Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana33torun

pomóżcie prosze

Polecane posty

Gość załamana33torun

jestem samotna matką z 3 dzieci w wieku 5 11 12 lat zblizaja sie swieta a ja nie wiem jak powiedziec dzieciom ze nas na to nie stac. na rodziców liczyc nie mogę alkocholicy nigdy nie skonczylam szkoly wiec i pracy nie moge znalesc. w tej chwili koncze szkole srednia zaocznie sprzatam mieszkania u ludzi (nie siedze z zalozonymi rekami staram sie) nie mam juz jedank sil. nie prosze was o pieniadze ale moze ma ktos zbedne rzeczy po swoich starszych dzieciach, moze ma ktos niepotrzebny stary komputer lub jakas gre moj synek tak bardzo by chcial. moze sa tu osoby z torunia ktore potrzebuja rak do pracy??? ania

Gość chcę wyleczyć cerę
wiesz, nie chce nic mowic, ale zaraz zlecą sie tu sepy, ktorzy stwierdza ze jestes glupia dziwką (przepraszam za slowa- to nie jest moje zdanie) a bedzie tak dlatego, ze nie majac warunków dalas sobie zrobic trójke dzieci dlatego proszę nie traktuj tego osobiscie

Gość openoffice
A mops, caritas? próbowałaś tam szukać pomocy?

Gość załamana33torun
alez gdy robilam dzieci bylam szczesliwa mezatka niestety roznie sie zycie uklada jesli chodzi o mops i caritas to tak bylam zapytajcie lepiej gdzie nie bylam dostaje z mopsu 100 niestety to nie wiele

Gość pomogę i podbiję
.

Gość reele
a co jeszcze byś potrzebowała, oprócz komputera czy gry. może bym coś miała, chociaż pewnie nie, bo nie mam dużo, ale może ktoś inny by pomógł.