Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz27lllllllllll

O kuzwa ile ta dziewczyna wymaga od partnera ja pitole. ciekawe czy znajdzie

Polecane posty

www.Paulina2487.sympatia.onet.pl

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
wymagania jak wymagania gorzej z tym ze sama ich nie spełnia:o pisze że nie toleruje tandety i plastiku a chyba dawno sie w lusterku nie ogladała:D

no własnie

Gość numer9999
ładna, ale chyba nie za bystra :

Gość alabamaaaaaaaa
Ja po takim opisie raczej bym do niej nie napisala.. Albo laske wkurzyl jakis facet albo musi byc zolzowata, przynajmniej jej styl wypowiedzi tak wyglada.

Gość tyrekkkkkkk
"nie ma problemów z erekcją i ze zbyt wczesnym wytryskiem" hahahahaha

Gość hahaha a ja po tym
opisie uwazam ze to konkretna fajna baba :D

Gość hahaha a ja po tym
kurde zajebiste !

Gość hahaha a ja po tym
numer9999--> ładna i bardzo bystra. Mało bystry to jestes ty :P kobieta ladnie sie wyslawia jest konkretna super !

Gość werwrtwetw
musi być bogata

Gość hahaha a ja po tym
bo nie chce maminsynka i frajera w 100% utorzsamiam sie z jej opisem!

akurat w opisie/wymaganiach nie ma nic specjalnie osobliwego (poza malymi wyjatkami), ale widac z niego tez zawyzonw mniemanie o sobie tej dziewczyny - ja takie osoby od razu skreslam:D

Gość hahaha a ja po tym
dokladniej jw super opis ale teraz wszystkie zakomplleksione faceciki na nia skoncza i kobiety ktore sa beznadziejne i tylko na frajera moga lcizyc

z reszta nei wymaga zbyt duzo, mozna bylo to skrocic o polowe, tylko bardziej tresciwie napisac

Gość 18 female poland
moim zdaniem ona po prostu wie czego chce. tez nie lubie jak mi faceci farmazonia ze jestem piekna itp. nie lubie pozerstw i szpanowania. dziewczyna dobrze prawi ze chce kogos kto jest samowystarczalny i nie bedzie jej traktowal jak sprzataczki czy kucharki. i bardzo dobrze ze zwraca uwage na poprawna polszczyzne! cos za duzo sie uleglo ostatnio wszystkich dysfunkcyjnych. ja popieram dziewczyne w 100%

Gość dsfdsgsfdhdggg
nie toleruje : oglądania się za każdą spódniczką (możesz być pewien, że to będzie nasze OSTATNIE spotkanie)

Gość luelllllaaaaaaaaaaa
a ja uwazam, ze wlasnie jest konkretna...i nie straci czasu na wiecznych internetowych marzycieli-erotomanow..

Gość werwrtwetw
no ale nie aż do przesady a sama taka nie jest

Gość skskdsidud
mam podobne wymagania co do facetow, tyle tylko ze z przykroscia stwierdzam ze malo takich jest na swiecie

Trochę się pogubiła bidulka w tym opisie... NIKOGO NIE SZUKAM, BO NIKOGO NIE ZGUBIŁAM! a zaraz potem... Szukam ludzi pięknych, bogatych duchowo i intelektualnie, inspirujących, nietuzinkowych, kreatywnych, otwartych, o podobnym światopoglądzie i podobnych upodobaniach estetycznych. Jakaś nienormalna :]

Gość fgkdlkgklg
Ja jestem zdania ze najbardziej zawile i gornolotne opisy robia ludzie ktorzy nie maja za duzo do zaoferowania i chca w ten sposob to ukryc. Wymagania nie sa jakies szczegolne,ale tak jak ktos napisal wyzej mozna to bylo strescic w paru zdaniach.. A sam opis nie zacheca do kontaktu. Ja to odbieram tak ze dla tej dziewczyny faceci to debile i zeby lepiej do niej nie pisali. Taki jakis atakujacy jest ton tego opisu.

fgd uważam identycznie... aczkolwiek dziewczyna ma zaniżone poczucie własnej wartości i próbuje być "idealna na siłe" ... strasznie zarozumiała.. faktycznie faceci to debile ;D

To zwykla szmata. Chce nie wiadomo kogo a sama tez pewnie idealna nie jest. Tak naprawde wszystko by pewnie wyszlo po spotkaniu. Ma sie za niewiadomo kogo. Gdyby byla taka cudowna i swietna to raczej nie musiala by szukac chlopaka w necie.

Gość krowa rasowa
a kto by nie chcial takiego parnera ?? ;-) tylko ze nie ma ludzi idealnych ...

Gość Gonzales_1
Uśmiałem się... Ten brzuszek na fotce w ogrodzie... Co to jest? Mniemam, że to tylko oponka, a nie efekt strzelonego gola :P. Wyższe niepłene? To jest takie? Co najwyżej średnie, jak już na teraz, z prawnego punktu widzenia. Niewiele pisze o sobie, co oferuje, co posiada na własnosć. Wymagania konkretne ale trzeba przynajmniej reprezentowac podobny poziom. Uroda to dziś za mało jest i szybko przemija. Nie wiem czym pachnie ale pustym lachonem na pewno.

Gość giniaminia
Może być to efekt strzelonego "gola" bo z kolejnych zdjęć wynika, że dzieci może mieć.

Gość 3krotka333
Porównując zdjęcie do opisu wymagań,dochodzę do wniosku,że opis od kogoś skopiowała. Skoro jest taka idealna,piękna,mądra i elokwentna,to po co szuka znajomych na Sympatii??