Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz27lllllllllll

O kuzwa ile ta dziewczyna wymaga od partnera ja pitole. ciekawe czy znajdzie

Polecane posty

Gość paprotka,a
jacy wy naiwni jesteście :) zdjęcie pochodzi z amerykańskiego portalu randkowego wiem bo sama sobie to zdjęcie z niego ściągnęłam i wysyłałam facetom że to ja :P

Gość Hm moze to przyzwyczajenie
" NIE PISZ, ŻE JESTEM ŚLICZNA, PIĘKNA ETC. - MAM LUSTRO W DOMU! " Jedno jest pewne - bardzo niemila.

Gość gigner21
Ja nie wiem co jest złego w koktajlach z palemką... reszta spoko ;) Ja jeszcze języków obcych wymagam :P

Gość fgkdlkgklg
hehehe i w ciagu 2 h z ponad 6000 wyswietlen jej strony zrobilo sie 8 :D sila sprawcza kafeterii :)

Gość IMO13758
Ubaw mam czytając bezwartościowe suki popierające pustą idiotkę z sympatii.

Heh ale każdy ma swoje wymagania... nie musicie się z nią spotykać jeśli wam nie odpowiada i już... po co zaraz ją oceniać?

Gość śmiech na sali.........
:)

brzydka na pewno nie jest Moze ma duzo do zaoferowania a jednoczesnie wie czego chce? Moze stwierdzila, ze trafia ciagle na nieopdowiednich mezczyzn, wiec obrala marketingowy sposob na szukanie faceta.. Wie czego chce i jasno to okreslila Dzieki temu zwieksza sobie szanse na poznanie tego odpowiedniego.

Gość to są normalne wymagania
kafeteryjne cioty

Gość 123456qq
ale zwała na jednym ze zdjęc jest amerykański kontakt nie europejski ...laska ściągnęła czyjeś zdjęcia zwała!!!

Gość 123456qq
ostatnie zdjęcie przy kominku, i kontakt z innym wejściem niż europejskie zwróćcie uwage, ciekawe czy na rnadki chodzi w bydgoszczy i ciekawe co kolesie na to

Gość ja tam lubie te cala
nie no ona wyglada jak wor na sperme - typowa kurwe :D

Gość a to trzeba mieć zdjęcia
z miasta w którym się mieszka czy co?

Gość Navya
to jest śmieszna tym bardziej ,że może i jest ładna ,ale .. widziałam dużo ładniejsze.wyzej sra niż dupe ma ,ale zobaczy ,że nie tak łatwo znaleźć kogoś kto spełni jej kryteria

Gość Januseeer
hahaha najbardziej mnie to rozbawiło jak ona pisze cytuję : "NIKOGO NIE SZUKAM, BO NIKOGO NIE ZGUBIŁAM!" a niżej pisze cytuję : "Szukam ludzi pięknych, bogatych duchowo i intelektualnie, inspirujących, nietuzinkowych, kreatywnych, otwartych, o podobnym światopoglądzie i podobnych upodobaniach estetycznych." To jak to jest nie szuka a niżej pisze ze szuka :D W tym opisie nie wie kogo szuka. Widać ze pusta jest to jest plastik

Gość ddssssss
ściema a wy sie nabieracie :D:D nawet to dziecko wyglada na ''amerykanskie'' , zeby w kolorze super-white ,te miny :O

Gość jfdsjfoiasf
ja mam takiego idealnego faceta, dokladnie jak z jej opisu. Ale gdybym na poczatku pokazala mu taka liste to by mnie wysmial i uznal za zalosna ksiezniczke. Tak sie nie traktuje drugiej osoby, teraz tylko wszyscy wymagaja, chociaz czesto sami wcale nie sa takimi idealami. Widac, ze panna ma wielkie ego, moj idealny facet kopnal by ja w dupe i nawet nie spojrzal na taka zarozumiala pudernice. Piszecie, ze wie czego chce. Moze i wie, ale szybko z taka postawa wymarzonego faceta nie znajdzie.

Gość Navya
bo wiadomo trzeba mieć pewne wymagania do faceta ,ale jej są wrecz nie realne.. jakby była jakąs miss świata normalnie.. a nią nie jest . jest zwykłą ,ładną dziewczyna , troche za bardzo plastikową i mająca o sobie za duże mnie mniemanie

Gość ano.
w sumie to anons. dosc konkretny. foty dala napewno najlepsze jakie miala ;) no i ogolnie mysle ze posiadajac tak wielki bagaz wewnetrzny oraz zewnetrzny do zaoferowania to... to cifny anons... powinna miec zajebiste powodzenie ;)

Gość Swoj ziomek
Dobre wymagania :D buahahaha ;) lubie takie dupy czekają na bóg wie co. Po za tym co w niej wam się podoba ? Dla mnie jest przeciętna bynajmniej widuję na ulicach Warszawy całe stada lasek którym mogła by buty czyścić. Więc jak taka przeciętniara o ładnym ciele ma takie wymagania to jakie muszą mieć te laski ? W sumie się nie dziwie w tym momencie, że ładne panny są często same z takimi wymaganiami. Powodzenia im życzę w szukaniu tego ideału :D kiedyś było takie fajne zdjęcie szkieleta siedzącego na ławce z podpisem "czekała na faceta idealnego" i to czeka dziewczyny o wymaganiach takich jak ta dziewczyna z Sympatii.

Gość makaron pastani pycha
solara i strasznie sztuczna ciekawe co studiuje :P pewnie turystykę albo zarządzanie , za mądrze to jej z oczu nie patrzy :P

Gość robotnik z miasta
wymagania ma takie, że chyba musi poszukać zagranicą . jeśli od zawsze takie ma to znaczy że nigdy nie miała chłopaka i jest dziewicą

Gość ożesz ku.. jaki bazyl
chyba powinna iść do okulisty wcale ładne nie jest popatrzcie na reszte zdjęć , chyba ma ze zgruzem coś nie tak i lekkiego squinta , ciekawe co taki paszczur megalomanka ma do zaoferowania facetowi :P laska chyba nie szczała od tygodnia

Gość ożesz ku.. jaki bazyl
zgryzem no ;) nie jest jakiś tam cud, sorki ale mnie zamurowało po obejrzeniu profilu i resztek zdjęć , że też takie debilki chodzą po ziemii i chca się rozmnażać

hmmm01 dobrze napisane hahahaha. A swoją drogą na drugim zdjęciu wygląda jak z metra cięta a nie na 172cm. Życzę jej powodzenia:)