Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszela6

chce miec plaski brzuch

Polecane posty

Gość miszela6

Witam ostatnio udalo mi sie schudnac 8 kg, dzieki diecie, ale poniewaz mam figure typu jablko (ktorej szczerze nie cerpie ) , z brzucha ze tak powiem mało co zeszlo.. (nie jest juz odstajacy i duzy ale niezbyt estetyczny bo wyglada jakby tluszczyk tam nadal byl - na basenie sie nie pokaze)najbardziej schudly mi nogi , rece ramiona... ale brzuch niewiele. a moje pytanie: czy jest sens nadal stosowac diete zeby schudnac (mimo ze juz nie potrzebuje) tylko ze wzgledu na brzuch czy pomogly by mi jakies cwiczenia .. typu brzuszki, nozyce itd. Czy one umiesniają brzuch i rzeczywiscie stanie sie o.. hmm choc troche bardziej plaski i twardy? Chciałabym miec estetyczny zgrabny brzuch. Cwiczenia daja rezultaty?

Gość lmklkmk
ja mam figure jablka , i po 2 tygodniach nosze o rozmiar mniejsze spodnie, najwiecej mi spadlo wlasnie z brzucha, stosuje diete south beach, rewelacja, polecam na prawde:)

Gość lmklkmk
6 weidera podobno dziala cuda;)

Gość bubuuu
hula hop codziennie 15-20 minut lub dluzej i brzuszki:)

Gość miszela6
no mi tez spadlo nawet 2 rozmiary xd brzuch nie jest duzy, tylko po prostu nie umiesniony i jak np ide to sie rusza troche jak... hmm galaretka? xD (oczywiscie nie doslownie, tylko odrobine ale mi to przeszkadza, wolalabym miec twardy, JĘDRNY ) ;) dzieki i pozdro

Gość pecpvistolka
kobito musisz ćwiczyc jeść najzdrowsze jedzenie chyba nie myśli że po 3 dniach będziesz top model trzeba walczyc!