Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadsuftt

Jestem chyba nienormalna!nie odczuwam potrzeb seksualnych!!czy to nie dziwne?

Polecane posty

Gość nadsuftt

Mam 29 lat i od chyba 5 lat mam zero ochoty na seks jestem atrakcyjna zgrabna dziewczyną (wg wszystkich) ale co z tego?skoro nie mysle o seksie wcale ..mój chlopak jest naprawde biedny ..ale kocha mnie idlatego dalej trwamy. zero masturbacji tez.nie mam ochoty na takie rzeczy i dziwi mnie jak kolezanki mowia mi ze mimo ze maja facetow to jeszcze sie onanizuja.. powiedzcie szczerze dziewczyny czy wy tez macie ochote na masturbowanie sie i seks czy jestescie takie jak ja?moze ktos taki jeszcze istnieje..ech ..

Gość ggggggggadafdsa
A to ma jakieś znaczenie w tym temacie że jesteś według wszystkich tak ładna itd?

Gość ja tak mam też
Mam 25 lat i jestem dziewicą. Niby nic nadzwyczajnego, ale ochoty na seks nigdy nie miałam.

Gość nadsuftt
MA ZNACZENIE DLA WAS bo napisalibyscie ze dlatego bo jestem pasztet :)wiec chcialam sprostowac

Gość haha 25 lat dziewica
jak ty chodzisz do gina na badanie?przez odbyt cie bada dziewico w tym wieku ?ale wstyd

nie pochlebiajcie sobie, żadne z was niezwykłe okazy, TYlko pechowe baby, mające kutasów, a nie chłopów, co nie potrafia was rozbudzic seksualnie. Tako , rzekłem, a tera potałujta sie dupę.

Gość ggggggggadafdsa
Ta,przecież masz faceta to co ma do tego to że mogłabyś być pasztetem-przecież to tobie się nie chce a nie on nie chce ciebie.

Gość haha 25 lat dziewica
ggggggggggggf a ty masz ochote na seks?no odpowedz szczerze ja nie wyobrazam sobie zeby kobieta ktora ma faceta sie jeszcze onanizowala..szok

nie masz potrzeb, bo nie spotkałaś faceta, a właściwie, niekoniecznie faceta, ale kogoś, komu mogłabyś sie oddać i by nauczył ciebie miłości. Kiepskich mieliscie nauczycieli od spraw łóżkowych, i tyle.

Gość ggggggggadafdsa
Dwugłowa Biedronka To jak tak cwana jesteś to weź je na przeszkolenie :P

Gość no tez tak mam
w dodatku mam 20 lat i jestem dziewica i nie nie jestem pasztetem ;)

Gość dziewica252525
nie jesteś sama, też tak mam, mam 25 lat i jestem dziewicą i wcale nie zamierzam zmieniac tego stanu rzeczy w najblizszym czasie, dla mnie seks moglby nie istniec...

Gość dziewica252525
seks jest przereklamowany...

Gość ggggggggadafdsa
dziewica252525 seks jest przereklamowany... Skąd wiesz jak nie próbowałaś? Mama Ci mówiła ;P

Gość dziewica252525
nie probowalam owszem, ale kazdy praktycznie o tym gada i pisze, ileż można o tym samym???

Gość ggggggggadafdsa
dziewica252525 To skoro nie próbowałaś to raczej nie jesteś w stanie stwierdzić czy jest przereklamowany czy też nie,więc może się nie wypowiadaj w ten sposób :P

Gość dziewica252525
miałam na mysli to, że wszędzie praktycznie sie o tym mówi nie wspominajac o przykładach z zycia wzietych kiedy to najpierw seks i ciąża a potem ślub...

Gość ggggggggadafdsa
dziewica252525 Bo Ci co tak mówią to mało robią.A w seksie trzeba na odwrót,mało mówić a dużo robić :P

świat się wokół skesu i pieniędzy kręci, a faceci niestety są na pozycji przegranej. Może być przystojny, bogaty, i czort wie co jeszcze, wystarczy, że kutas nie stanie wtedy kiedy trzeba, a może sobie w łeb strzelić z korkowca, albo z kapiszona. I kurva Bóg jest rodzaju męskiego, musiał byc pijany jak chłopa majstrował.

Gość phinka
biedronka a co ma facet wspólnego z rozbudzaniem? jak ktoś jest aseksualny to nikt na to nie poradzi. ja tam miałam ochotę na długo zanim zaczęłam seks uprawiać. te wszystkie prawiki i dziewice co łażą po ścianach, tak im się chce, też nie potrzebują partnerów, żeby wiedzieć, że maja popędy. jak ktoś w wieku 25 lat nie ma potrzeb to marne szanse, że się pojawią

Gość ggggggggadafdsa
Dwugłowa Biedronka To jak Ci faceci się nie podobają to sobie kup gumowe prącie :P

Gość dziewica252525
ggggg...->to może masz sposób na aseksualnosc???

Gość ggggggggadafdsa
dziewica252525 Jak twój wygląd nie będzie dla mnie aseksualny to może i mam sposób :P

Gość phinka
sama mam bzika na punkcie seksu, ale znam osoby, dla których seks mógłby nie istnieć. i nie wiem co w tym dziwnego widzisz, biedrona, ludzie są różni i tyle