Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wkurzyła teściowa

Ja w ciąży, a teściowa wycięła taki numer!

Polecane posty

Kobieta 40 lat. W wieku 17 lat urodziła mojego męża, była na utrzymaniu rodziców, oni jej wychowali dziecko a ona mogła sobie spokojnie studiowac. I co się okazało, niedawno(dwa late temu) poznała mężczyzna i kilka dni temu oznajmiła rodzinie że wychodzi za mąż i jest w ciąży. Wiecie jak się zdenerwowałam, to ja jestem w ciąży, będę potrzebowała jej pomocy a ona w ciąże zachodzi. Dziadkowie mojego męża zadowoleni, gdy ją spytałam czy będzie nam pomagac to dziadkowie męża obiecali nam pomoc przy maluchu. Narazie jestem zdenerwowana jej wybrykiem.

Jakim wybrykiem? :/ To jest jej życie i ma prawo o nim decydować. Od wychowywania swojego dziecka jesteś Ty a nie tesciowa! A kobieta 40 lat to nie jest jeszcze stara baba!

Gość daj sobie spokój
A gdzie jest powiedziane że teściowa musi Tobie pomagać, ma 40 lat i jest w kwiecie wieku, znam starsze kobiety które zaszły w ciąże i jakoś nie wzbudziły wielkiej sensacji. Miała się Ciebie pytać o zdanie? Z resztą co Cię to obchodzi.

Gość jak mogła
wstrętna kobieta nie myśli o Was tylko o sobie i swojej nowej rodzinie :D przecież Ty jesteś w ciąży a ona powinna fartuch ubrać, siatkę na włosy i do kuchni synowej obiadki gotować i dla wnuka wyprawkę szykować. Babo to młoda kobieta która układa sobie życie, Twoje dziecko Twoja sprawa a do pomocy sa nianie a nie babcie !

Gość o kurde ale egoistka z ciebie
a co ty pepek swiata jestes? widac, ze masz starszne kompleksy, bo musisz byc w centrum zainteresowania ;/ masakra i takie nieodpowiedzialne osoby beda miec dziecko;/

Gość tfvbufdvtufbodt rfubydtfofdt7o
głupia jestes. to twoje dziecko ty masz sie nim zając a nie tesciowa!!!!!!!!

?? a gdzie jest powiedziane, że teściowa ma ci pomagać niańczyć twoje dziecko?? ona ma swoje życie a ty masz swoje i nie rozumiem skąd ta twoja złość do niej

A co ty taka oburzona jesteś kto ci naopowiadał że teściowa ma ci pomaga ? To dla niej to dziecko ? czegoś nie rozumiem

Liczyłam że będzie mi pomagała przy dziecku jak na babcie przystało. A ona oznajmia że wychodzi za mąż, zresztą pieniądze też wydaje na swoje przyjemności, fitnesy, baseny, nawet wspomniała o doktoracie, a kiedy ona będzie miała czas dla swojego wnuka. Jak tak tu doktorat, tu swoje dziecko, nawet starałam się ją przekonac i dałam do zrozumienia że w jej wieku lepiej już nie rodzic dzieci, tym bardziej jak ma się już swoje wnuki. Ja sama studiuje i studia również muszę opłacic i chciałam ją prosic by ona to robiła a tutaj wydatki będzie miała.

Gość anulaaaaaaa
masz trochę egoistyczne podejście. 40 lat to młoda kobieta i ma prawo ułozyć sobie życie. Nie jest jej obowiązkiem by Wam pomagać. Jak decydowaliście się na dziecko to powinniście przekalkulować czy dacie sobie radę a nie liczyć, że inni pomogą...

