Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingpin1122

jak dotykac kobiete?

Polecane posty

Gość kingpin1122

siema, jestem prawikiem, ale blisko mi do zmiany tego stanu. Potrzebuje jakichs poradnikow w jaki sposob dotykac kobiete, bo nigdy tego nie robilem (poza jakims przytuleniem i pocalowaniem w policzek), chce wiedziec jak piescic ubrana i rozebrana kobiete

cos uniwersalnego mi potrzeba, bo jestm juz dosc zaawansowanym prawikiem (24) i nie moge sobie pozwolic na brak elementarnej wiedzy

ja nie wiem tez jestem prawikiem od 27 lat i nie dotklem kobiety poza pocalowaniem w policzek jak ty

ostatnio mialem akcje w lozku z NIĄ i przytulilem ja od tylu, ale nie mialem pojecia jak kontynuowac, wiec skonczylo sie na samym przytuleniu i polazła do siebie. Dlatego teraz czekam na jakies porady, bo jesli sie taka okazja powtorzy to nie moge byc nieprzygotowany

Gość dziewczyna murzyna
ja ci napiszę, dotykaj ją po twarzy ,całuj usta dotykaj szyi potem mozesz ją pocałować po szyi za uchem,ucho tylo delikatnie bez śłiny ! potem po dekoldzie, ale nie łapczywie ,tylko delikatnie rozbieraj ją po kolei i spokojnie najlepiej na szybkie zrywanie cuchów bedziesz miał jeszcze czas.. całuj po piersiach nie wiem jak po brzuchu bo ja np nie lubię,

haha to jest zabawne... myślałam że taki rzeczy się wyczuwa instynktownie :P i nie trzeba poradników :P

samo przyjdzie. najważniejsze żeby dać odczuć kobiecie że ci zależy (o ile tak jest) i że podoba ci się:) namiętność cię poniesie;P

Gość gelooooooxdfg
najlepiej przez rękawice, wcześniej zanurzone w środku bakteriobójczym ;)

Gość jezebel897557890
3kg/tydzien to woda jedynie, nie podniecaj sie tak

Gość kizia misia
tak, jak dziwczyna murzyna napisała, delikatnie, powoli, subtelnie, nie śliń się, na początku całuj jej szyję, uszy możesz leciutkeko przygryzać, niech słyszy i czuje Twój gorący oddech na karku, nie myl z SAPANIEM :D dotykaj jej piersi, ale delikatnie, nie "miętoś" ich, bo każda kobieta ma różną wrażliwosć piersi, być może lubi miętoszenie, ale zostaw to na później, najpierw naucz się jej, poznaj jej reakcje, zobacz co sprawia jej przyjemność. Ogólnie bądź delikatny, ale stanowczy, żeby nie miała wrażenia, że chodzi po niej obślizgły ślimak ;) jak całujesz to możesz lekko "wsysać" jej ciało, ale nie przesadzaj, bo porobisz jej malinki, delikatnie.

Gość Dauedos1485
Ja bym radzil odpuscic sobie, ale twoj wybor. Lepiej zyc bez zbednych afektow

Gość brebank
delikatnie pocałować ją w usta, wsunąć jezyk i pieścić wargi potem powoli zająć się szyją, dekoldem, piersiami delikatne pocalunki i trochę bardziej stanowczy dotyk dłoną

Gość Dauedos1485
Lepiej odpusc sobie: Po co komu dotykac kobiete?