Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłop ze wsi

Szukam piosenki,polski rock,leciała często w radio jakieś 16 lat temu

Polecane posty

nic mi do głowy nie przychodzi po tych wskazówkach, ale skoro facet seplenił, to najbardziej sepleniącym solistą po Muńku to był solista Kobranocki no i może Jaryczewski z Oddziału Zamkniętego. Ale tekst ani to twoje nagranie nic mi nie mówi..:(

Gość a to?????
TSA - Wyprzedaż

Gość ry6ut5
jakie słowa? jeszcze raz moze ja znajde

"jestem grzeszny w swoim domu" "jestem grzeszny grzeszny czy chory" Archaniołem i .............stą dla pieniędzy zrobię wszystko To jest na razie wszystko co mi sie udało wyłapać

to nie to margirit,czemu się mnie pytałaś czy mam długie włosy,że ty lecisz na długowłosych,przecież ty masz faceta?

Gość Maaaaaaaaaaaaam!
"Grzeszny czy chory"Yacha Paszkiewicza 1995

Gość Maaaaaaaaaaaaam!
Wszystko się zgadza, ostry rock, koleś sepleni, 16 lat temu, tekst ;)

łooooooooooooooooooooooooo to ta piosenka,tylko że Yach Paszkiewicz był twórcą tego klipy i wielu wielu innych a kapela się nazywa "IMTM",jest na youtubie,wpisywałem wcześniej ten tytuł i nie mogłem znaleźć.Jestes wielki,tęksss;)

Gość Maaaaaaaaaaaaam!
WielkA ;) Wystarczyło wpisać ten Twój tekst w googlach ;)

Gość dghfjhj
eurekaaa!

to, że mam faceta nie znaczy, że nie mogę na innych lecieć ;p przecież nie romansuję z nikim :) a tak poza tym to gdzie wyczytałeś, że mam ? :)Wiem, że trochę późno odpisuję i wątpię, że to zobaczysz i odpiszesz ;p

No wiem,tak tylko mówię.Kiedyś pisałaś,że chciałaś żeby przyjechał do ciebie wcześniej a on chciał się wyspać i kazał ci sie puknąć w głowę,czy cos takiego

hehehehe no tak :p i to nawet dzisiaj to pisałam ;pWidzę, że czytujesz żale głupich bab :)

czemu od razu głupich,zresztą większość tych żali to prowo,już się trudno połapać. Widziałaś,znalazła się moja zajebista:P piosenka

chłopie ze wsi ;p ? może się skusisz na popozycję wyzej ^ ?żartuję jakby co :)Nie wiem z jakiej paki ale Cię lubię :D

to był żart ;] ja nawet na starość się nie skuszę :) jeśli chodzi o jakieś tam seksy nie seksy przed ta kamera

ide spac bo juz mi sie galy kreca.. jakbys chcial napisac chlopie ze wsi to to jest taki mail z falszywymi danymi to rozrzucania na prawo i lewo ;pczop115@o2.plchociaz watpie szczerze, ze skorzystasz, ale miloby bylo ;) dobranoooooooc