Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz27lllllllllll

O kuzwa ile ta dziewczyna wymaga od partnera ja pitole. ciekawe czy znajdzie

Polecane posty

Gość w wymaganiach to zbyt
wielkich rzeczy nie ma... takie standardy... tylko laska musi mieć ieco wypaczoną opinię o sobie, strasznie zadufana w sobie

Gość DYSKFALFIKACJA
ludzie którzy tam macie konto - napiszcie do Niej, że toczy się tu o Niej dyskusja, niech sobie poczyta i może troche nosek opuści (ja tam nie mam konta i nie mam zamiaru robić.... Co do tej dziewczyny to co tam napisała jak dla mnie całkowicie ją dyskwalifikuje, ja nie miałbym o czym z taką rozmawiać :P :P niech będzie, że jestem nudny :D a pozatym zupełnie nie w mom typie :) twarz ma jakąś taką niezbyt

Gość |offerma
nie napisała że potrzebuje bardzo odważnego bo zębiska ma takie że bałbym się że jak raz kłapnie paszczą to będzie po mnie. :D

Gość patologiczny
ale jej zrobiliscie reklame :D:D ponad 9 tys odwiedzin ,dojdzie do 10tys :D:D:D:D

Gość ythyhj
ona jest zrobiona i wyglada przez to ladnie tak naprawde jest taka sobie, zaden cud "szuka ludzi pieknych"... matko boska...

Gość patologiczny
Stronę odwiedzono 10309 razy. :D:D:D

Gość mateusz27lllllllllll
tak naprawde to ja zalozylam ten topik zeby sie wypromowac :) dziekuje !

Gość ElDenino
Niestety, nie spelniam wszystkich wymagan tej dziewczyny, wiec nie napisze. Swoja droga - konkretna sztuka. Wcale nie brzydka i jesli nie wstawila swojego opisu metoda "kopiuj/wklej", a po prostu sama napisala, to nie jest taka pusta. Moglbym sie przyczepic do kilku zwrotow, zlepkow slow, ale... Moze pisala to wszystko po kilku lampkach wina :) Podswumowujac - sporo wody w rzece uplynie, zanim pojawi sie ten ksiaze na bialym koniu i ja porwie w swoje ramiona.

Gość hehe :D
cyt. napisała "Zaczaruj mnie Słowem." Hokus Pokus k**wa. haha, dobry tekst. na pewno bys ja zaczarowal tym skromynm slowem - spadla by z krzesla i dostrzegla, ze swiat nie opiera sie tylko i wylacznie na jej nosie.

Gość ten opis t jakby
samchod kupowala albo konia na targu ja rozumiem ze kazdy ma swoje wymagania, mozna miec nawet wysokie, ale takie wymienianie to jest zwyczajnie niesmaczne i i zalatuje jakas psychopatyczna osobowoscia, zwlaszcza jak wymienia pierdoly typu lupiez, ktorych mozna sie zwyczajnie pozbyc :o 🖐️

Gość bo lubia miec motylki
pusty pustak z tej dziewczyny na sympatii. niepotrzebnie zabiera tlen na planecie Ziemia.

Gość ja co miesiac
no niestety rzadko który jest bogaty wewnetrznie i jeszcze do tego zewnetrznie

Gość kaczownik
ktos jej bachora przyp.ierdolił i szuka frajera :classic_cool:

Gość Ona ma 24 lata, a dziecko ze 4
Studiuje, facet ma byc niezalezny finasowo, bo przypuszczalnie musi je utrzymac na dobrym poziomie. Kobitka jest ladna, ale trudno wymagac od kogos, zeby ja od razu zaakceptowal z nieslubnym dobrodziejstwem inwentarza, a gdyby nie ta uroda, przypuszczalnie by sie nia nikt nie zainteresowal, bo widac, ze jest chamska i niemila (opis)

Gość to nie jest jej dziecko
moze troche nadeta, ale opis calkiem fajny, konkretna jest i szczera. tez nienawidze bznadziejnych rozmow na gg, rozumiem ja:P mi sie podoba i ladna jest.

