Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 23 lata i problem

Mój chłopak nie chce widzieć się w wakacje raz na 2 tyg!

Polecane posty

Hej. Wczoraj pokłóciłam się z lubym. Studiujemy w tym samym mieście, ale mieszkamy w różnych rejonach Polski, tzn województwo to same, ale dzieli nas troszkę ponad 200 km. Zaczęłam się martwić, co z wakacjami... wymyśliłam, że będziemy widzieć się na zmianę - raz ja będę jeździć, raz on i czasem spotkamy się w bstoku (tu studiujemy). Wydaje się to być sensownym pomysłem, nie wyobrażam sobie widywać się rzadziej. On natomiast wykręca się od tematu, uważa, że jeszcze jest czas, aby pomyśleć o tym, i że raczej nie będzie raz na 2 tyg jechał bo do domu do siebie zjeżdża raz na 2 tyg! Pokłóciliśmy się strasznie. Ja mam charakterek porywczy muszę przyznać, więc dużo mu wytknęłam, m.in. jego matkę, która nie akceptuje mnie bo jestem wyznania prawosławnego. Podejrzewam, że to jedna z przyczyn, dla których on będzie bał się widywać ze mną. Czuję się jakby on mnie nie kochał... na co dzień jest ok, spędza ze mną dużo czasu, kupuje prezenty nawet bez okazji...

wydaje mi się, że jak się kogoś kocha, to chce się z tą osobą spędzać czas. On ma gospodarkę, tzn jego rodzice i zakrywa się tym, że wpadnie w wir pracy.

up

ok, zamykam temat bo widzę, że nikt nie wie co zaradzic.

Gość nie kochA CIĘ
i jest pod wpływem mamusi:O zostaw go w pizdu. to maminsynek skoro boi się pojechać do dziewczyny bo co powie mamusia

Gość nie kochA CIĘ
i 200 km to nie jest dużo,masz rację. Nie słuchaj wymówek, że praca , że kasy na bilet nie ma... uwierz, jak kocha to z pod ziemi wyciągnie, żeby się spotkać z tobą.

zapewnie, że kocha. Boi się 'teściowej', to fakt:O

czasem myślę,że matka jest ważniejszą kobietą w jego życiu niż ja! A ta kobieta... wielce zdziwiona że prawie 21letni koń ma dziewczynę!!! heh

Dziewczyny, kuzyn chłopaka żyje tylko nauką więc moja 'kochana teściówka' uważa że on powinien też zyć tylko nauką zamiast cieszyć się, że Rafałek w końcu ułozył sobie zycie. Ta kobieta jest serio denerwująca:O i jeszcze ma pretensje, że nie jestem katoliczką

Gość nie kochA CIĘ
A lej na teściową. I zapewniam, jak cię kocha to zdanie mamuśki będzie mu powiewało na swobodnym wietrze:p

Gość nie kochA CIĘ
teściowe to zołzy, które patrzą tylko jak życie uprzykrzyć. Jestem mężatką od 3 lat i coś wiem na ten temat:O wtrąca się do wszystkiego, nawet do tego, że używam tamponów:D

Gość Gocha3miasto
mój pracuje w delegacji ( w sumie 100 km ode mnie) przyjeżdza prawie codziennie ,mimo że jest wieczorem koło20 i musi zrywać się o 6 rano żeby być na 8 w pracy. i nie ma wymówek, sam gna do mnie...:) fakt, że ja czasem biorę wolny piątek w pracy i w czwartek po pracy jadę do niego :) także zastanów się czy faktycznie mu zalezy i szczerze kocha.