Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hannah3d

Czy znacie kogos kto na prawdę cieszy się zyciem?

Polecane posty

Gość Hannah3d

Jest szczesliwy, cieszy go każdy dzień? Traktuje życie jako dar nawet pomimo tego że nie jest ono łatwe? Bo ja nie znam nikogo takiego i zastanawiam się czy tacy ludzie jeszcze istnieją czy juz moze wyginęli.

Gość znam i to
kilka osob, moja roczna kuzynka, moja 2 letnia kuzynka i moj 6 letni kuzyn, ciesza sie z zycia na calego.. :|

Gość ja jestem!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość twims
Tak, mój chłopak.

Gość 001
znam, chociaż każdy ma w takim attitude przerwy, ale chwile słabości nie mają przecież większego znaczenia dla całości

Gość Hannah3d
A powiecie gdzie poznać takich ludzi? Skąd ich znacie? Bo ja mam chyba takiego pecha że sami narzekający znajomi stają na mojej drodze... Zero optymizmu, tylko pretensje do świata. A ja wole cieszyć się tym co mam niż rozpaczac jaki to świat jest niesprawiedliwy.

Gość twims
Wszędzie można takich poznać, przecież nie skupiają się w Kluby Szczęśliwych Ludzi.. ;)

Gość Hannah3d
Tu jest problem bo znajomych mam duzo ale każdy kurde tak narzeka że szkoda gadac. Takze chyba jednak nie wszędzie i nie jest ich pełno.

Gość twims
Nie, nie jest ich pełno, ale chyba trudno podać jakieś specjalne miejsce, które gromadzi takich ludzi..ja sama zaliczam się do pesymistek i narzekaczek ;) a mojego chłopa, który jest najszczęśliwszą osobą jaką znam, poznałam akurat w pubie - ale przecież to mogło być wszędzie..

Gość Mnich...........
Donald Dusk po tym jak nam zabral OFE

Gość analupoo
taa zabierzcie im seks i ciekawe czy tacy najszczęśliwsi by byli :D

Gość ??
Masz racje jakby tak nie dac im zaprzeproszeniem dupy to by nie byli tacy szczesliwi:D

Gość gwatemalia
dokładnie szczęśliwe osoby muszą mieć seks 🖐️

Gość ??
Nie wiem dlaczego tak sie dzieje że kobiecie ktora ma wartosci i sie szanuje nie jest az tak do szczescia potrzebny sex ;)a faceci tak maja ze nawet Ci najlepsi musza to miec i koniec :/

Gość gwatemalia
?? chyba żartujesz :O

Gość wolny facet 28
baba musi być ruchana i tyle , inaczej szczęścia nie zazna ;)

Gość samotnaa32
ja się cieszyłam zaraz po tym jak obejrzałam Teksańską masakrę ,ale na drugi dzień mi przeszło 🖐️

Gość opppa
mam taka znajoma pania, 87 lat. Cieszy sie kazdym dniem i tak miala zawsze. Przy niej nie wypada narzekac. ja sama tez lubię zycie.

Gość Sputnik91
Ja taki jestem ;] studiuje na Ukrainie... mam zapłacić za nieobecności 500 zł... ale mam to w dupie - z kasą u mnie słabo ;] to też mam w dupie... najwyżej nie będę miał co jeść :D To też mam w dupie ;] życie jest piękne ^^

Gość Sputnik91
Nie no ;-) życie jest na tyle zajebiste - nie pamiętam innego a że go nie pamiętam to albo go nie było albo nie chciałbym go pamiętać :D Jakoś po ch*j rozkminiać niepotrzebnie skoro można sobie żyć i cieszyć się tym co się ma a nie patrzeć na innych co mają itd. Ja akurat mam dziewczynę, studiuję medycynę i ogólnie się cieszę... Ktoś mi będzie tego zazdrościł ale prawda jest taka że ta osoba napewno też ma rzeczy których ja MÓGŁBYM zazdrościć :P Ale po co skoro mam swoje ? A! I gdybym nie cieszył się życiem jak się cieszę to bym był bardziej zamulony przez co nie poznałbym swojej wybranki ;D Więc głowa do góry i do przodu :-)

Gość Sputnik91
Jednym z podstawowych warunków szczęścia jest też mieć KOGOŚ ;) Kogoś z kim się podzielisz wrażeniami z koncertu , ze spaceru , z wyjścia z kumplami... a ! To przecież może być równie dobrze kumpel ;] nie mówię tu tylko o dziewczynie :D Tak samo jak masz się komuś wyżalić jest o wiele łatwiej ;] on Ci powie "Co ?! To są problemy ? Posłuchaj mnie : ..." I wtedy kumasz że nie masz tak BARDZO źle ;]

"Ja akurat mam dziewczynę, studiuję medycynę i ogólnie się cieszę..." To w takim razie nic dziwnego:).