Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icona vera

Bul gdy wchodze na kafe

Polecane posty

Raczej autonomiczny, czy wręcz suwerenny. :O a nie "autorytarny" :O - jak już. Nie zagłębiałem się zbytnio w lekturę tego wątku, bo i poco? :O Schematy działania tego tematu są podobne do innych z Verą w tle, chociaż wydawało by się, że jest główną bohaterką. Seria beznadziejnych postów na "NIE, NIE, NIE..." i niewiele lepszych na "TAK, TAK, TAK..." :O A stulejki tylko zacierają swoje szczurze łapki bo w końcu znaleźli coś, co pasuje do ich poziomu. Dodam tylko, że należę do tych na "TAK" ;) (chociaż na swój sposób :P )

@Nowy -- mógłbyś zagłębić się nieco w temat, chociażby po to, żeby nie robić za jednego z tych walikoników, o których piszesz. Możesz mi wyjaśnić jaki cel miała Twoja odkrywcza wypowiedź?

Jak to zrozumiesz Vero :D 🖐️ 🌼 To będzie mój koniec :( ;) :P :P Żeby Cię nieco rozruszać. :P :P I nie będę się zagłębiał, bo mnie to zwyczajnie nudzi. :O

Gość Dziurka od klucza
Tiaaaaaaaaaaaa Klamka !!!!!!! Nowy mądrze nawija smutki:D

Gość BUL,BULBUL
:D:P:D

Gość :D:D:D:D:D
no i tak to jest ... obiecanki cacanki, vera napisała, że się żegna z tematem ale odpuścić nie może :D żal żal i jeszcze raz żal ;) ja pierrdole: patrz poprzednia wypowiedz do ciebie... sam napierdalasz wybitne glupoty do ludzi ktorych nie znasz. aluzje do katolikow jakie czynisz są: a) żenujące b) nietolerancyjne c) w żaden kurwa sposób sensowne lub związane z tematem jeżeli ci to poprawi humor - tak, jestem smutny i zdesperowany - skoro to juz jest jasne wypierdalaj z tego tematu jak nie masz nic do powiedzenia oprocz jechania po wyznaniach (nie ten temat absolutnie) Nowy w mieście: potępiasz temat: zrozumiano, przyjęto, rozpatrzono. teraz wypierdalaj skoro nie masz nic do powiedzenia na temat :D już się bałem, że temat umrze śmiercią naturalną, ale na szczęście vera zawsze powraca, na wypadek jakby ktoś jednak wątpił w jej intelekt... szkoda tylko że tym razem ani cytatów/aforyzmów, ani łaciny... ehh przyjdzie nam czekać aż coś nowego górrnolotnego wyszuka na googlu i będzie znów szpan... idę spać, czekam do jura vera, wierzę, że jak zwykle debilizm zwycięży i uda ci się jeszcze coś dojebać... :D niech nawet będzie na temat jak ci sie nie uda totalnego suchara dopierdolic, ale bvlagam niech jest przynajmniej kretynskie, albo z odwolaniem do wielkich autorow, laciny a moze nawet jakas parafraza ło jacie :)

To kobieta zmienną jest. :) I albo to spróbujesz zrozumieć albo nie nazywaj siebie więcej mężczyzną. :) Nic nie potępiam, ja reaguję. :classic_cool:

Gość :D:D:D:D:D
Nowy w mieście: na chwilę załóżmy że nie jesteś kretynem i że z jakiegoś powodu przez tą chwilę ty ustanawiasz zasady.... 1. sprówbowałem zrozumieć :) 2. co za tym idzie dalej nazywam siebie "mężczyzną" 3. zatem nie potępiaj, a reaguj na powyższe i więcej nie pierdol jak nie masz nic do powiedzenia na temat ;)

Jak ja nie jestem kretynem, to będę musiał sobie wyobrazić twoją kreatywność. :O Szkoda tylko :( , że nikt cię nie poinformował, że potrafię liczyć do dziesięciu. :) Serio, jak złożę dwie dłonie tyle wychodzi. Wtedy wydaje się, że można policzyć to na jednej ręce...

Nowy, weź nie rozmawiaj z tym przygłupem, proszę Cię ja i cała moja miłosć do Ciebie. :D:D:D:D:D - Gdzie ja napisałam, ze żegnam sie z tematem? :O Ja po prostu poczyniłam wypierrdol od kompa. W odróznieniu od ciebie zdarza mi się nie "żyć" forum, spotykać realnych ludzi, załatwiać swoje sprawy. I kto tu jest debil i nie czyta ze zrozumieniem? 🖐️

To on jest przygłupem :( nie wiedziałem. :( Vero. Koniecznie muszę się przekonać na własnej skórze. :) Coś mi się wydaje, że zwykły wpierrdol to świadomość, która jego nie dotyczy. I czysto fizyczna przemoc jest najlepszym sposobem do zahamowania pewnych zboczonych insynuacji, które wysrywa jak z rękawa. :O :O