Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iga20a

czemu on nie jest zazdrosny?

Polecane posty

Czesc, mam problem bo jestem z chlopakiem , ktory mieszka 100 km ode mnie, na codzien widuje się z kolegami, kolezankami, on tak samo, ja jestem cholernie zazdrosna o kolezanki jego, on w ogole o kolegów, zapyta z kim ide itd. ale tylko tyle? dlaczego? nie zalezy mu czy jak?

Gość Słoń belgijski
Może on, o zgrozo, ci ufa? To straszna perwersja. Żeby go wyleczyć, puść się z kimś, zobaczysz, że zrobi się od razu zazdrosny.

czasem cos tam w nim widac czatke zazdrosci ale troszeczke i on tego nie nazywa zazdroscia... ja za to wariuje ... :S. oczywiscie mu nie okazuje ze zazdrosna jestem.

Są dwa wyjścia, albo Ci bezgraniczne ufa , z czego mozesz być tylko dumna !! albo jest zazdrosny tylko nie okazuje tego, byłam raz z pewnym facetem , podobny typ...zero zazdrosci , było ok ...az do czasu...po jakims roku zaczely sie afery , przy kazdej kłótni wmawiał mi , że go zdradzam , że jesli gdzies wychodziłam tzn , ze do kochanka...zwiazek sie rozpadł , to bylo cholernie meczace...takze moim zdaniem nie masz powodów do niepokoju...wyluzuj i ciesz się nieograniczoną przestrzenią ...radze też być mniej zazdrosnym o niego...zazdrosc w zwiazku jest ok...jednak tylko niewielka , dawkowana umiarkowana..istnieje jeszcze chorobliwa zazdrosc ,ktora , jak w moim przypadku wszystko zepsuła;)

Gość Navya
ciesz się widocznie Ci ufa . a zycie z zazdrośnikiem nie jest latwe.. no co podobało by Ci się jakby robił Ci awanture o każdego kolege?

Navya ma racje...zazdrosc niekontrolwana ZAWSZE zepsuje relacje miedzy dwojgiem ludzi...gdybys zobaczyła mojego faceta;)eh...przystojny jak diabli , niesamowicie inteligentny , z poczuciem humoru...panny same go adorują;)a ja?! ja jestem dumna , ze on mim o tych ich zalotów ignoruje je..zazdrosc jest zła...dlatego postaraj sie wyluzowac;)

Obyście mialy racje, ja jestem cholernie zazdrosna ale nie okazuje nic a nic. bo on mi powiedzial ze nie chce bym byla zazdrosna itd. wiem co to znaczy byc z zazdrosnym facetem bo mialam takiego byl chorobliwie zazdrosny o wszystko, ale jednak troszeczke chcialabym zeby cos go ruszylo, raz byla taka sytuacja, ze dzwonil kolega do mnie jak z nim bylam i po rozmowie sie pytał, i mowil ze jezeli to jest moj tylko kolega to czemu mu nie powiedzialam ze jestem z nim teraz, etc. ale ja powiedzialam ze sie nie pytal nic takiego, i na tym sie zakonczyl temat, a juz myslalam ze to jakas w koncu zazdrosc :)

no ostatnio mnie troche poniosło, i powiedzial ze jestem zazdrosna itd. bo chodzi o to ze sie widujemy rzadko bo jest miedzy nami jakies 70 km... wiec raz, dwa razy w tyg. i o to sie najbardziej rozchodzi, jak jestesmy razem jest wspaniale, szczesliwa jestem z nim cholernie, ale jak jestem w domu to mysle, gdzie on jest, co robi i sie boje ... przez to ta zazdrosc, bo jest super-przystojny i wiem ze sie podoba bardzo.... :(

Mnie z moim dzieli grubo ponad 100 km , i tez jest cholernie przystojny , co wiecej ma multum kolezanek , ktore nie zawsze maja dobre zamiary;)ale to nie znaczy , ze mnie zdradza;) od tego jest zaufanie Mała;) moim zdaniem powinnas sobie znalezc jakies zajecie i tyle nie myslec...same plusy...to dodatkowo umocni wasza wiez, Ty bedziesz spokojniejsza, a co za tym idzie on równiez...posłuchaj mnie , zazdrosc to nic dobrego...on widzi , ze jestes cholernie zazdrosna , faceci chwila moment wyczuwają takie zachowanie...napisz mi jeszcze , on czesto tak z tymi kolezankami wychodzi?! bo mój to bardzo rzadko...jesli juz to z kumplami , nie szlaja sie tez po dyskotekach czy barach, ile macie lat?! moze ten Twój nie wyszumiany jeszcze?!

