Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A_sie_zapytam

Wykluczone?

Polecane posty

Gość A_sie_zapytam

Cześć. 1 kwietnia kochałam się z chłopakiem - była prezerwatywa z która nic się nie stało, no tak na pierwszy rzut oka a dodatkowo on skończył na zewnątrz. Były to moje dni płodne. Od 7 kwietnia zaczęłam mieć silne bóle brzucha, mdłości, zawroty głowy, gorączkę. 8 kwietnia zaczęłam krwawić. Przeraziłam się, że to plamienie implantacyjne, ale po 1 już od początku były w tym krwawieniu skrzepy, co raczej takie plamienie wyklucza ? A po 2 taka sytuacja trwała aż do okresu, czyli około 7 dni. Z każdym dniem krwawienie się nasilało i właśnie w okolicach kiedy powinnam dostać okres bolał mnie brzuch i plecy i krwi było bardzo dużo. Skrzepy, kawałki skóry nawet. No i teraz już nie ma żadnej krwi - czyli jak po normalnym okresie. Przedwczoraj byłam u gina, chciałam tabletki anty. Powiedziałam mu o tym co mi się działo i czy mam regularne cykle, a ja że oprócz tego cyklu to wszystko jak w zegarku. Zbadał mnie i dał na próbę tabletki anty nie komentując wcale tego co mi się działo. Przy badaniu chyba zauwazył by ciążę, gdyby takowa była ? A i dodam jeszcze, że 14 kwietnia z pierwszego moczu robiłam test ( był to termin w którym powinnam była dostać okres no i właściwie go miałam ) - wynik negatywny. Ciąża w 100 % wykluczona?

Gość A_sie_zapytam
* powiedziałam mu o tym co mi się działo a on zapytał czy mam regularne cykle tak miało być :)

Gość A_sie_zapytam

Gość A_sie_zapytam
Zawsze można na Was liczyć ... ;)

Gość TU NIE MA WRÓZEK
:o

Gość a może zdać pytanie
jakim cudem miałas dni płodne na 7 dni przed okresem?

Gość A_sie_zapytam
Jakbyś przeczytała ze zrozumieniem to byś wiedziała, że kochałam się w dni płodne a 7 dni przed okresem ( czyli 7 dni po stosunku ) aż do samego okresu plamiłam/krwawiłam.

Gość a co my wrózki
:O trzeba bylo myslec wczesnij to tak jest jak sie niema o tym zielonego pojecia :O

Gość A_sie_zapytam
Raczej myśleliśmy skoro zabezpieczyliśmy się i w dodatku nie kończył w środku, nie uważasz? A teraz wyjazd.

Gość A_sie_zapytam
I " nie ma " a nie " niema " Idiotko :O Niema to może być osoba co najwyżej.

Gość dziewczynoooooooooooooooo
zal to aż czytac jesteś nie douczona i nie doinformowana więc patrz co piszesz a nie pouczaj tutaj innych chcialaś odpowiedzi na swoje pytanie to masz NKT TUTAJ NIE JEST GINEKOLOGIEM ANI WRÓZKA!!!!! boże co za tępe dziewuszysko:O

Gość A_sie_zapytam
Następna co czytać nie umie :D:D:D Wy się rodzicie czy z księżyca spadacie ?:D Strasznie was dużo :D

Gość A_sie_zapytam
bo ja faktycznie nie jestem douczona nawt sie nie znam na tych sprawach:/

Gość do autorkiiiiiiiiiii
A_sie_zapytam skoro jestes taka madra i inteligentna to sama sobie zadaj to pytanie ktore zadalas w temacie:O ZALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL czytac jak takie tępy dzidy wypisuja takie bzdury buahahahahahahhaha

a po drugie jak masz jakies watpliowsci to udaj sie do ginekologa bo tu ci nikt nie powie jednynie mozna stwierdzic MOEZE JESTES W CIAZY A MOZE NIE!!!i tyle w tym temacie

a jeszcze jedbo ginekolog nie zauwazyl "rzekomej ciaży" to skad my to mamy wiedziec :o:o:o:o nara

Gość NieboJest
No wreszcie doczytałaś, brawo :D