Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sztama

Mój topic.

Polecane posty

Gość IMO13757
I co z tego?

O fajnie, czyli mogę chlapnąć na Twoją śliczną buźkę, Piczka? Nie sądziłem, że lubisz takie. To kiedy i gdzie? Nie nie śledzę Twoich wpisów Sztama, taki mi jakoś się w oko rzuciło.

Gość IMO13757
A czego się spodziewałeś? Zwierzeń z mojego zycia?

Gość IMO13757
To może lepsze opowieści na miarę Agaty Christie? Sądziłem, że 'projekt' powinien sam wzbudzac w ludziach różne emocje, a nie biernie czekać na rozrywkę...

Oj, IMO faktycznie pozujesz na inteligenta. Więc logiczne, że stała powtarzalność, jak zdarta płyta. Piczka, nie musi być śliczna, zadowole się mniej śliczną, odnajdę w Tobie wewnętrzne piękno (migdałki) :)

" Oj, IMO faktycznie pozujesz na inteligenta. Więc logiczne, że stała powtarzalność, jak zdarta płyta. " Kulturka, Kocham Cie 😍

Gość IMO13757
A! Kapuję! Jesteś projektem bazującym na ironii. Zwracam honor.

Są różne poziomy projektów, niektóre bardziej subtelne. Ten wzbudził emocje takie jak się domyślałem niestety. Niezbyt dobrze świadczy to o naszym społeczeństwie, ale cóż poradzisz...stopka Sztamy jest całkiem trafnym podsumowaniem.

Gość IMO13757
Subtelny projekt hmm... To ja zrobię inny - będe się pytał losowych ludzi o pogodę i samopoczucie, a w duchu smiał się z ich żałosnej naiwności, gdy opowiadać będą o temperaturze. Subtelnie. :classic_cool:

Gość IMO13757
Powiedz mi 'subtelny projekcie' - wytłumacz tak, aby taki inteligent jak ja Cię zrozumiał: podpadłem Ci za coś? Zraniłem Twoje uczucia? Jeśli tak, to wybacz - nie chciałem urazić. :classic_cool:

Oj, naprawdę wzruszasz mnie. Słodki jesteś, szkoda, że nie jestem gejem. Ale chcesz numer do mojego znajomego? Bardzo przyjemny facet, sporo zarabia, skusisz się? Spróbuj inaczej złapać za sznureczki Wszystko ma efekty uboczne, tak bywa

Gość IMO13757
Spoko 'subtelny projekcie' nie chcesz, to rób uniki dalej. Ale wiesz argumenty nie gryzą. "Znajomy" gej - pewnie ceni Cię za subtelność. :P

Gość IMO13757
Ej! Sztama! Bo do tanga trzeba dwojga...

Gość Najobrzydliwsza Panna na Kafe
ale tu nudy :D wejdzcie na moj topik