Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tubedenarzekac

2 możliwości moje

Polecane posty

Gość tubedenarzekac

mam takie 2 możliwości w zyciu - chodzić do spowiedzi wiecie i się spowiadać albo nie chodzić wcale - przepisać się do innej wiary z powodu takiego - nie wierzę, że księża spowiadają z natchnienia Ducha świętego. Bo ze spowiedzią było tak - Pan Jezus powiedział "Weżmijcie Ducha świętego - komu grzechy odpuścicie są mu odpuszczone, a komu zatrzymacie są mu zatrzymane" Tak gdzieś pisze. No to ja uważam, że dziś tak księża nie spowiadają. Że chodzi o jakieś porachunki, a nie o Ducha Świętego i nie wierzę, że ta spowiedz jest ważna. To by trzeba sprawdzić jak dla mnie wiecie. No ja miałam tyle kłopotów w pracy, ze się nie dam im - co to jest warta ta ich spowiedz tak naprawde, nie? :(

Gość tubedenarzekac
Patrzcie ile w tym katolicyzmie trzeba sie nałazić do tego kościola. A taki protestant wiecie. Jakie oni mają tzw święta nakazane. Muszę się popytać. Pan Jezus tam za dużo do kościoła nie chodził. Raz na rok. 1 świątynię mieli. Ile to tych kościołów może być? I to żeby skromne - takie bogate. I pózniej tylko kasa i kasa. Tak to powinno być? Protestanci mają skromne kościoły. No fakt, że wynieśli wszystko z katolickich do domu ale nie chcieli Boga obrazić ani skrzywdzić. Myśleli, że robią dobrze. Czasem aż szczypie jak Go okradli. Ale też im to wybaczył - co zrobić?

Gość uhuhuhuhuhuhuh
Czytając niektóre tematy na tym forum też zaczynam tracić wiarę w Boga :O

Gość tubedenarzekac
Idę stąd. Idę opisywać biografię Teda Bundiego. Coś trzeba robić.

Gość tubedenarzekac
Wiara w Boga żeby była coś warta musi byc HEROICZNA. Tak musisz wierzyć. Czytać kafe i sie nie załamać. A jak niby? Co Ty sobie nie myślisz, ze życie to bułka z masłem?

Gość tubedenarzekac
Jedni ludzie umierają zadźgani przez innych, a inni też umierają zadżgani przez innych - ale jako ATEIŚCI. bo jeśli tracisz wiarę to jesteś w sumie zadźgany przez ludzi jak ten męczennik za wiarę, ale umierasz sobie na wygodnym łózeczku i...? A nie cierpisz? Tak samo cierpisz. Tylko nikt Ci życia nie skraca. No choroba może. Ale wiesz - Bóg skraca zycie. Bo tak określił - tak pisze w Biblii, że nie będzie człowiek za długo żył 120 lat mu starczy. I co Ty na to? Ale w sumie człowiek jest wieczny. I co ty na to?

Gość tubedenarzekac
A idę - miałam sie dziś spotkać z kimś, a nic mi sie nie chce. Co mi się w ogóle chce? Nic. Dziś nic zupełnie. Czemu ja jestem taka leniwa dziś?

Gość tubedenarzekac
Piszcie sobie śmiało tu - ja spadam. Muszę zacząć pisać mojego bloga bo jeszcze ktoś pomyśli, że jestem chora umysłowo już zupełnie, a to przecież tylko RECyDYWA, która mnie opanowała. Normalni ludzie też muszą gdzieś być. Tu gdzie jestem nie za bardzo ale gdzieś na pewno są i ja w to wierzę. W COŚ TRZEBA.

Gość tubedenarzekac
:(

Gość tubedenarzekac
Patrząc na te wpisy w tym wątku ani mi sie narzekać nie chce wiecie. Idę wieć :( 🌼

Gość tubedenarzekac
Jeśli mogę jednak być SZCZERA jeszcze to oprócz chamskiego wpisu całość zachowania tego gościa czarnego nie ma sensu. Przeczytajcie sobie co on napisał. Bo tak i już. I coś by mu napisała w sumie co myślę o jego wpisie, ale nie jestem chamiarą i nie odzywam się w ogóle. Bo nie warto. Niech sobie jest chamem. W Polsce daleko tak zajdzie , a mnie i tak tu nie zależy. Na czym? Na wyjeździe? Też trzeba mieć za co. Tu mi tylko zależy żeby jak najwięcej WSRTRĘTNYCH morderców było i gwałcicieli bo macie słabe. Ostatnio kupiłam DETEKTYWA, ale co czytać nie było. Kibole na boisku - no to róża po prostu - trochę kolców. Co to jest? jeszcze RÓZANA DZIEWCZYNA - 20 lat rodzina szukała jakieś denatki z Holandii - w Polsce rodzina. 20 lat jej szukali. No tyle czasu zajęło aż się ktoś nią przejął. Ciekawe czemu? Pewnie wszystko zwalili na to, że pochowali tam jakieś zwłoki - nawet prezydent miasta przyszedł ją pochować. I to takiego, ze tam byłam ostatnio. Choć pisze WIEŚ, a to nie była wieś gdzie ja byłam. No i teraz nie wiem - musiałabym sprawdzić czy takie wieś - tak samo sie nazywająca też istnieje czy nie wiecie. Poczytajcie sobie ostatniego Detektywa - to chyba kwietniowy kupiłam. 3 zł za dużo, no ale poczytałam.

Gość tubedenarzekac
No i z czego rżysz chamie. tak Ci źle zyczę. No oczywiście żałuję tego, ale wiecie - nie będę się wygłupiać już i komukolwiek w Polsce dobrze życzyć. Wy macie KUKU NA MUNIU wszyscy tu. I sami mordercy tu są. Gdzie indziej nie lepiej no ale ten DETEKTYW to aż dziw że istnieje. Kibole najgorsze ostatnio są, ale miodzio macie. A jak morderstwa to pojedyncze. A ciekawe co tam w USA słychać? Jakiś Ted Bundy może grasuje? Nie wiadomo, nie? :( Tu sie jeden już tak nazwał prawie TIME BUNDIT - prawie tak samo :( A wiecie jak to wciąga? Za chwilę jego głupia ksywka zacznie działać. Zobaczycie :(

Gość tubedenarzekac
W tym artykule to wiecie chyba chodziło tym Holendrom co robić z polskimi zwłokami. 20 lat temu napisali. I że urząd miasta pochował. No, no ,no - żeby sie okazało, że to w tym roku marcu sie stało. I tyle mam do napisania. Bo znajdą trupa - co robić? Czy szukać po Polsce? To chyba o to chodziło. I tyle. RÓZANA DZIEWCZYNA. I nawet namalowali jakieś zwłoki :(