Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko-taka-mysl

czy to?

Polecane posty

Gość tylko-taka-mysl

Witam Dziewczyny! Moze jestescie bardziej doswiadczone w temacie i bedziecie w stanie cos poradzic. Mam dosc dlugie cykle - ok 32 dni. Planuje dziecko, a w polowie tego cyklu kochalam sie z mezem z mysla wlasnie o dziecku. Czulam ze mam dni plodne. W sobote 16.04 byl 32 dzien cyklu i spodziewalam sie okresu. Do dzis go nie dostalam. Robilam test w sobote i poniedzialek rano, oba negatywne. Piersi mam bolace, ale bez przesady (w czasie okresu miewam duzo gorzej), brzuch czuje jak na okres, do tego jestem jakby wzdeta. Podwyzszona temperatura utrzymuje mi sie od kilku dni. Wiem,ze moglabym isc na badanie krwi albo do ginekologa, jednak mieszkam w szkocji a tu to nie takie proste, nie ma tu prywatnych praktyk. Czy jest jakas szansa ze jestem w ciazy mimo negatywnego wyniku testu? Dodam, ze wydzielina w pochwie jest zabarwiona lekko na zolto i jest, przepraszam za wyrazenie troche ciagnaca. Z gory dzieki za opinie.

Gość szansa jest duża,
zależy też jak czułego użyłaś testu

jest taka możliwość...ale zapytaj o badanie B-hcg powinni Ci go zrobić, to badanie tanie i standardowe

Gość tylko-taka-mysl
nie wiem jak czuly byl test, ulotka mowila,ze mozna robic od pierwszego dnia spozniajacej sie miesiaczki

Gość no to raczej nie
jesteś...

Gość .,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
niekoniecznie mit, mnie w pierwszej ciąży zaczęły boleć właśnie tak jak na okres (tzn miesiąc od ostatniej miesiączki). i bolały prawie do samego końca..

Gość tylko-taka-mysl
no to jestem w kropce, pozostaje mi czekac? szczerze mowiac, to myslalam, ze sie utwierdze w nadziei, ale chyba nie ma co, lepiej spokojnie poczekac..a co do piersi to na serio mnie bola, ale przed kazdym okresem tez mnie bola i to jeszcze mocniej

Gość zgadzam się z poprzedniczką
mnie piersi zaczęły boleć w spodziewanym dniu miesiączki, a nigdy wcześniej mnie nie bolały - dlatego od razu zwróciłam uwagę na ten objaw!!!! Tyle ile kobiet tyle objawów... Jedne mają takie inne takie...To nie mit, to prawda...

Gość tylko-taka-mysl
a moze ktos mial podobne doswiadczenia z testami?

Gość zrobiłam test w pierwszym dniu
spodziewanej miesiączki - wyszedł negatywny, dopiero na drugi dzień - pozytywny

Gość tylko-taka-mysl
dzieki dziewczyny, ja na drugi dzien robilam i lipa, wiec chyba nie ma co marzyc tym razem