Gość Opis nie jest fajny. Wymagania
rozumiem, ale komentarze (jej) do tego sa chamskie. Przez kazdy przebija to, ze jest zle nastawiona do ludzi...

Gość to nie jest jej dziecko
bede walil pod te jej zdjecia tak mi sie podoba ze bachora uznam przepisze caly majatek na niego :classic_cool:

Gość hejtuję Waszą kulturę
haha Paulina!znam ją :D :D

Gość hieny sie
zebrały od rana i ujadają. Jak ktoś się ceni to ma wymagania, ale skąd niektórzy mogą o tym wiedzieć :) Miłego dnia :*

Gość konkretnaa babaa
a o co wam do cholery chodzi??? dziewczyna napisałą do rzeczy jakiego faceta chce, ja ją rozumiem nie toleruję maminsynków , rozmemłanych ciot, debili szukających ruchania itp itd któa dziewczyna zaakceptuje u swojego chłopaka oglądanie się za innymi dupami? Ona też jest wysoka więc nie powinno nikogo dziwić że chce chłopa powyżej 180 .. Sama jest niezależna, pracuje i studiuje więc wymaga żeby facet był niezależny i miał łeb na karku, oraz miał wyjściową twarz... o co wam chodzi ???

Gość Gonzales_1
> hmmm01: "Hokus Pokus k**wa" - mocne! Lepiej bym tego nie ujał... Fakt gniaza sieciowe 120V :/ Nie zauważyłem - coś widocznie "mnie się rzuciło na oczy". Tak samo dzieciak (pewnie nie było innych zdjęć na necie). Czyli zwykła ściema.

Gość znajdzie na 100%
bo tcy w POlsce tez sa:) moj facet idealnie wpasowuje sie w jej wymagania

wymagania ma normalne, jakby każda takie miała to nie byłoby problemów jakie opisują laski na kafeterii:) Faceci PO PROSTU BY MUSIELI TACY BYC :) Tak jak my musimy golić nogi, bo takie sobie wymagania każdy postawił. Mimo wszystko brzmi zołzowato i jest brzydka, więc pewnie poderwie właśnie maminsynka, który szuka ostrej mamusi ;d

Gość o fuuu
w wymaganiach nic zlego nie ma, ale to jak sie je przedstawia duzo o czlowieku mowi 🖐️

wymagania jak wymagania, zwyczajne, chociaż napisane tak, że sprawia wrażenie wymagającej :D Czy to jej zdjęcia czy nie, to mniej ważne, ważne czy napisała to sama, bo jeśli tak to pustą bym jej nie nazwałą.

Gość masa osób po studiach
co ta laska ma dziecko jeszcze , po pierwszym zdjęciu zrobiło mi się słabo i jednocześnie jej żal jaki pascur kurwa i do tego te wymagania, laska nie ma chyba lustra jest brzydka jak noc :P ja pierdole ,że też chodzą takie idiotki po ziemi szuka frajera który będzie robił na nią i na dziecko? taa jasne może ona po prostu będzie "stać i błyszczeć swoją zajebistością" i to wg jej mniemania starczy ciekawe skąd jej się wzięło takie mniemanie o swojej wątpliwie zajebistej urodzie i osobowości masakra , opis siebie na profilu mogłaby zrobić bardziej milszy a tak to tylko o niej świadczy naser mater pokraka i karykatura dziewczyny w jednym:P nie wiem co ona pali czy ćpa ale nigdy tego nie wezmę

[zgłoś do usunięcia] IMO13758 Ubaw mam czytając bezwartościowe suki popierające pustą idiotkę z sympatii. Kogo masz na myśli?

Co za antypatyczna baba. Przez takie opisy potrafia sie zrazic nawet atrakcyjni faceci, po chuj ci sztuczny kobieton szukajacy jakiegos drugiego robota a nie czlowieka? Ma byc taki i nie taki, ma miec to tamto sramto, wejscie usb i dlugiego kutasa :o P.S ladna to ona tez nie jest, twarz jak malpa

Gość kocham wawcie returns
jak jest taka supcio to czemu nikt jej nie chce :D w realnym zyciu