Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A co ja beNde duzo pisał

Dlaczego Polska to taki zacofany kraj?!

Polecane posty

Wstyd mi za rodaków , za polityków , za polski całokształt !!tyle tu zawistnych ludzi , tyle zazdrosci ...jak tak chwile poczytałem forum to az mi geba opadla ile w was nienawisci w stosunku do innych ludzi ktorym cos sie w zyciu udalo ...zal mi was zajeebane polaczki:O

mnie tez....dolaczam sercem do autora...siedza , placza, obgaduja, zazdroszcza i maja sie za wyjatkowych....

nie pisze tutaj o wszystkich , tylko o 90% polskich zjeebów:O jak sie komus w zyciu poszczescilo , jest zamozny to zaraz go maja za zlodzieja...kurwa jak ja zaluje ze jestem polakiem:O

Gość wlosek98
Polska jest dobra, tylko Polacy sa obrzydliwi!

nie chodzi o historie tylko o ludzii ich podejscie do zycia i do innych...Polacy uwazaja sie za wielkich gosci a tak w realnym zyciu i do tego widziani z daleka ...to calkiem co innego..czasami dno totalne....

ines73 dokładnie.siedza na tym forum uzalaja sie nad soba...udało mi sie wyodrebnic kilka typow : -prawiczki-zamiast cos zrobic ze swoim marnym losem przesiaduja na forum ,wala konia i marudza, ze im zle:Okurwa jak byscie ruszyli duupe zasrane kutafony to moze by sie cos zmienilo w tym waszym marnym zyciu -matki polki-seks na pierwszej randce?!olaboga,tosz to skaranie boskie,przygodny seks?!nie do pomyslenia-zajeebane mohery zamiast pieerdolic 3 po 3 poszlybyscie i day ksiedzu na tace, na wiecej was nie stac -brzydule ktore udaja na forum , ze sa piekne a w rzeczywistosci maja pryszcze na plecach, garba na ktorym mozna postawic browara i krzywa przegrode nosowa:O moglbym tak wymieniac , ale az literek mi szkoda:O

Pojedzie to takie do UK posiedzi kilka lat czy miesiecy i juz mysli ze jest wielki panicz:Oprzeciez to zalosne !!wszedzie nas maja za pijakow, halasliwych i egoistów myslacych tylko o wlasnej dupie...tak jestesmy przez was postrzegani w kazdym innym kraju:Ozajeebani rasisci , pijaki i zlodzieje...tak mozna po krotce strescic obraz polaka

wiem, smutne ale prawdziwe...dowartosciowuja sie wystawiajac cycki tutaj do oceny albo zdiecia kolezanek, obgaduja ile mozna, krytykuja i ogolnie sa zalosni...wszystko tutaj sprowadza sie do sexu albo kto jest ladniejszy od kogo...

Brunetki zabiłyby blondynki i na odwrot, szczuple grube, wysokie niskie, biedni bogatych i vice versa, skad pytam ! tyle w was nienawisci?! do innych narodów , ludzi ktorym sie powodzi etc?! co to Polska?! jedno wielkie gówno !! a wy myslicie ze jestesmy Bog wie kim:O

ines73 to forum najlepiej przedstawia polska rzeczywistosc, znajdzie sie kilka na kila tysiecy albo i wiecej normalnych osob , ktore staraja sie pomoc a nie wtykac nos w nie swoje sprawy czy wchodzic z butami w czyjes zycie :Oto mnie przeraza...dlatego czuje sie zle z tym ze jestem polakiem ...to Wy , spoleczenstwo polskie stworzylo taki a nie inny obraz naszego kraju...razem z tym zjeebanym kaczynskim i jego smietanka...

ines73 Własnie że chodzi o historię, bo to wydarzenia na przestrzeni dziejów zmieniły bardzo nasz naród. Kiedyś Rzeczpospolita była krajem tolerancji religijnej, późniejsze wojny (czasy Wazów) doprowadziły do licznych zmian w narodzie. Zrodziło się przekonanie że Polak=Katolik. Do tego wyniszczenie kraju wojnami doprowadziło do upadku moralnego społeczeństwa (szlachty), co doprowadziło do upadku kraju. Potem były rozbiory które też swoje zrobiły i wreszcie przyszła II wojna światowa w której doszło do niemalże zagłady Polskiej inteligencji i przyszła komuna. Komuna dodatkowo wyprała ludziom mózgi, nauczyła kombinować i krzywo patrzeć na tych co mają lepiej. I w efekcie dziś jesteśmy takim narodem jakim jesteśmy i mamy takie rządy jakie mamy. Jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie zanim się to zmieni. A co ja beNde duzo pisał Pierdol się, może lubię się nad sobą użalać i wolę to niż ruszyć gdzieś dupę, chuj ci do tego. :O