Gość po co sie tak podniecacie
????? Przecież tu śmierdzi prowo na kilometr:O

Gość nie no ale prowo
a wy prowadzicie dyskusje ;/ w jakim swiecie synowa oczekuje pomocy od tesciowej w opiece nad dzieckiem ? :D

Po pierwsze ja jestem młoda i będę potrzebowała pomocy. To od teściowej, to od rodziców, a dziadkowie męża też nie wiem czy będą mieli czas dla mojego małżeństwa skoro ich córka drugie dziecko urodzi. Wychowali jej starszego syna i są jeszcze wpełni sił, obiecali pomoc i będą musieli się z tej obietnicy wywiązac, nie wiem tylko jak bardzo się wywiążą. Ja i mąż jesteśmy młodzi, też lubimy imprezy, spotkania towarzyskie itp.

to co ona ma ciebie jeszcze utrzymywac i do dziecka twojego dokładac.Msz od tego meza jak zrobił niech zawija rekawy i do roboty jakie wygodniackie sie zrobiły byle tesciowej dziecko upchnąc

Gość daj sobie spokój
Ty jesteś chora na 100%, "zresztą pieniądze też wydaje na swoje przyjemności, fitnesy, baseny" a czy ty ją utrzymujesz, jej kasa jej życie, wychodzi za mąż układa sobie życie i nic ci do tego. Moja teściowa w ogóle nam nie pomaga, mimo że mieszka od nas parę kroków, wnuka widuje co dwa trzy tygodnie. Ja jakoś się tym nie oburzam. Jak dla mnie to jakaś prowokacja.

Gość anulaaaaaaadhfdsm z
czy to prowo? Chyba tak, bo nie wierzę, że jestes aż taka durna...

Gość daj sobie spokój
Lubimy impresy, spotkania towarzyskie? Dobre:D jak się wydaje dziecko na świat to sie traci wolność przynajmniej na jakiś czas.Normalnie kretynka jakaś. Biedne to twoje dziecko.

A czy wiecie co to rodzina! Rodzina jest od tego by pomagała sobie w trudnych chwilach a kobieta w wieku teściowej nie powinna już wychodzic za mąż i rodzic dzieci, tym bardziej jak ma wnuka w drodze. A rodzice teściowej? nie wiem na czym ma polegac ich pomoc, narazie stwierdzili to że pomagają nam bo mieszkamy u nich.

Gość alfa alfa
żałosna prowokacja :o

jeszcze pyskuje beszczelna. Pewnie najlepiej teściowej nic nie wolno, wykopałabym cie z domu i to bez mydła

Gość daj sobie spokój
Autorka chciałaby obrać babcię w bamboszki, dać malucha na wychowanie,wziąć upoważnienie do konta i hulaj dusza piekła nie ma. Żałosne to jak nie wiem co,

Gość Córka Ziemi
jeju ... liczylas na to, ze urodzisz i wrocisz do dawnego zycia , a dziecko bedzie wychowywac babcia? masakra jakas ... ogarnij sie dziewczyno , bo z takimi zalozeniami daleko nie zajdziesz, zreszta Twoje plany juz poszly ... w zapomnienie :P 40 lat to kwintesencja wieku , gratulacje dla tesciowej i powodzenia na nowej drodze zycia.

kurwa- toz to jakies marne prowo! nie możliwe, żeby takie debilki po świecie chodziły :(

i masz absolutna racje! Tesciowa powinna skupic sie na wnuku teraz a nie na sobie, swoje juz przezyla, teraz powinna zajac sie pomoca rodzinie. wy biedni mieszkacie z babcia i dziadkiem meza a ona sobie faceta dorwala i jeszce miala czelnosc zrobic sobie dziecko. to tak jakby Twojemu dziecku od ust odejmowala. powinna zapenwnic Wam samodzielne lokum i pomoc w oplatach. porozmawiaj z nia powaznie, moze niech ona odda to dziecko do adopcji (w koncu wpadki sie zdarzaja) i udacie ze nie bylo tematu. przewraca sie teraz juz tym kobietom w glowach :D

Gość wariatka jak ich mało....
jebnieta kórwa z ciebie jest musląca tylko o swojej pizdzie wspólczuje twojemu dziecku i teściowej dobrze że takich suk jak ty to jest mało