Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neidarada

Chyba jestem jakaś wypaczona, jakbyście nazwali takie zachowanie?

Polecane posty

Gość neidarada

Rozmawiam z rodzicami, zmieniam temat , nakierowuje na siebie, kłoce sie z ojcem pyskuje i prowokuje go do wyzwisk, nazwał mnie gównem i szmatą a ja zamiast płakać śmieję się a moja mama mnie broni i mnie to wkurza lubię siać taki ferment, a wcześniej broniłam ojca przed mamą

Gość nie wiem jeszcze jakie
jesteś nie wychowana i rozpieszczona górniara

Gość neidarada
mam 13 lat i pstro w głowie

Gość nie wiem jeszcze jakie
mam nadziję że to wyżej to podszyw bo sie pogrążasz.

Gość eidarada
Za to nieźle daję dupy i obciągam. Tak przynajmniej twierdzą koledzy z gimnazjum, których obsłużyłam na przerwie w toalecie :classic_cool:

Gość neidarada
jestem już dorosła nie mam pstro w głowie to podszyw ale coś mi psychika siadła kilka lat temu presja ambitnebgo ojca zawsze mnie wyzywyał i trakotwał jak smiecia kiedys płakałam ale teraz mnei to bawi

Gość kwartnik
coś mnie tu nie pasuje, dorosła i z rodzicami mieszka oraz prowokuje ? skoro dorosła to wypad na swoje :)

Gość neidarada
jakie swoje kurwwwa kazali mi studiować, chcialam byc fryzerka bylabym na swoim ale wy kiepy kafeteryjne macie łatwą recepte na wszystko to sie wyprowadz to nie takie łatwe no chyba że jestes dziwka i masz sponsora ALBO bogatego chlopaka

Gość neidarada
albo miałam szanse wyjechac za granice to matka afere robiła mówiła że umrze jak wyjade!! takie kurva wyprowadz sie :O

Gość kwartnik
kazali studiować ? i z takim tekstem nazywasz się dorosła ? gówniara jesteś nie żadna dorosła ! gdyby ktoś mnie kazał skakać do ogniska to bym powiedział - pocałuj mnie w zad i sam skacz dorosła , hahahaha :)