Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgtpjgm

weszła pod autobus...

Polecane posty

Gość mgtpjgm

Dziś w krakowie. Przykry widok. Huk głowy o szybę... Cały czas myślę czy to był huk uderzenia czy to któryś z pasażerów którzy się przewrócili... Płacz dziecka... Ech zostaje to w głowie jednak.

Gość ????????????????????
o co chodzi dokładniej?????

Gość mgtpjgm
O nic. Bylem w tym autobusie i myślę czy żyje ta dziewczyna.

Gość weszła i co?
Autobus pojechał dalej?

Gość ???????????????
ale o co chodzi, jaki płacz dziecka, dziewczyna rzucila sie pod autobus wiec skąd ten płacz dziecka, pisz spójniej

Gość pudernicaaaa
przykre...

Gość mgtpjgm
No jak mial jechać. Leżała wszyscy wstali ktoś zadzwonił po policję i karetkę... Nie mógł odjechać z miejsca wypadku.

Gość pudernicaaaa
pewnie w netowej gazecie z twojego miasta jest napsiane,czy przezyla...

Gość Majjkka
Jaki huk, jaki płacz? Co się właściwie stało?? ________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość TROOLLL
Kurwaa palant zaklada zdawakowy temat a poźniej nic nie odpisuje, troooll, bo z takich rzeczy jajow sie nie robi a on nic nie umie skleic zadnego zdania sensownego

Gość mgtpjgm
Nie rzuciła. Pewnie chciała przebiec no i między dwoma autobusami potem leżała. No właściwie obok tego którym jechałem ... Straszne zaskoczenie jak nagle tak szarpie gdy kierowca ostro hamuje ktos wbija ci łokieć w plecy skurcz zaciska dłoń na raczce by nie upaść i czujesz jak upada na Ciebie kobieta z tyłu a jej dziecko wypada z wózka ktory sie przewraca. . . A za oknem kobieta we krwi... No duzo jej nie bylo ale ten huk myślę czy to ona czy ci ktorzy upadli na kolana... Przykry widok. Zostaje to w głowie i ten płacz dziecka

Gość mgtpjgm
Nie trol gnoju więc spier... stąd. Pisze jak umie. Moja mama kiedys tez skończyła pod autobusem źle. Zyje ale to wspomnienie wróciło choć jej wypadku nie widziałem. Teraz sobie wyobraziłem jak to mogło byc. Chcialem wyrzucic z siebie to. Nie pasi to wypierdalaj zasrańcu bo jaj sobie kurwa nie mam zamiaru robic!

Gość TROOLLL
Jetses trolem i koniec, jakby tak nie bylo to bys nie zachowywaj sie jak jakis obąkany, pytają sie ciebie luidzie o co chodzi a ty dalej uniki robniosz wiec trolujesz i gowno prawda ze byles w tym autobusiue, a twoja matka dla mnie mogla wtedy zdechnac mam ją i ciebie w dupie

Gość mgtpjgm
Dzieki za ten link

Gość mgtpjgm
Weź sie lecz człowieku.

Gość mgtpjgm
Jakby ktos cos wiedzial to proszę pisac tu. Mam nadzieje ze jutro cos napiszą w gazecie czy przeżyła. Moze w regionalnej cos powiedzą. Pisze wolno debilu bo korzystam z telefonu i szybko sie nie da. Nie życz innym czego nie życzysz sobie. Takich jak ty w szpitalu się trzyma. Nie pisze tu artykułu tylko o tym co mnie gryzie i chce to wyrzucic z siebie troche to. Nie pasuje to idz sie powies.

Gość mgtpjgm
Szkoda czasu... Ruszyło mnie to ale widze na tym forum tylko zdrady i czy ktos jest w ciazy sa tylko wazne. Trudno. I tak mala ulgę poczulem pisząc to. Żegnam.

byłem tam. Szedłem potem obok tej Pani z dzieckiem. Dobrze że mu się nic nie stało. Ta kobieta potrącona była przytomna choć źle to wyglądało więc może żyje...