Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny zacznijcie w koncu

Kobiety nie pomoga wam ubrania jak macie zniszczone zeby,wlosy, paznokcie

Polecane posty

Gość dziewczyny zacznijcie w koncu

ciagle na ulicy widze mega wystrojone dziewczyny, ciagle nowe ciuszki ale jak sie dobrze przyjrzec to paznokcie poobgryzane, suche piety, wlosy sianowate, zeby zoltawe..ale szafa pelna ciuchow jak nie masz kasy na szafe ciuchow i urode to wybierz to drugie....mam koelzanke ktora nalozy t-shirt i jeansy i wyglada bosko, faceci za nia szaleja bo: 1. chodzi regularnie na basen, biega, uprawia ciagle jakis sport 2 zamiast 600 zl miesiecznie na ciuszki woli wydac 200 zl a reszte na porzadne odzywki do wlosow, fryzjera, dentyste 3. zamiast 400 zl miesiecznie na fast foody pizzerie chipsy bleeee i piwsko woli zainwestowac w owoce warzywa bardzo duzo wody mineralnej suszonme owoce zboza- nie mowimy tu o obiadach niestety wiekszosc polek to zakupoholiczki ktore przekladaja ciuchy nad dobry wyglad i zdrowie mam koelzanki ktore wola wydac na ciuchy niz pojsc zdjac kamien z zebow zal:o

Gość o zakupoholiczkach
cos w tym jest ja sama czesto widze kobiety w duzych centrach handlowych co wynosza stody ubran, placa kartami debetowymi a na glowie siano, paznokcie zolte poobgryzane, zaniedbana sucha skora na ciele