Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfgsagsdas

niczego od życia nie oczekuje poza własną chatą i kawałkiem ziemi

Polecane posty

Gość fdsgdsfgds
ludzie, ja marzę o tym, żeby nie musieć płacić czynszu a nie o alienacji!! chata na zapyziałej wsi jest tańsza od zestawu "mieszkanie w mieście + wakacje wśród natury żeby uspokoić nerwy"

Ziolo jest super!Mam mala plantacje ukryta w mokradlach.Bez woderow nie dojdziesz.Zeby nie ziolo, to bym juz dawno zeswirowal!

Gość wystarczy zbudować
tratwę a na niej dom i można za darmo mieszkac gdzie się chce ale na wodzie , tak zrobił jeden muzyk z zespołu Dżem , mieszka na zalewie Solińskim do dziś .

Autorze a ile tego czynszu płacisz ? Bo taką chatkę na wiosce to czasem można tanio kupić. Więc rata kredytu może być niższa niż czynsz.

Chateke na wiosce mozna bylo kupic tanio jeszcze piec lat temy.Teraz nie kupisz juz.Tutaj gdzie mieszkam cale siedlisko mozna bylo kupic za 7-8 tys.Teraz niestety mocno podrozala ziemia i wiejskie zabudowania, przez ta unie piepszona!

Gość fdsgdsfgds
kredytu nie dostanę bo nie mam stałego źródła dochodów to lepsze niż czynsz ale wtedy ciągle miałbym zmartwienie że muszę uzbierać co miesiąc na ratę

Gość rurka.bez.kremu...
a dlaczego nie wyjedziesz za granice???po takich studiach z 2 jezykami dostaniesz prace w ciagu tyg.LUXEMBURG NP..bo tu mieszakam... wiem cos o tym bo moj maz jest informatykiem, fakt ze zna 6 jezykow...ale te dwa wystarcza w zupelnosci!!!!jeszze gdybys troszke francuski w miedzyczasie to byly git! podam ci link: www.monster.lu informatykow im tu barrrdzo potrzeba odnosnie zaczepki typu wynajem pokoju, hotel czy cos tam, podam ci link do forum gdzie pomagaja sobie polacy w Luxemburgu, bo o tym kraju mowie www.polska.lu

Gość wieśniarka
ja własnie od roku mieszkam a wsi. W środku pola! mój dom, a naokoło własnie traktory i inne takie. Z okna widać kosciół - stoi w polu. Pięknie, pieknie! 16 lat tyrałam w mieście po 15-20 godzin dziennie. A teraz odpoczywam! Trochę za wczesnie na emeryturę, ale na razie jest cudnie. Poza tym do najbliższego miasteczka 3 km...