Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja robie

Czy ja nie mam poczucia humoru? Czy może to z nią jest coś nie tak?

Polecane posty

Gość co ja robie

Mam dobrą kumpelę. To ładna, przebojowa dziewczyna, zmieniająca facetów jak rękawiczki. Ma spore poczucie humoru i często mówi sprośne żarty. I zawsze mnie to śmieszyło, do momentu, gdy... nie zaczęły dotyczyć mojego męża ! :0 Dzisiejsza sytuacja: spotkalismy ja w CH na parkingu. No i gadka szmatka, mój mąż żartuje, że juz mu ciśnienie podskoczyło, że zaciągnęłam go na łażenie po sklepach, a ona: "Gdzie ci podskoczyło? To pewnie na mój widok" :D :o Druga scenka podczas tej samej rozmowy: On schylił się, zagląda jej do auta (siedziała w samochodzie) i pyta: "Jak sie jezdzi na automatycznej skrzyni biegów", na co ona: "Wsiadaj, to Cię przewiozę hahahha" :o Ale zreflektowała sie później i mówi "Was przewiozę" (bylismy z córką). Wczesniej bylo wiele podobnych akcji. No i nie podoba mi sie jej zachowanie względem mojego faceta. Zarty żartami, ale chyba jest gdzies jakas granica?

Gość ggggggggadafdsa
To powiedz jej to anie tutaj piszesz.

Gość remoncik...lalal
ma duze mniemanie o sobie, ze moze miec kazdego faceta mam podobna kolezanke nawet idac ulicą wymusza spojrzenia mężczyxn obrzydliwe;/

Gość co ja robie
ggggggggg---> no właśnie zamierzam to zrobić. Ale ona - podobnie jak mój mąż- uważają to za niewinne żarty :o

Gość hiena/a
i tak się rodzą romanse.

Gość weraqmklrela
no tak z innych facetow se mozna jaja robic i sie smiac :) ale z twojego meza to juz nie ... typowe :D

Gość vbm
jak fajnie mieć takie ''kolezanki'' :O

Gość hihuhahu123
Na Twoim miejscu z pewnością bym zainterweniowała. Niewinne żarty? Dobre sobie! Niech sobie żartuje z innych, ale od Twojego faceta trzyma się z daleka! A mu również możesz wspomnieć, że nie popierasz takiego zachowania oraz nie wyrażasz zgody na takie "niewinne żarty"!

Gość co ja robie
weraqmklrela---> no tak :) no bo co mnie obchodzą inni faceci ?

uwazaj zeby kiedys z tych zartow nie skonczyli w lozku. z tego co piszesz to z niej niezla kokietka ktora owija sobie facetow wokol palca. daje twojemu mezowi do zrozumienia ze jej sie podoba. a faceci nie mysla czesto glowa tylko czym innym. lepiej uwazaj na nia. no i na niego tez

Gość co ja robie
hihuhahu----> po tym tekście z samochodem powiedziałam z poważną miną: "Udam, że tego nie słyszałam" :o A co wy byście powiedziały przy dziecku i facecie?

Gość co ja robie
Problem w tym, że ona ma juz taki sposób bycia i taką własnie gadkę. Lubię z nią przebywać, jest z nią zawsze wesoło, ale gdy mówi tak przy mnie do mojego faceta to czuję sie conajmniej dziwnie :O Ona chyba nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że ktoś może zwracać uwagę na takie "niuanse".

Gość co ja robie
Dla przykładu przytoczę wam sytuację, gdy była u ginekologa. Opowiada mu, że nie ma faceta. On robi jej usg dopochwowe, a ona do lekarza: "Muszę sobie kupic cos takiego":D

Gość ggggggggadafdsa
co ja robie hihuhahu----> po tym tekście z samochodem powiedziałam z poważną miną: "Udam, że tego nie słyszałam" A co wy byście powiedziały przy dziecku i facecie? On chyba też powinien coś powiedzieć-np że takie przejażdżki to tylko z tobą.

Gość pioi
"Ona chyba nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że ktoś może zwracać uwagę na takie "niuanse"." bo pewnie mało kto zwraca. z Twoim mężem na czele

Gość co ja robie
pioi---> co masz na myśli?

Gość pioi
ggggggggadafdsa z pewnością powinien tak powiedzieć. każdy facet marzy, żeby mieć opinię pantofla;)

Gość pioi
co ja robie mam na myśli to, że Twój prawdopodobnie też żadnych "niuansów" nie zauważył i pięć minut później już o tym nie pamiętał. a Ty przeżywasz

Gość co ja robie
Kiedyś jak u nas była potrafiła walnąć do niego takim tekstem: "Masz w pracy jakies fajne laski?" albo "Zdejmujesz obrączkę przed pojsciem do pracy?" On wtedy sie z tego nie smial i mówil: "Nie, czemu?" Ale obawaim sie, że te jej "zarty" mile łechczą jego ego :o

Gość pioi
"Ale obawaim sie, że te jej "zarty" mile łechczą jego ego" to może Ty byś je połechtała od czasu do czasu?

Gość co ja robie
pioi---> tak, on chyba tego nie zauważył, bo juz zna jej żarty. Ale mnie mimo wszystko sie to nie podoba.

Gość co ja robie
pioi---> a skąd wiesz, że ja tego nie robię?

Gość pioi
co ja robie jesteście po ślubie i macie dziecko

Gość dlaczeg nbie widze
nic sprosnego w tym tekscie o przejazdzce samochodem z automatyczna skrzynia biegow?

Gość pioi
bo tam nie ma nic sprośnego poza urojeniami autorki tematu?"

Gość slaba z angola
to dobrze, bo myslalam, ze mam niedowlad mozgu:P

Gość co ja robie
Nic sprosnego w tekscie o jeździe samochodem? A jak wy byście sie poczuły, gdyby wasza kumpela w waszej obecnosci proponowała takie rzeczy waszemu facetowi?

Gość co ja robie
A teksty o obrączce i laskach w pracy? Czy wy też mówicie tak do facetów przyjaciółek/kolezanek?

Gość janeczka z fiuteczka
co to za przyjaciolka, kopnij ja w dupsko nim bedzie za pozno! :P

Gość barrakuda..
"Dla przykładu przytoczę wam sytuację, gdy była u ginekologa. Opowiada mu, że nie ma faceta. On robi jej usg dopochwowe, a ona do lekarza: "Muszę sobie kupic cos takiego" haha dobry tekst :D