Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przy swiecach albo

smieszne rzeczy ktore robia wasze dzieci

Polecane posty

Gość przy swiecach albo

moze zaczne od moich. mam parke- 2.5 letnie blizniaki. mala ma sklonnosci ekshibicjonistyczne i gdy tylko spuszcze ja na chwile z oka zaczyna sciagac z siebie to bluzeczke, to spodniczke. raz na weselu podeszla po scene sciagnela sukienke i tanczyla:) martwie sie troche o jej przyszlosc;) wyrosnie mi jeszcze mala tancerka erotyczne:) synek natomiast ma zwyczaj brania rzeczy i wychodzenia ze sklepu. nie wiem skad skubaniec sie tego nauczyl ale ostatnio jak bylismy w sklepie po wyjsciu zauwazylam, ze w reku sciska mala latarke. wrocilismy do sklepu by to oddac a on przy okazji wyjal z kieszeni komplet baterii, ktore tez jakims cudem udalo mu sie podwedzic. na szczescie udalo nam sie wytlumaczyc mu, ze to bardzo niegrzeczne i chyba zrozumial:) dodatkowo, gdy uczylam dzieci robic siku do nocnika corka z jakis powodow dostrzega niezwykle podobienstwo butow do nocnika. zdarzyla nam sie przykra niespodzianka gdy bedac w gosciach corka latala po mieszkaniu po czym przyszla i z duma oswiadczyla " tata siiii " maz zapytal gdzie siiiiiiiii a ona mu pokazala buta szwagra:)

:D uśmiałam się. Mój jeszcze za mały, ale coś czuję, że też czeka nas wiele niespodzianek :)

Gość przy swiecach albo
nie wiem jak duze jest Twoje dziecko ale striptiz u corki rozpoczal sie dosc wczesnie:) ostatnio nawet brala udzial w osiedlowych jaselkach i przebrana za aniolka stala sobie na scenie i sie bujala z kiecka poddarta do szyji rzujac rabek spodnicy:)

Super :D moj na razie tylko klepie się po tyłku jak potrzebuje gdzieś pobiegnąć, np toi na ulicy, zobaczy coś ciekawego, klepnie sie w tyłek i leciiii, śmiesznie to wygląda :)

Gość grzywkowala
annna to pewnie tak na poped:) ja jeszcze nie mam dzieci natomiast moja siostra ma 3 letnia dziewczynke i pamietam, ze usilnie chciala sie nauczyc wiazac sama buty i wszystkim wmawiala, ze juz umie. gdy sie ja prosilo, zeby pokazala, najpierw sie strasznie meczyla a potem odwracala sie plecami i wpychala sznurowki w butki:D