Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frikkifkid

Dlaczego potępiacie Polaków

Polecane posty

Gość frikkifkid

wyzywacie od polaczków, zwłaszcza ci którzy coś osiągnęli srają wyżej niż dupę mają. Już zapomnieli o kompleksach, o tym jak byli nikim i zgrywają panów z klasą. Myślą że jak mają kosmetyki za kilka tysiaków to są cywilizowani i mogą wywyższać się z biedniejszych. Paskudne biznesmenki z toną tapety i w złotych łańcuchach, nic im nie pomoże jak mają mordy jak sraki, żadne operacje. jak ktoś jest brzydki i głupi to niestety nic im nie pomoże. Wielka klasa, wybrzydzają, degustują, ę ą, wydymają usta jakie to są kurwa wielkie. Faceci jeżdżą tymi smokami po miastach, bo im wolno smrodzić i zatruwać powietrze. pierdolę....

Gość Goooooosiaak
Moim zdaniem potępiają polaków dlatego że wiedzą jacy są nie ma co się oszukiwać ,ale taka jest prawda polak to brzydko mówiąc świnia i złodziej takie mają o nas zdanie inne kraje .. W niektórych przypadkach to się sprawdza . Dlatego ja jestem dla każdego miła powiem dzień dobry ,ale tylko za granicą się to sprawdza . Powiedzcie komuś na ulicy dzień dobry to się popatrzy jak na jakiegoś z kosmosu . U nas z spojrzenie biją po ryju nawet dziewczyny ..

Gość frikkifkid
Ale największym chamstwem odznaczają się ci bogatsi, próbują biedniejszych wykorzystywać, gardzą nimi ostentacyjnie. Znam taka cipę ,wielka pani prawnik, co ma kasy jak lodu, to nawet odwraca głowę jak przechodzi ktoś gorszy od niej.

Gość frikkifkid
niby kulturalni, obyci powinni być. Mieszkałam kiedyś w innym kraju, ludzie owszem są zdystansowani ale nigdy chamscy i pogardliwi

Gość IMO13758
Hipokryzja, ograniczony światopogląd, niewielka inteligencja. Kropka.

Gość IMO13758
Droga frikkifkid - "nigdy", to szalenie długi okres czasu...

Gość kiok
pieprzysz bez ladu i sklady, wylewasz z siebie zolc, a tak naprawde sam/sama nie wiesz o co ci biega:O Zaparz sobie meliske i potem napisz jeszcze raz...

Gość lesnik89
86% polakow to zlodzieje. 92% to katolicy bo przyjeli chrzest!

Gość frikkifkid
już sobie zaparzyłam. Chodzi mi o to że tylko zakompleksiony czerep, wykorzystuje fakt, że jest lepiej sytuowany po to żeby się wywyższać i pogardzać innymi. Ze on niby ma klasę i wie co to jest wielki świat a ty śmieciu jesteś nikim

Gość no ale ty sama teraz jedziesz
po Polakach ,ze chamscy itd - no to gdzie logika?