Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iga20a

czemu on nie jest zazdrosny?

Polecane posty

Gość taka jakas
hmm Wy nie chodzicie ze sobą długo a z tamtą łączyły go bliższe relacje bo był z ną dłuzej. Nie chce cie dołowac ale ktos kiedys mi powiedział ze facet zawsze czuje blizszy sentyment do laski z która był dłuzej, Ja pamiętam jak mój facet chodził z dziewczyną rok, poznalismy sie zaraz po ich rozstaniu on mi potrafił powiedziec po 3 miesiącach ze cos nadal czuje do niej ....wydawało mi sie wtedy ze poprostu zaszybko sie ze mną związał i to dlatego....nadal tak mysle ze jak bysmy sie tak odrazu nie poznali tylko w pewnym odstępie czasu to by o niej zapomniał i nie myslał...jednak teraz jestesmy juz razem 3 lata i jestem pewna ze nie czuje do niej nic... Trudno mi tak doradzic ale na twoim miejscu nie okzywałabym mu zazdrosci przynajmniej bym sie starała...ja tez jestem osobą zazdrosną i sie staram , róznie to wychodzi;-) ale poprosiąlbym chłopaka by sie z ną nie spotykał , powiec mu ze poprostu Cie to rani ze więcej czasu spedza z byłą niz z dziewczyną

oni sie rozstali 2 lata temu, nie moge oczekiwac od niego zeby sie z nia nie spotykał, bo oni sie znaja bardzo dlugo i nagle jest ze mna pol roku i ja chce zeby sie nie widywali? wiem ze nie moge mu okazywac zazdrosci bo nie wyjdzie mi to na dobre. zobaczymy jak to dalej bedzie :) ale dzieki.

źle przeczytalam, bo juz zasypiam :D. heh, mysle ze tyle samo spedza z nia ( w towarzystwie oczywiscie innych) niz ze mna. bo on tez jest zajety i sie uczy etc. ale ja wiem co sie dookola dzieje... :/