Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pufa z aksamitu

Chyba coś jest nie tak !!

Polecane posty

Witam. Moje dziecko ( 16 miesięcy) dostało dzisiaj wysokiej temperatury, 39 stopni. Żadnych innych objawów. Wczoraj był badany przez lekarza i wszystko było ok. No i zgłupiałam już:( Co to może być i dlaczego ta temperatura? 3 tygodnie temu było podobnie. Wyszedł mu wtedy ząb trzonowy. Czy może być tak, że za każdym razem przed nowym zębem będzie temperatura?? Dzwoniłam do lekarza. Powiedział, że jak do jutra nie minie temperatura, to mamy przyjść na wizytę.

Gość lamella
A trzydniówkę miało? objawy podobne - wysoka temperatura znikąd, w dzień opada, żadnych innych objawów, na koniec wysypka ale tak niewielka, że latwo ją przeoczyć

moze zab, moze trzydniowka, a moze angina. moj tak mial. w sobote latal normalnie a w niedziele rano temp. 39.5. tyle ze moj mi powiedzial ze go gardlo boli. poszlismy od razu do lekarza i okazalo sie ze angina. zdrowka dla maluszka, chociaz moze to zeby skoro przy ostatnim tez tak goraczkowal

Trzydniówkę już przechodził. Mam nadzieję, że to zęby. Gdyby była angina, bolałoby go gardło i nie chciałby jeść i pić, tak sobie myślę. Dziękuję bardzo za odzew. Zawsze jakoś tak spokojniej, kiedy można z innymi sobie pogadać.:)