Gość wlosek98
Jak to dobrze ze nie jestem polakiem!

to stereotypowe myslenie tez mnie przeraza...ze blondynka ktora chodzi na solarium musi byc tepa:D hahaha przeciez to smiechu warte !! oceniacie ludzi po wygladzie !! nie zawsze facet w dresie musi byc idiotą !!albo idzie piekna kobieta w kusej spodniczce ulica...i co?!i zaraz , ze jest szmatą:O jak pojdzie z facetem do lozka na pierwszej randce to zaraz kuurwa:O

albo jesli mloda kobieta jezdzi mercedesem s klasy rocznik 2010 to pewnie ma sponsora:O wstyd mi za was !!! naprawde wstyd !!

mnie tylko szkoda tych ludzi...coz nam z pieknej i smutnej historii? bylismy dawno temu doceniani a teraz, nie mamy juz komuny, mamy nowe pokolenia ludzi- patrz co pisza 18, 19 latki tutaj...to albo totalnyidiotyzmalbo wulgaryzm albo jedno i drugie...dziewczyny w beszczelnosci nie ustepuja facetom ...dno...ja czsami nie mowie ze mam polski paszport, posluguje sie tym przyszywanym bo tak latwiej...smutne ale tak jest...

jak zobaczycie czarnoskorego to o malo wam oczy nie wyjdą z orbit:Oa nie daj Boże aby z tym czarnoskórym szła pod reke polska biała kobieta !! :O

za mnie nie musisz :) nie będę nikogo wyzywać, ale fakt, też widzę jacy są ludzie dookoła. Mnie to smuci, złościć się nie chcę, bo wtedy będę taka jak oni :) Pozdrawiam Cię i życzę żebyś spotykał wyjątki od reguły :)

masz murowane, ze ta kobieta idzie do ukamieniowania...a to taki Katolicki narod...gdzie ten Katolicyzm w stosunkach miedzyludzkich???

To prawda !! dzis przeczytalem jakis temat o seksie na pierwszej randce,jedna z dziewczyn napisala , ze kochala sie z mezczyzna wlasnie na 1wszym spotkaniu to tak ją zjechali jakby conajmniej kogoś zabila:Onie mieszkam w Pl i nie chce tu wracac...nie chce patrzec na te zawistne polskie gęby:O

Gość prnol
Znalazl sie wielki pseudo-intelektualista. Nazywasz nas rasistami, a zapewne nie wiesz jak duzym problemem w stanach sa czarni.

ja wchodze na polskie forum kiedy mnie przycisnie tesknota, ale gdy sobie poczytam to jestem szczesliwa ze mnie tam nie ma...

podejrzewam , ze 90% ludzi z tego forum siedzi calymi dniami w domu,nic nie robi i gdy ktos sie czyms pochwali to zaraz albo zlodziej albo nieuczciwe interesy albo nie wiem jeszcze co !!a dlaczego?!bo zal im duupe sciska !!bo nigdy w zyciu niczego nie osiągną siedzac bezczynnie:Oczy wy wiecie jak z was sie smieją np. za oceanem?! czesc sie smieje , druga ubolewa na polska glupota a trzecia nawet nie wie o istnieniu polski !!:O

Gość dobra autorku
jestes takim samym zjebem jak kazdy..... bo zes POLAK wiec nie rob z siebie takiego ideala 🖐️

przesadzacie, wystarczy sobie dobrać temat i ignorować wściekłych ludzi. Zresztą jak widać, jak się nikogo nie atakuje to się jest tutaj ignorowanym :)

Polska jest moim zdaniem w czolowce rasistowskich krajów !!prawda jest taka , ze w zyciu polski kraj nie poradzilby sobie bez pomocy innych narodowosci !!!wielkie Państwo...zalosne !!

Zielona bo zaasrane polaczki ciagle potrzebuja sensacji i skandalów !!zyją tym ! mas media im z mozgu kisiel zrobiły !!wiec jesli ktos jest NORMALNYM czlowiekiem ,to traktują go albo z zupełną obojętnością albo uwazaja za dziwaka:O