Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanyy

moja laska nie chcę w pupę :(:(:(

Polecane posty

Gość marysieńka88
Zalamanyy Nie rozumiem twojego toku myślenia. Sam stwierdziłeś zę jest wam cudownie. A ty wymuszasz na niej takie rzeczy. Faktycznie może lepiej i zerwij z nią. Szkoda żeby była z takim egoistą jak ty

Gość klops w odbycie
jak nie chce po dobroci, to siłą jej d**ę rozdziewicz i tyle. Pierwszy raz będzie skomleć o później suka sama się będzie nadstawiać cobyś jej kotzka na powrót wepchnął, bo zwieracze już nie będą trzymać i będzie sobie popuszczać

Gość gość
daj jej sie troche napic alkocholu i pokaz jej odpowiedni film. Zadbaj o to aby miec zel intymny, bo bez tego na pierwszy raz ani rusz. Nie pchaj sie tam z peniskiem, tylko delikatnie piesc jej to miejsce paluszkiem az przyjdzie jej ochota na cos wiecej. Moze przy odrobinie szczescias sama zapragnie abys zamienil palec na cos wiekszego.

Gość klops w odbycie
tak się tylko z Tobą droczy, bo tak naprawdę, to chce żebyś ją wziął siłą i jej rozprawiczył ciasną dziurkę. Potem będzie to uwielbiała suka jedna i nie będzie się mogła bez tego normalnie wysrać. Przy każdym sraniu bedzie potrzebowała pobudzenia zwieracza

Gość gość
popieram te wszystkie podpowiedzi co masz zrobić ale tez zastanawiam się czy nie lepiej bys zmienił swoją orientacje seksualną, może ty jesteś pedałem i nawet nie wiesz o tym, zastanów się a dziewczynie najlepiej daj spokój, niech poszuka lepszego od ciebie (przepraszam za ciebie z małej literki - na taki szacunek tylko zasługujesz)

Gość gość
faktycznie musisz byc homo skoro lubisz c***a w gówno wkładać

Gość paulinkaaaaaa27
a ja nie rozumiem ludzi ktorzy tak to negują.. 99% osob ktore mowia ze to jest chore to nigdy tego nie probowali (bo inni na forum tak mowią - takie kierowanie sie jest zalosne) i nie potrafia uzywac mozgu zeby wyrazic swoja opinie tylko gnają za stadem :) ten rodzaj seksu jest praktykowany od wiekow oszołomy...nie czuje sie jak dziwka albo jak rzecz...chcialam po prostu zobaczyc czy w ogole mozna z tego czerpac przyjemnosc...i powiem wam ze jak facet jest delikatny i potrafi zadbac o nastroj to jest to bardzo fajne urozmaicenie zycia erotycznego. oczywiscie nie kazdej kobiecie sie to bd podobac i nic na sile i nie za czesto...ale takie gadanie bo inni tak mowia nie ma za grosz sensu...ale coz...w dzisiejszych czasach tak jest...wieszkosc powie ze trzeba sobie cycki albo penisa uciac bo to wiaze sie z chorobami to nagle wszyscy tak zrobia :) pozdrawiam

Gość doświadczony przez życie
najpierw marudzą, że chcą wsadzić w doopę, a potem płaczą, że im chooj śmierdzi.

Gość debili nie sieją.
Idiota- załamany bo nie może ruchać w odbyt, p****ało cię, jesteś debilem? Nie masz większych zmartwień. Zamiast docenić że masz w ogóle seks i wspaniałą partnerkę to wymyślasz, zboczek? Niedorobieniec? Niedowartościwało coś w szkole, domu, za młodu? Nie można mieć wszystkiego ciuli, w ogóle jakbym dowiedziała się o czymś takim, że mój facet skomle i jest załamany bo nie może mnie pukać w d**ę, to bym się imbecyla pozbyła, bo związek to zupełnie co innego a seks traktuję jako dodatek do miłości, najlepszy. Ty widac jesteś napalonym, zwykłym, niezaspokojonym, płytykim instynktem i insektem hahahaha

Gość gość
Zostaw ją i tyle.

Gość gość
Daj swojej jej popróbować takim rozmiarem jak Twój. Na pewno Ci da jeśli jej opowiesz swoje doznania.

Gość gość
Ciekawe jak potoczyła się ta historia :-)

Gość gość
Jak to jak... znalazł taką która na to pozwoliła.

Gość gość
w dupę jest najlepiej ja wolę w dupsko niż w cipkę

Gość gość
bo nie masz cipki

Gość gość
A powiedz koledze ze ty chcesz zeby ci wladowal swojego katasa w twoja d**e to zobaczysz dlaczego twoja laska nie chce a po drugie to pupa jest od srania anie do *******a

Gość gość
Do debili nie sieją jak chce ruchać w dupę to niech rucha seks w zwiazku jest najwazniejszy jak by tak nie bylo to by nie było zdrad pokaz mi udany zwiazek gdzie jeden chce się ruchać a drugi nie zawsze w takim przypadku jest zdrada a potem rozwód albi zycie w toksycznym zwiazku dla dzieci partnerzy chyba są po to by się wspierać ale takrze dawać sobie coś na wzajem więc nie pieprz takich farmazonów

Gość gość
Moja zona tez nie chce w pupe i nie wiem jak ja namówić a poprzedni ja bzykal i mowila ze bylo calkiem calkiem

Gość Tylko w tyłek

Bez sensu. 

Gość Poskramiacz białorycerzy
  Dnia 27.05.2013 o 18:35, Gość debili nie sieją. napisał:

Zamiast docenić że masz w ogóle seks 

To jest tak wysoki poziom białorycerstwa, że ciężko stwierdzić czy wychowaleś się w kobiecym klasztorze czy może amazonki z dzikiej głuszy wychowały cię na dziewczynkę. 

Dnia 11.05.2013 o 17:04, Pendzior napisał:

Bo do anala to się trzeba umieć zabrać.

dlaczego jest tyle pedałów skoro kobiety maja dupe?

moja kobieta dorastala do tego dlugo naprawde,ja jestem dewiant analny i lubie z dupka robic wszystko od calowania lizania po wkladanie w nia palcow innych przedmiotow oraz penetrowania. zanim doszlo do czegokolwiek dlugo przy kazdym zblizeniu lizalem ssalem wkladalem jej jezyk miedzy posladki potek stopniowo palec. potem przy kazdym razie gdy siedziala na mnie moj palec piescil jej dupke lub gdy sie kochalismy to przy zmianie pozycji z jezdzca na od tylu od razu atakowalem jej pupe jezykiem. 

potem przy kolejnym razie sama powiedziala ze chce palca w pupe a potem dwa i jak juz ja tak wymasowalem to w trakcie bzykania sama sobie wlozyla w dupke i dojechala nas do konca.

teraz gdy ma okres nia ma przeszkody zeby sie poochac, wystarczy troche pieszczot troche żelu i jest ogien ale o przygotowanie trwalo kilka lat. nie zazdroszcze tym co maja od razu bo sam trening jest wart wszystkiego.

z dupy do buzi do tego nie doroslismy a bardzo tego pragne