Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam ladnej i co???

O co chodzi z tą urodą Polek ??? Bo nie widzę jakos pieknosci na ulicach

Polecane posty

Gość szukam ladnej i co???

Więc to mit podtrzymywany przez same zainteresowane ? Nie lece jak 90 % facetow na wszystko co jest niby ładne ma dziure i cycki... Spotkać ladną to rzadkosc, piekną ? niemal niemozliwe.

Gość to sobie trzep do konca zycia
przy jotpegach a ty co takiej piękności oferujesz??? zestaw tematów założonych na kafeterii, na przykład? albo filozoficzne rozmowy o tym, że bywasz na babskim forum i wylewasz tam prowokacyjne gorzkie żale? :D

Gość zegsegregyehye
no tak jak uważasz, że weronika rosati jest ładna to faktycznie masz problem, bo rosati jest brzydactwem

Gość patologiczny prawiczek
Najładniejsze są w NYC ,Kalifornii i na Florydzie :)

Gość uihhlihlihh
Świnie jadły ludzkie zwłoki Tagi:policja, śmierćData publikacji: 08.12.2004 17:22 wydrukujaaa Takiego horroru nie widzieli najstarsi policjanci i prokuratorzy ze Słupcy w Wielkopolsce. W jednym z gospodarstw znaleziono pogryzione przez świnie ciało mężczyzny. Przemysław G. (44 l.) był znajomym właściciela obejścia Tadeusza J. Ostatnio pomieszkiwał u niego. Do tragedii doszło, gdy Przemysław G. poszedł do stodoły. - Mężczyzna miał biegunkę. Załatwiał się i wtedy zmarł lub zasnął, bo był pijany. Po jakimś czasie jego ciało zostało pokąsane i okaleczone przez świnie - mówi prokurator Marek Kosmalski z prokuratury w Słupcy. - Jeszcze nie wiemy, ile miał alkoholu we krwi - dodaje. Od policjantów dowiedzieliśmy się nieoficjalnie, ze świnie odgryzły mu genitalia. - Świnie dostały środki na wymioty i w ten sposób zbadaliśmy treść ich żołądka - mówi prokurator Kosmalski. Makabra rozegrała się w gospodarstwie, na którego właścicieli od dawna skarżyli się miejscowi, z powodu libacji i zdziczałych zwierząt biegających po okolicy. Właściciel Tadeusz J. nie potrafi poradzić sobie z podopiecznymi i dlatego po jego obejściu biegały zdziczałe psy i świnie oraz szczury wielkie jak koty. W toku jest sprawa przeciwko właścicielowi o znęcanie się nad zwierzętami. - To, co tu się działo, to horror - mówią sąsiedzi.

Gość kickakkka
w USA jest pełno grubasów i rownie duzo zajebistych ludzi . Ale tam kobiety sa zupelnie inne niz Polki , nudziarza i fleje nikt nie zechce. No i pelno konkurencji w psotaci boskich facetow ;) Mówie o wielkich miastach , bo w tych małach i na wsiach to bida z nędzą ,wiesniaki gorsze niz w Pciumiu dolnym czy Pipidówie większej w Lubelskim :D

Z tym stereotypem pięknych Polek to chodzi o to, że jest duży kontrast z naszymi zachodnimi sąsiadami.

Niemki nie są brzydkie. To wymysł młodzieży wszechdebilnej i PiSowców

zalezy co dla kogo jest ładne :P

Gość no tak prawiczki i deski
poka fote autorze to ocenimy :P

Gość 60 cm
Mnie jeszcze nie spotkałes;)

Gość kickakkka
i nigdy nie byłam w USA tylko sie filmów naogladalam :D nie stac mnie na bilet

Gość 60 cm
A ja byłam.Faktycznie, w Californii dużo pięknych kobiet:)

Gość dajciemispokojzhsłem
Ja tez na ulicy widze mało ładnych kobiet. Za to kiedy wejdę do urzędu, przychodni lekarskiej, fryzjera, kosmetyczki, czy sklepu - same piękności. Moze te ładne po prostu są w pracy, a z pracy jadą do domu, zamiast chodzic po ulicy