Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam spacerowki

Czarna spacerówka na lato? Co myślicie?

Polecane posty

Gość szukam spacerowki

Szukamy właśnie spacerówki dla córci, i spodobał nam sie jeden model, tyle, że w tej chwili jest dostępna tylko cała czarna. Mi się podoba, ale mąż twierdzi, że bez sensu czarna dla dziewczynki i tym bardziej na lato, że będzie tylko słońce przyciągać i się nagrzewać. Juz sama nie wiem, może rzeczywiście, trochę za ciemna? może ktoś z was ma czarną spacerówke i może powiedzieć jak to wygląda ze strony praktycznej.

Gość pola1000
A ja właśnie kupiłam mojej córci czarną spacerówkę!!! Czarny jest modny i praktyczny(nie widać bardzo zabrudzeń). Od słońca kolor może trochę wyblaknąć, ale przecież na słońce nie będziesz chodzić z dzieckiem, zwłaszcza, że do 3 roku życia dzieci powinny unikać bezpośredniego wystawiania na słońce. W przeciwieństwie do Ciebie miałam problem z kupieniem czarnej spacerówki, bo ciągle brakowało tego koloru.

Gość szukam spacerówki
bardziej mi sie spodobala czarna z czerwonymi dodatkami, troszke weselasza, ale nie ma narazie tej, jest cala czarna, Nie chce czekac az tamta sie pojawi, bo stary wozek zaczal nam szwankowac i nie wiem jak dlugo jeszcze pojezdzi.

Gość dla mnie czarny wózek
wyglada jak trumienka... jest tyle kolorów modeli wzorów a wy wybieracie takie smutne czarne jak na załobe

Gość ja mam czarna spacerowke
juz druga corcie w niej woze. Bardzo sobie chwale bo raz, ze nie widac zabrudzen jak ktos napisac, a dwa wcale tak slonca nie przyciaga. Jakos nie pamietam wiekszych problemow z tym wozkiem w lato przy pierwszej corce.

Gość szukam spacerówki
miało byc ze bardziej mi sie podoba czerwona z czarnymi dodatkami

Gość pola1000
Zapomniałam dodać, że moja ma dodatki koloru szarego, więc cała czarna też nie jest

Gość szukam spacerówki
no wlasnie ta jest cala czarna, bez zadnych dodakow kolorowych

Gość pola1000
ale całe czarne też są bardzo ładne, ja wolałabym mój wózek nawet bez dodatków!

Gość porównanie
na żenująco niskim poziomie...

Gość dla mnie czarny wózek
sama jesteś tępakiem a do tego zakompleksionym, bo widać, ze zle działa na ciebie krytyka masakara, po prostu mi sie kojarzy czarny ze smiercia, załoba, trumanmi itp. Jak masz jakies ale to nie zakładaj tematu na forum, bo tu kazdy moze napisac co mu sie podoba idiotko

Gość mi się czarne wózki podobaja
i nie kojarzą mi się tak jak niektórym moherom z trumnami :o Sama mam zamiar kupić czarny wózek dla dziecka ;) Oczywiście dodatki będą jasne ;) Kupuj jeśli Ci się podoba i nie słuchaj dewot które przypinają czerwone kokardki wszędzie gdzie się da :D