Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babubabu

zakup na allegro, PROBLEM

Polecane posty

Gość babubabu

witam czy moze ktos mi powiedzic gdzie sprawdze na swoim koncie na allegro czyzakup zostal udany? chodzi o to ze jestem poczatkujaca i wczoraj dokonalam 3 zakupow jednej rzeczy na trzech roznych aukcjach poniewaz myslalam ze transakcja sie nie udala gdyz wyskakiwala mi gwiazdka ze nie wybralam formy platnosci... i tak 3 razy na trzech aukcjach poczym poszperalam i zobaczylam ze kupialm 3 przedmioty od razu usunelam je ale caly czas widnieja w zakladce kupione, kontaktowalam sie mailowo ze sprzedajacymi ze kupilam i nie chce ich a oni owia ze wcale nie kupowalam ale w takim razie dlaczego jest w "kupione"... czy moze ktos wie czy w koncu sa czy ich nie ma? wiem ze chyba sie sprawdza w komentarzach ale nic mi nie wyskoczylo abym kupila tylko ta nieszczesna zakladka "kupione" prosze o pomoc

Gość zuzred
Jeśli rzeczy widać w zakładce kupione to znaczy, że je kupiłaś

Gość olivia duhnam
co za belkot

Gość dieta od kilku dni nie wpływa
no raczej je kupiłaś -skoro widnieją jako zakupione. W momencie gdy kliknęłaś na kup teraz a potem zatwierdziłaś zakup to juz jest że tak powiem przyklepany zakup. Wybór formy płatności następuje później -po zakupie więc błędy tutaj nie oznaczają że do zakupu nie doszło.

a i nie da się usunąć już kupionych przedmiotów. Jedyny sposób dogadać się ze sprzedawcami.

a w komentarzach nic nie ma gdyż wystawia się je już po zakończeniu zakupu -czyli gdy towar dotrze do ciebie.

Gość babubabu
no tak ale pisalam do nich i juz jeden mi odpisal ze nie kupowalam nic od niego bo nie przyszla mu wiadomosc o sprzedaniu towaru a robilam to wczoraj... a na maila nie przyszly mi potwierdzenia zakupu z allegro

Gość babubabu
acha i w tej zakladce kupione pisze (w trakcie realizacji)