Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania problem ma

do dziewczyn co przechodziły grzybice

Polecane posty

Gość ania problem ma

mam pytanie byłam u ginekologa stwierdzając to co w temacie G.P. po 10 dniowej kuracji argumentin na anginę zapisał leki, a mój mąż ma objawy również grzybicy co mogę mu dać bo jest uparty jak osioł i nie chcę iść do lekarza...

Gość marika srita
napewno maś col... coś tam, ale lepiej iść do lekarza nie trzeba pokazywać wystarczy powiedzieć jakie leki ty dostałaś itp itd może być to lekarz w przychodni

Gość polena 2000
do lekarza mogą być potem komplikację

Gość marika srita
o właśnie ta.. :)

Gość ania problem ma
up

Nie widzę problemu- idziesz do gina jeszcze raz i mówisz że mąż też ma to wypisze ci receptę dla niego. Przynajmniej my tak mieliśmy. Z tym że mojej lekarz od razu jej zapisał dla mnie leki jakieś.

Gość nawigacja2006
młodzi jesteście? chcecie mieć dziecko? jeśli tak to do lekarza. co za tępota przecież lekarz nie potraktuje was jak trędowatych tylko pomoże od tego są.

Gość ania problem ma
rus 1 - a jakie zapisał dla męża?

Grzybek to teraz tak popularna infekcja że nikogo to nie dziwi, i nie powinno się jej wstydzić.Na wszystko jest rada. :)

Gość tak między wierszem
to zwalczy też możliwe inne bakterie i cholerstwa ktore może mieć złe właściwosic nasienie

Gość tak między wierszem
niech idzię Bosh jakich Ty ludzi stworzyłeś

Gość ania problem ma
to co piszecie to też mu mówieę. co prawda dzieci chcemy, ale tak za jakiś czas jeszcze nie teraz. nie ma bata na osła

ania problem ma Chyba te same co dla niej. Już nie pamiętam teraz. No i clotrimazol (czy jak mu tam było)

Gość wujek mąrda rada
idzie do leakarza rodzinnego i prosi o coś bo się zarazil od dziewczyny i mu przepsuje albo idziesz do apteki i moze ci sprzedadza cos na recepte

Gość wertyujk
Grzybica nieleczona grozi bezplodnością nawet oooooooo dżisas :) :-)

Gość ania problem ma
jak ma dopochwowe wiec nie moge mu dac hehe

Gość Mam sprawdzone info
rus zalapales syfa od verity santa re.Tak to jest jak sie wali zakazone dziwki z kafe 🖐️

Gość ania problem ma
nie straszcie mnie tą bezpłodnośćią!!!!!!!!!! :(

Mam sprawdzone info Jakoś to przeboleję, za to ty o takim rżnięciu możesz pomarzyć, ewentualnie na redtubie zobaczyć ania problem ma No to przejdź się do lekarza i powiedz mu jak jest. Powinien wypisać receptę na doustne dla niego.

jakie zakażone dzi.... nie wierzesz że to ma 75% par przynajmnie raz????? i to nie jest zła higiena tylko prześilony organizm albo wyjałowione przez tabletki anty. albo antybiotyki itp itd wiem ze ta nazwa brzmi źle ale to się taka nazywa i tak naprawde to jest DROŻDZYCA

Gość Pedorita
grzybica nieleczona moze prowadzic do nieplodnosci, jak sie szybko wezmiesz za to to nie masz sie czym martwic, a jak partner nie chce isc do lekarza to nawet do apteki si emozesz przejsc, farmaceuta tez ci doradzi, zwlaszcza jak ty juz bralas cos dla siebie ;)

Gość Pedorita
takie leki, kremy czy czopki (dla kobiet) sa dostepne w aptekach bez recepty, idz jak najszybciej, bo sie bedziecie nawzajem caly czas zarazac i tak wkolko..

Poza tym żeby się uchronić przed tym wystarczy dużo kwaśnego jeść i żadnych słodyczy najlepiej. Grzyby kwaśnego środowiska nie lubią.

Gość Mam sprawdzone info
rus Ty w zyciu nie bedziesz mial takiego rzniecia,jakie ja mam.Nie musze zdradzac tak jak Ty z zakazonymi dziwkami z kafe!

Gość ania problem ma
no ja byłam u gin i zapisał mi, ale mąż nie miał objawów i nie prosiłam dla niego. a dzisiaj się okazało ze on tez :( do lekarza gin mam isć dać znowu 250 zł za wizytę?/???? wolę go wysłać do lekarza rodzinnego ale on nie chcę a mogę mu coś dać jeszcze oprócz tej masci?

Mam sprawdzone info Pewnie że nie będę miał bo nie lubię jak mi ktoś coś do dupy pcha...

Gość do rus1
tej rus1 chyba się nie przejąłeś tym kretem?

ania problem ma O żesz qrwa... 250? U mnie w mieście najlepszy ginekolog za zwykłą wizytę 50 bierze, a samą receptę swoim klientkom/pacjentkom za free wypisuje... Zawsze warto spróbować poprosić o receptę samą. A jak mąż nie chce iść do lekarza to w sumie sama możesz się do rodzinnego przejść i powiedzieć o co chodzi.

Gość mąż kochanej jolki
mam sparwdzone info spływaj stąd tylko świadczy to o Twojej przepraszam twojej inteligencji. nie zwarcajsie uwagi na kreta