dramatyzujecie z tym forum... Sztama - jak podpadniesz, to photoshop w ruch. A poza tym przecież wkleiłaś ją na forum ku uciesze gawiedzi...

Ja się mam wszystkim tłumaczyć, że nie korzystam z laptopa. Bo każdego to bardzo interesuje i sądzi, że spędzam 16 godzin przy kompie skoro co jakiś czas odzywam się gdzieś. Nikt nie wpadnie na genialny pomysł, że robię to np. gigantycznej kolejce na poczcie albo w autobusie dzięki telefonowi. A skoro siedzę wg nich tyle przed kompem to moje porady są nic nie warte. I to, że mam tyle lat ile mam. A to, że nieraz mam rację bo staram się odzywać się w sprawach które znam z doświadczenia to nie ma znaczenia. Ważne jest, że pewnie jestem idiotką skoro tyle czasu siedzę przed kompem I takich spraw jest mnóstwo. Niby drobne a jednak... Albo to, że unikam ludzi. Przecież każdy stwierdzi, że to oni unikają mnie bo jestem taka owaka

Gość IMO13757
Kultura - szczerze? Po dzisiejszej rozmowie będe Cię jednak unikał. :classic_cool:

Ja bede spadac, późno juz, mam nadzieje, ze jutro tu wpadniecie:) Mysia papa:) Kulturka, papa:) Ale z Was mądre babki, lubie Was :P IMO, hm...pa.

Gość IMO13757
Chłodem powiało... Też spadam - dobranoc.