I jeszcze jedno...napisałas , ze jest super przystojny...mogolby miec wiele kobiet..ale...no własnie !! jest związany z Tobą !! dlaczego?! bo pewnie swiata poza toba nie widzi...rownie dobrze moglby znalezc dziewczyne gdzies duzo duzo blizej , a jednak jezdzi do Ciebie te 60 km w jedna strone , po co?! aby Cie zobaczyc głuptasie !!przytulić !! nie wmawiaj sobie czegoś , czego tak naprawde nie ma...zaczniesz sie martwic jak bedziesz miala prawdziwe powody , a teraz zjedz sniadanie , obejrzyj cos w tv i nie mysl tyle, wyjdz na dwor , poplew w ogródku , zasiej warzywka;) powinnas byc z niego dumna , ze Ci ufa...a to powinno isc w dwie strony;)

hehe mamy po 21 lat, mam nadzieje ze masz racje :) wszyscy mi odradzaja ze to nie ma sensu, ze za daleko mieszkamy, ale wole sie z nim widywac ten 1 dzien w tygodniu niz w ogole :O, on raczej po dyskotekach nie chodzi, moze bary , a to ze znajomymi wiec kolezanki i jego byla tez tam sa...

Ooo jedyna kobieta o ktora jestem naprawde zazdrosna jest jego była , dlatego sie z nia w ogole nie widuje , wie czym to grozi...a reszta ok...to mlodziutki jeszcze jest;) moj ciut starszy...moze dlatego jestem spokojniejsza...wiem, ze zdarzył sie wyszumiec i nie zdrady czy tam podrywy mu w glowie;)

no wlasnie, jego byla z ktora byl 3 lata... jego pierwsza dziewczyna, ktora go dalej kocha jestem tego pewna, nie znam jej osobiscie i nie chce poznac, ponoc sa przyjaciolmi teraz, ale to on z nia zerwał wiec zawsze jak jest impreza to ona zawsze jest, niestety, bo mieszkaja blisko siebie.

Dzięki Bogu , ze eks mojego faceta mieszka zupelnie gdzie indziej , jeszcze by tego brakowalo , aby sie zaprzyjaznili ...buahaha...pognałabym gdzie pieprz rosnie...jestem bardzo tolerancyjna i wyrozumiała, ale jej towarzystwa bym nie zniosła...i mój facet doskonale o tym wie;)

Gość twims
Twój facet po prostu jest normalny, a Ty jesteś przyzwyczajona do chorobliwych zazdrośników (patrz: Twój były) I gdzie się podziało te 30 km odległości między wami? Bo co post to bliżej mieszkacie :D :p

nieeee, dokladnie nie wiem ile to km godzine sie jedzie pociagiem, az tak mi sie nie nudzi zeby bajki pisac na forum. a to ze tutaj pociagi jezdza szybciej niz w polsce to nie wiem juz w koncu ile to km :)

nie dosc ze malo sypiasz to jeszcze masz zaleglosci z fizyki, predkosc nie wpywa na zmiane odleglosci od punktu A do punktu B

ale jej chodziło o to , ze nie ma poczucia czasu i wydaje jej sie , ze skoro przejedzie 100 km w 40 minut a nie 60 to znaczy , ze odleglosc jest mniejsza:Pniz gdyby przejechała ta sama odleglosc w 60 minut ...inaczej nie potrafie tego wytłumaczyc:P

Gość twims
Co Ty gadasz czizas, zapoznaj się dokładnie ze szczególną teorią względności, a to co piszesz już nie będzie takie oczywiste!

Twims w stalym ukladzie o ktorym mowimy czyli odleglosci pomiedzy punktem A i punktem B predkosc z jaka ja pokona Autorka nie ma wplywu na skrocenie lub wydluzenie nie kombinuj bo dziewczyna tego nie ogarnie, zobacz ile spala :)

Gość taka jakas
Mój facet tez nie jest zbytnio zazdrosny i tez nie wiem z czego to wynika . Ja uwazam ze zaufanie to jedno. Fajnie jak jest jednak troszke zazdrosci w związku a nie tylko obojetnosc....chora zazdrosc jest zła ale taka delikatna pomaga w związku bo wiemy ze zalezy nam na drugiej osobie. Ja osobiscie nie zniosłabym tego jak by mój facet spotykał sie z byłą i to jeszcze jak by byli tak długo razem. jak długo jestescie razem?