Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s^m

Uwazacie siebie za ładnych? Szczerze.

Polecane posty

Gość Pedorita
"Usta są wąskie, cyce obwisłe, oczy mogą być, ale ozdobione są sińcami, nieważne ile bym spała. Jak widzę się w lustrze i na zdjęciach to myślę "kiedy wreszcie zdechniesz pasztecie przebrzydły?"." poplakalam sie ze smiechu z tego komentarza... :DDDD

Gość Sputnik91
8/10 uroda 9.5/10 charakter :-) Lubie siebie ;] po co mieć kompleksy co do urody skoro ciężko coś w tej kwestii zazwyczaj zmienic ?

Gość s^m
Pedorita no fakt, boki zrywac

Gość bnfktutyrddddgghhj
Ja się uważam za piękną i jestem bardzo zadowolona ze swego wyglądu ale jak słyszę wypowiedzi niektórych dziewczyn że są piękne to się zastanawiam gdzie one mają oczy.

Gość pięknotka Izabella
uważam się za bardzo ładną, wręcz piękną i w rzeczywistosci tez tak jest, od facetow nigdy nie moglam sie opędzic. Super jest byc ladna :)

Gość s^m
ja tez mialam kompleksy, ale juz nie przywiazuje do tego duzej wagi :P mam małe cycki, tak, ze nie pokazuje sie na plazy :D jestem blada, bardzo blada:D nie mam prawie wciecia w tali, jestem niby szczipla a w pasie 71 cm chyba jak ne wiecej i te pucołowate policzki, nie mam tak ładnych kosci policzkowych :(

Gość powodzenie miałam zawsze
fajnie mieć powodzenie :) słyszeć komplementy jest fajnie uważam się za ładną, pomimo że mam wiele kompleksów.

Gość olabogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez mam duze powodzenie i czasami nawet uwazam to za meczace

Gość s^m
a i jeszcze mam troche zolte zeby:( mimo ze dbam o nie, myje pastami wybielajacymi... tez swego czasu mialam powodzenie :P teraz jakos nie :D

ale jak to ułatwia życie, przynajmniej mnie. w młodości stop zaraz się zatrzymywał, egzaminy łatwiej się zdawało :) fajnie być ładnym

Gość s^m
no moje cycki tez mi nie pasuja :( nie dosc ze małe to jeszcze rozlazle na boki, nosze push-upy to jakos to wyglada

Gość anjja to jaaa
ja na pierwszy rzut oka jestem ładna, wysoka, szczupła, twarz myślę że ładna, ale mam kilka kompleksów-jak dla mnie troche za płaski tyłek , ale nie deska, delikatnie skrzywiona przegroda nosowa-ten kto wie to widzi, nie rzuca sie tak strasznie ale z jednego profilu wyglądam gorzej, włosy kiepskie-cienkie , rzadkie,troche za wysokie czoło,mam sklonność do rumienienia sie, przed okresem wyskakują mi krostki ale za to mam super długie, prościutkie, smukłe nogi, dłonie , stopy bardzo ładne, ładne kości policzkowe, piękny uśmiech więc czasami dam sobie 5 punktów, ale jak się odstawie to nawet 9

cycki mi nigdy nie przeszkadzały, że małe :)

Gość s^m
ruda zapomnialas mi dzis ty młody, piekny, seksowny facet nie mów ze cycki nie maja znaczenia :P

Gość s^m
Z Każdym Dniem... :D:D tez bym chciała, w pizamie wygladam jak 9 letni chłopiec :P

Gość Navya
tak. ale uważam ,że jakbym bardziej wzięła się za swój wygląd to bym lepiej wyglądała

Gość Navya
i od ludzi też słyszę ,że jestem ładna ,albo ,że mamładne włosy np ,o które za bardzo nie dbam niestety.. tzn nie kładę za często odżywek itd no i zdaje sobie sprawę ze pewnych mankamentów jak nie za ładne stopy ,czy pieprzyk ,ktorego nie lubię które da się zmienić poprzez zabiegi

Gość s^m
ja teraz zaczelam pić zielona herbatę zamiast zwykłej, nie pije gazowanych napojów, coli, kawe rzadko :P staram sie ograniczyc chrupki i chipsy :( ale wczoraj po tygodnoiwej przerwie zjadłam chrupki :/ biore tabletki ze skrzypem, a rzesy i brwi bede smarowała olejkiem rycynowym :P i zamierzam odstawić kafe tzn ograniczyc :D wiecej czasu spedzac na powietrzu

Gość s^m
a jak u was z paznokciami bo ja nałogowo obgryzam :( choc teraz staram sie juz zapuszczac.

Ja nigdy nie obgryzałam paznkoci, ale nie mogłam zapuścić, bo się łamały. Od dłuższego czasu biorę HUMAVIT skrzyp polny (ok. 10 zl za 200 tabletek!!) i jest świetny. Paznokcie mam długie (coraz trudniej jest mi zapiac spodnie :P)

Gość s^m
ja skrzypowite niedawno kupiłam i tam byl gratis taki masazer do głowy, fajny jest :P i tradzik mam... ale niewielki. ale jednak...te ślady mnie wkurwiają :D

Gość Navya
tzn nie jestem jakaś zaniedbana , zawsze jestem schludna , staram się modnie ubierać ,zawsze makijaż, wydepilowana.. ale mogłabym o siebie dbać bardziej. np wymodelować sylwetkę żebym była bardziej wysportowana bo jestem dość wiotka , wybielić zęby ( choć są dośc białe ,ale nie idealnie ) , więcej przebywać na powietrzu, zdrowiej się odżywiać, bardziej dbać o cerę ,skórę .. mogłabym jeszcze lepiej się ubierać jakbym sie bardzo postarała itd

Gość s^m
a kremu z filtrem do twarzy codziennie uzywam... a na noc z ziaji jakis, ogórkowy jest super. a wy kremow jakiej firmy uzywacie?