Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilamaltaa

ona się nadaje?

Polecane posty

jesli masz figure jak Ona to chyba tak,ale w Koscielelepiej narzuc szal na ramiona i zero czarnych buciorow.

Gość thrhythtuju
kurwiszońska na wesele nie bardzo, na randke ze sniadaniem ok

Gość salianka
Zależy jaka jest średnia wieku gości zaproszonych na wesele - im wyższa,tym niej pasuje. A w kościele lepiej się w niej nie pokazuj. Generalnie raczej na randkę...Ale całkiem fajna :)

Gość diana12345
moim zdaniem absolutnie się nie nadaje: 1)będziesz na językach starszych pań i pod ostrzałem podpitych starszych panów 2)krzywo będą patrzeć młode dziewczyny, zazdrosne o "odwage"i uwagę mężczyzn 3)będziesz się źle czuła bo wiekszość gości ubierze się skromniej 4) nie ejst to sukientka stosowna do okazji, ani elegancka, ani skromnie-ładna, rzucająca się w oczy ,ale raczej na wyjście do klubu niż rodzinną uroczystość

Gość kalindfa
to zależo co włozysz na tę halkę...

jak autorka wybrala taki model to widocznie to jej styl..a co ja obchodzi obgadywanie- jeszcze ktos sie tym przejmuje?

Gość to nie jest sukienka na wesele
nie widac tego? Ubierając sie jak małolata, która swędzi pokażesz brak szcunku dla tych, którzy cie zaprosili

nie nadaje się ale to jest moje odczucie i podczas tańca może się podwijać ;), a ilością materiału ta sukienka nie grzeszy :P