Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mnich...........

Brunetki nie lubicie blondynek bo są atrakcyjne i kochane przez facetów.

Polecane posty

Gość Mnich...........

To jedyna przyczyna.

Poza blondynkami i brunetkami nie ma innych kolorów włosów? A jeśli mowa o tych farbowanych nienaturalnymi odcieniami i zsolaryzowanych zarówno jednych jak i drugich. Przerabiających się na dziwki z burdelu. To nie pisz kochane tylko ruchane.

Gość Mnich...........
no dobra :) rude, kasztanowe, szatynki, brunetki, miedzianowłose, nie lubicie blondynek z ww. powodów

Gość dlkdkskskk
Ogladales rozmowy w toku ?:P

Moje wszystkie najlepsze koleżanki są blondynkami... aczkolwiek najbardziej podobają mi się brunetki... oj dzisiaj widziałam taką piękną kobietę... accchhh no cud, miód i orzeszki!

NIe lubię głupich ludzi. I kolor włosów nic tu nie ma do rzeczy. Kochać kobietę bo jest blondynką?! To chyba tylko debil ma takie kryterium wyboru

Gość Mnich...........
tak, właśnie nawiązuję do dzisiejszych rozmów w toku i całej tej ściemy ukrywajacej prawdziwe powody zawiści innych kobiet do kobiecych i pieknych blondynek

heh a co ma kobiecość do blond włosów... bo jakoś nie widzę konotacji... w takim razie wszystkie azjatki czy murzynki nie są kobiece.... jakaś paranoja, a rozmowy w toku to rura ściekowa w naszych domach która tą tą paranoję rozsiewa.... historie są wyssane z palca i podsycane nienawiścią, a szkoda, bo kiedyś fajnie się to oglądało... a teraz bardziej to przypomina Jerego Springera... który szuka jedynie taniej sensacji...

Gość Mnich...........
może faktycznie, niektóre odcinki są po prostu niesmacznym teatrem i ściemą, nawet na pewno ale zawiść w stosunku do blondynek jest faktem

Gość Mnich...........
nie wiem, mam 184 cm

wiesz co, dla mnie to po prostu śmieszne... sama jestem blondynką i nienawidzę tego koloru włosów u siebie... u innych spoko... ja mam rudy charakter, więc mam czerwone włosy... i co straciłam niby przez to kobiecość?

wszystkie na starosc bedziemy blondynkami(z szarym odcieniem);)

Gość też blondynka
Ale farmazony!!! W życiu nie czytałam większych głupot! Sama jestem blondynką i co z tego? Ani mnie to ziębi, ani grzeje - taka się urodziłam. Jakiegoś super ekstra uwielbienia ze strony facetów też nei zauważam, więc o dupę rozbić Twoje (i tvn-owe) teorie! Jako kobita lubię inne blondynki i inne brunetki, ba, nawet rude zdarza mi się lubić. Ale równie dobrze zdarza mi się nei lubić innych blondynek, innych brunetek i innych rudych! Głupie głupoty ot co.

Gość Mnich...........
no dobra 🖐️ może nie tyle blondynek co pięknych kobiet

Gość dziewczyna murzyna
dziewczyno portugalczyka może i jesteś naturalną blondynką ale za to bardzo brzydką i mimo tego że sama jestem naturalną blondynką z czarnymi farbowanymi wlosami to znam setki blond farbowanych blond kobiet ktore są piękne

hmm wiesz co... myślę że jeśli chodzi o atrakcyjność i o wszystko co dostaliśmy za friko ludzie bywają zazdrośni z jednej przyczyny... z bezradności że oni tego nie dostali... to jakieś uczucie niesprawiedliwości... ja np hmm może nie to że zazdroszczę, ale żal mi że nie mam np ładnych, długich nóg.... ale wiem że inne długonogie babki zazdroszczą mi że nie mają takich balonów jak ja... więc to jest bardzo względna sprawa....

co wy pierdzielicie za farmazony! jak kobita od portugalca jest brzydka... to ja nie wiem... pogięło was do reszty! Kobito jesteś świetna! ja mam nepalczyka :P a gdzie swojego poznałaś :P

Gość kasza manna jest fu
ja ubustwiam brunetki... wszystkie dziewczyny z ktorymi sie spotykałem to brunetki

Gość Mnich...........
kasza manna - no to spoko, ja wolę blondynki :)

Gość kasza manna jest fu
tak, niektóre blondynki też są ładne :) ostatnio widziałem taką...ahh taka z klasą, elegancka, ale widać że taka niedostepna...

Gość szczera_aż_do_bólu
...aaa to samo można powiedzieć o facetach,którzy kochają brunetki-też są debilami,bo kochają za kolor włosów

Gość szczera_aż_do_bólu
a ja nie lubię brunetek bo są chamskie i zawistne,to chyba sensowny powód

Gość cfvvggbh
ani brunetki ani blondynki rude są najlepsze

Gość szczera_aż_do_bólu
A ja lubię blondynki,bo są zazwyczaj sympatyczne, urocze i wcale nie są puste ani glupsze.Poza tym nie zazdroszczę innym kobietom powodzenia,czy to blondynkom,czy brunetkom,czy rudym,jeśli rzeczywiście są fajne i atrakcyjne

Gość Poszukującaniepracująca
A ja jestem szatynką i czuję się neutralna w tej wojnie blondynko - brunetkowej