Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efewfewrfefeef

karta kredytowa, kto ma??? mam pytanko.

Polecane posty

Gość efewfewrfefeef

kto z was ma karte kredytowa i splaca ja przez internet?? Mam wazne pytanie, potrezbuje w miare szybkiej odpowiedzi.

Gość askawwssdka
podaj pytanie

Gość opiniodawcax
a jak sie splaca karte przez internet ? myslalem ze trzeba wplacic pieniadze na konto.

Gość efewfewrfefeef
a wiec jesli powiedzmy robie splate o godzinie 17, to kiedy powinna sie zaksiegowac ta wplata??Wiem ze dopiero nast dnia ale dokladnie po 24 godzinach czy niekoniecznie??

Gość efewfewrfefeef
no ale wlasnie wczesniej splacilam przelewem przez internet polowe sumy, a wczoraj o 17 przez agencje. I do tej pory nie jest splacone, ile musze czekac???

Gość efewfewrfefeef
tzn przez neta przedwczoraj i juz nast dnia bylo splacone. A wczoraj przez punkt oplat i dalej niema...czy to normalne>??Nie moge zadzwonic bo to konto meza i mi nie podadza zadnych iformacji, ja jestem tylko wspolwlascicielem.

Gość przelew przez internet
na konto banku do 16-stej, to zaksieguja na dzien wplaty, jesli pozniej automatycznie jestes dzien w plecy i dodatkowo uiszczasz odsetki przy nastepnej wpalcie

Gość efewfewrfefeef
no tak ale ja robilam wczoraj przelew nie przez neta tylko w punkcie oplat i o godzinie 17...i do tej pory nie jest jeszcze spalcone na karcie, niewiem czy tak ma byc??Bo pierwszy raz tak zrobilam ze nie przez neta. Czy to idzie dluzej czy jak??? Juz pal licho te odsetki, potrzebuje zeby dzisisja juz zaksiegowali i miec to z glowy,.

Gość efewfewrfefeef
up

Gość efewfewrfefeef
nie wysylalam z banku, zrobilam przelew z punktu oplat. Tak samo splacilam tak inna rate w poniedzialek a jeszcze nie dotarla, czy to mozliwe???Wczoraj splacilam ta karte i dalej nic.

Gość efewfewrfefeef
jestem w kropce bo jutro ostatni termin splaty a dzis chciala wyciagnac pare zl bo obiecalam corce cos i wiem ze czeka na to, a nie mam gotowki...wszystko co mialam splacilam na ta karte.