Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rym tym tymm

Kobiety lecą na cwaniaków, towarzyskich, łobuzów - taka prawda :(

Polecane posty

Gość rym tym tymm

One to robią nieświadomie :( Nie mowie o wszystkich ,ale te normalne są szybko ''zajmowane'' w szkole nikt sie mną nie interesowal , nie jestem szpetny ale spokojny,mily i ''dobry' 😭 , interesowaly sie tylko tymi złymi którzy palili za szkolą , przeklinali, chodzili na imprezy , pili wóde i teraz tez tak jest . Niesmialy i spokojny facet nie ma szans ,a bylbym lepszym chlopakiem i męzem od tych palantów . Ale wy lubicie emocje ,adrenaline, płacz w poduszke i żale na forach :( Nie zaprzeczajcie 3/4 dziewczyn taka jest . Lecą za kolesiem , on je kopie w dupe ,rucha , porzuca a one wtedy są zakochane i gadają o nieodwzajemnionej milosci

Gość czekoladka26
rym tym tymm wcale tak nie jest, uwierz mi że są jeszcze normalne dziewczyny, które nie szukają cwaniaczków i podrywaczów, tylko faceta odpowiedzialnego i rozsądnego- takiego na całe życie...

Gość rym tym tymm
wiem ,ze są normalne ...ale ciezko taką spotkać ,albo są zajete :( Okres szkoły to była udręka , widze to po mojej młodszej sąsiadce. Ma prawie 18 lat , niby z dobrego domu , dobra uczennica a biega z takimi typkami .Najczesciej kilka lat starsi... Jej kolezanki podobnie.

Gość przesolony rosołek
czekoladka - te dziewczyny o których mówisz to są zazwyczaj "sympatyczne grubaski" które kręcić mogą tylko zoofili :o Wolę zadbane szczupłe dziewczyny, szkoda tylko, że w większości takie mają nasrane w głowie :o

Gość Maz starej zony
Rosolek nie maja nasrane w glowie,tylko nie masz czym im zaimponowac kretyni.Mowisz ze mile grubaski i zoofile,a Ty kim jestes?

Gość rym tym tymm
:(