Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz27lllllllllll

O kuzwa ile ta dziewczyna wymaga od partnera ja pitole. ciekawe czy znajdzie

Polecane posty

Gość taki jede....n
zwykly wyszczekany lachon solarny nic innego soba nie prezentuje

no wlasnie, co do tej jej "zajebistej" urody tez mam watpliwosci. na pierwszym lepszym przystanku autobusowym znalazlbym ladniejsze dziewczyny i , co wazniejsze, bez takich wymagan. Zreszta, znam takie. To po chuj starac sie dla jakiegos bazyla z sympatii z takimi żądaniami????? wytlumaczcie mi to

Gość Piję herbatę
''ta laska ma dziecko jeszcze'' Hmm, jest napisane ''Ma dzieci: Nie Chce dzieci: Tak'' Gdzie wy wyczytaliście, że ma dziecko?

Gość haha, socjopata pelna geba
to dziecko to moze jej siostrzenica... chociaz, laski na sympatii klamia jak z nut. nie zweryfikujesz wszystkiego.

Gość patologiczny
Profil to jeden wielki FEJK/FAKE / ŚCIEMA ! Zrobiliscie lasce niezlą reklame a ona ma mokro teraz w gaciach bo takie zainteresowanie :O bylo tysiąc a teraz ponad 13 tys

Gość to sie laska dowartosciowala
waszym kosztem :D

Gość Prawda jest taka, że
nic się nie dowartościwała! Gdyby to były prawdziwe foty, a ludzie by się zachwycali, to moze tak. Ilość wejsc o niczym mnie swiadczy - gdyby tam był np. koń z dwoma łbami to też by miał dużo. Ogólnie jest to słaba prowokacja, dająca może marna satysfakcję jej autorowi.

Gość fjkhfvjh
skoro na sympatii szuka chłopaka, to mniemam, że jest zadufaną zapotrzoną w siebie księżniczką o przerośniętym do bólu ego, żaden normalny facet z nią nie wytrzymuje więc przerzuciła się na łowy w sieci.. w ogóle co za hipokryzja- nie kręcą ją internetowe znajomości chce poznania tylko w realu a zamieszcza profil na sympatii- z założenia portal dla ludzi szukających drugiej połówki w sieci.. ale takie jak ona przyciągają tylko frajerów i mamisynków, jest taka pewna siebie i apatrzona w siebie że na szczęście normalni faceci stronią od takich na rzecz nico skromniejszych dziewczyn..

Gość dziewcze ma zebiska jak kon
poza tym jest magistrem z hipokryzji stosowanej, jak wiekszosc tego typu lalek. natknalem sie kiedys na sympatii na dziewczyne, ktora nie byla glupia, dalo sie z nia porozmawiac na powazniejsze tematy, miala swoje zdanie, umiala przedstawic swoje wlasne "widzi mi sie" w dosc wysublimowany sposob - uzywala wyszukanego slownictwa. Ale pozniej, po blizszym poznaniu, okazalo sie, ze niezla z niej siksa. W realu ciezko bylo jej znalezc faceta, bo nie miala rozwodu ze swoim mezem, ponadto lubila robic wokol siebie zamieszanie, dowartosciowywala sie duza iloscia adoratorow i kochankow. Kiedy wyszly na jaw jej manipulacje, dostala po glowie za swoje klamstwa skasowala konto z sympatii i przeniosla sie fotka.pl. Ale z tego co widze, znow ktos ja rozszyfrowal, dal klapsa na tylek i juz nie ma tam jej konta.

wymagania co do faceta a normalne w miare;) tylko tym mnie rozbawiła :,,Nie interesuje mnie Twoje zdanie nt mojego wyglądu, to nie program hot or not. NIE PISZ, ŻE JESTEM ŚLICZNA, PIĘKNA ETC. - MAM LUSTRO W DOMU!''

Gość prooowowooo
bez jaj , ładna jest ale zwyczajna... w USA tysiące jest takich dziewczyn :D ale reklame jej zrobiliscie, 16 tysiecy odslon

Gość brzydka lala
dziewczyna dobrze pisze,ale jest okropna z wygladu, powinna cos ze swoja szczeka sobie zrobic, zeby naprawde ma konskie, gdzie tu ta jej pieknosc,o matko, jest tylko zadbana to dodaje jej uroki a nie jej uroda, straszna

Gość laurrrraaaa
nie ma wcale aż tak wysokich wymagań :)

Gość laurrrraaaa
A co do jej urody... jako heteroseksualna kobieta uważam, że jest bardzo ładna.

Gość i nie wiem, co to jest...
nie uważam jej za ładną, nie jest brzydka ale nie jest też piękna, zwłaszcza jej spojrzenie, ma w nim coś takiego co od razu zwrocilo moją uwagę.... Napisała coś o stylu ubierania a sama też wygląda na niektorych zdjęciach tandetnie, ogolnie nie podoba mi sie. Wspomniała tez coś o desperatach a sama zarejestrowała sie na sympatii. Szuka ideału a sama nim nie jest. Ona szuka ojca dla swojej córki (jeśli to jej dziecko). Pewnie prezesa firmy, inteligentnego, przystojnego z ktorym stworzy idealną rodzine.